Çocuk & Ebeveyn Kaç çocuk istiyorsunuz ve kaç yaşınızda çocuk sahibi olmak isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben 2 erkek 2 kız olmak üzere toplam 4 çocuk sahibi olmak isterdim ve 25-30 yaş aralığında😌 Güncellemeler+1 yıl İlk çocuğunuzdaki yaşınız yani👀 Kaç çocuk istiyorsunuz ve kaç yaşınızda çocuk sahibi olmak isterdiniz? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Kız çocuğum olsun isterdim bir tane sadece 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yani iki yeterli.https://voca.ro/14EAie4Vo5Cy 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bende heves kalmadı artık. İştahım kaçtı artık. Çocukla uğraşacak ona vakit ayıracak ilgilenecek kafa kalmadı bende 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İstemiyorum kadınları kuluçka makinesi olarak düşünmekte üzücü. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye kuluçka makinesi olsun ki? Sevdiğinin kanından olan bebeği doğurmak çok güzel bir şey. Yorumla Sciencelover +1 yıl Kötü bişey demedim zaten 2 ondan 2 ondan yazınca öyle düşündüm birden. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 çocuk istiyorum 27-30 yaşında anne olmak isterim. Şu an 23 yaşındayım. Allahım ne olur bana anneliği nasip et bana. Çok istediğim bir şey Allah her isteyene nasip etsin Aminn Amin Amin 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hiç çocuk istemiyorum, hevesim yok, sorumluluk isteğim yok 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl 2 Çocuk yeterli, çocuk sahibi olmak istediğim yaşı geçtim. 0 0 Yorumla
ezginazx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kocam ne kadar isterse ahsgsjsgah 20+ yasinda herhangi bir yasta anne olmak isterim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şgsjsgsjhdsjskşhsj haklısın o olgunluğa ulaşmak gerek ilk. Yorumla
q_lale Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Şuanlık 2 tane var doğurmadım daha ama onlar doğunca 3. yü düşünmüyorum 0 0 Yorumla
LothlorienElfs Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ne kadar dogurursan o kadar 🛐 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 4 dene doğurcam dedim ya🛐 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 1 yeter ya Allah ne zaman nasip ederse artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah😌 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl 1 kız istiyorum. 28 yaşımdayken olur herhalde 0 0 Yorumla
melerr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl iki tane olsun bi kız bi erkeken fazla üç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok tatlılar ben çok severim bebekleri😖 Yorumla
benimbenn9 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 23 /24 yaşları olabilir. 2 bebiş ♡ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yiaaa💗 Yorumla
Fur_kan4418 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Benim 2 var yaş 30 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa Allah analı babalı büyütsün inşallah 😖 Yorumla Fur_kan4418 +1 yıl Allah razı olsun inşallah seninde olur üzülme ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kız çocuğum olsun isterdim bir tane sadece
Yani iki yeterli.
https://voca.ro/14EAie4Vo5Cy
Bende heves kalmadı artık. İştahım kaçtı artık. Çocukla uğraşacak ona vakit ayıracak ilgilenecek kafa kalmadı bende
İstemiyorum kadınları kuluçka makinesi olarak düşünmekte üzücü.
Niye kuluçka makinesi olsun ki? Sevdiğinin kanından olan bebeği doğurmak çok güzel bir şey.
Kötü bişey demedim zaten 2 ondan 2 ondan yazınca öyle düşündüm birden.
2 çocuk istiyorum 27-30 yaşında anne olmak isterim. Şu an 23 yaşındayım. Allahım ne olur bana anneliği nasip et bana. Çok istediğim bir şey Allah her isteyene nasip etsin Aminn Amin Amin
hiç çocuk istemiyorum, hevesim yok, sorumluluk isteğim yok
2 Çocuk yeterli, çocuk sahibi olmak istediğim yaşı geçtim.
Kocam ne kadar isterse ahsgsjsgah 20+ yasinda herhangi bir yasta anne olmak isterim
Şgsjsgsjhdsjskşhsj haklısın o olgunluğa ulaşmak gerek ilk.
Şuanlık 2 tane var doğurmadım daha ama onlar doğunca 3. yü düşünmüyorum
Ne kadar dogurursan o kadar 🛐
4 dene doğurcam dedim ya🛐
1 yeter ya Allah ne zaman nasip ederse artık
İnşallah😌
İkisi de benim kontrolümde değil
Şimdi, ve en az beş istiyorum
1 kız istiyorum. 28 yaşımdayken olur herhalde
35 civarında tek kızım olsa yeterli.
iki tane olsun bi kız bi erkek
en fazla üç
Yaa çok tatlılar ben çok severim bebekleri😖