Merhaba. Biz iki yıllık evliyiz ve ocak ayında tüp bebek sürecine gireceğiz. Eşim karekter olarakta çok stresli biri. Sorun da kendisinde sperm sayısı çok düşük en son geçen sene test olmuştum ve 2,5 milyon çıkmıştı. Tekrar gidelim test olalım diyorum çok korkuyor. Ben eşime çok aşığım o gerçekten benim gözümde dünya mükemmeli birisi. Elimden hiç bir şey gelmiyor onu çok sakinleştirmek istiyorum nasıl destek olabilirim Çocukları aşırı seven birisi. En korktuğu şey de başına geldi. O çok güzel bir baba olacak 🫶🏻🫶🏻
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
sadece destek vermek yetmez boğazına da dikkat etmesi lazım yoksa ömür boyu hastalıklarla boğuşarak vefat eder
günümüz teknolojisinde sperm sayısının düşük çıkması oldukça basit bir problem çözümü de sadece boğazına yapacağı bir kaç katkı ile çözülür ilaca başvurmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak o
- +1 yıl
en basiti keçi boynuzu pekmezi alışkanlık edinsin haftada 5 6 tatlı kaşığı 1 ay tüketsin farkı görür
ben sadece 2 gün 2 şer kaşık yedim spermlerde inanılmaz bir artış sağlıyor zaten diğer faydalarını saymakla bitiremeyız bilimsel çalışmalar var üzerinde oldukça fazla
her türlü çerez türleri özellikle kabak çekirdeği azar azar yese bile çörek otunu hem ezerek hemde direk suyla yutması mesela haftada çok az az miktarda yese bile farkeder
kuşkonmaz mesela
sarımsak kakao faydalı bütün yiyecekler sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor
gördüğüm üzere dengeli beslenmiyorsunuz sanırım
En İyi Cevaplar
Her şeyin bir çaresi var üzülmeyin🤲🏻.
Psikolojik destek alabilirsiniz takıntılı var ise.
İnşallah tedavi süreciniz olumlu geçer ve ikizleriniz olur.. rabbim büyüktür🤲🏻🧿..
Hamilelerin duası kabul olur ederler dua edeceğim size🌸💕..00 Yorumla
+1 yılSen ne yaparsan yap onun stresi geçmez. Bu kadar takıntı yaptıysa psikolojik destek alsın. Yoksa var olan spermler de canlılığını, hareketliliğini kaybeder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Allah mutluluğunuzu daim etsin. ❤️
Suya girmeden yüzücü olunmaz. Herşeyin bir çaresi var. Allah yardımcınız olur, eminim. Konuşarak rahatlat.02 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah çok sağ olun ikizlerimiz olsun bize dua edin ilk denemede tutsun inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkusunun sebebi çocuğunuzun olmamasının kendisinden kaynaklı olduğunu düşünmesidir. Erkeklerde bu psikoloji var maalesef.
00 Yorumlaspermiyogram testi sonuçları elinizde mi?
sperm sayısı 2.5 milyon olabilir ama bakmanız gereken değer sadece sayısı değil00 Yorumla2 yıl erken değil mi belki olur daha
00 YorumlaHareklilik falanda önemli sadece sayı degil
00 Yorumla
+1 yılinsaallah🤗🤗
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem