Bebek görmeye ne zaman gidilmeli?

Bir kaç ay sonra çocuk anne ve evleri düzene binmişse o zaman yoksa daha sonra da gidilebilinir ilk gün ilk hafta kapıya dayanan anlayışsızlardan olmamak lazım
1. Anne-Baba ve bebek ilk bir ay yalnız bırakılmalı.
2. Habersiz gidilmemeli. Doğum yapmış anneye müsait olup olmadığı sorulmalı. Müsait değilse kırılıp küsülmemeli anlayışla karşılanmalı.
3. 1 saatten fazla oturulmamalı.
Doğumum kışın olacağı için eşim doğuma yakın 1 aylık iznini kullanacak. Bu süreci eşimle beraber geçireceğiz.
Şimdiden misafir kabul etmeyeceğimizi söyledik. Hem kış hem hastalık havaları malum..🙏🏻
İlk aylarda olmaz anne lohusa zaten. yeni doğum olmuş bebeğin Allah korusun mikrop kapıp hastalanma şansı da çok olur...
En az bebek 2 aylık 3 olduğu zaman ziyaret edilmeli, bu sürede annede toparlanmış olur.
Görüş
5Görüş
Doğduğu günün ertesine gidenler var, benim bebeğimede gelmişlerdi öyle.
40'ı çıktıktan sonra gidilmeli mümkünse, hem anne toparlanır hem bebek toparlanır.
Daha sağlıklı ve hoş olur.
Eğer çok yakınınsa ev işlerinde yardım etmek ve bir süreliğine yeni ebeveylere mola vermelerini sağlamak için 40 gün içerisinde onay alarak gidebilirsin bence. liseden arkadaşın ya da uzaktan akraban gibi bir durum varsa 40 gün-2 ay aralığında git. hem mikrrop taşıma ihtimalin de düşmüş olur. yine de maskeli gidilmesi daha doğru, ayrıca bebeği de kimse öpmemeli bence. minicik şey zaten.
Anne iyileşinceye kadar, bebek toparlanıncaya kadar açıkcası ben gitmem. Bir regl sancısına gelemiyorum ben. Kim bilir doğum sancısı nasıl olur
Gidilmesin zorunda değiller iban ister para yollarım çok önemliyse
müsait oldugunuz zaman davet edersen görmeye gelmek isteriz diyip ne zaman çağırırsa artık
Çok yakın aile bireyleri her zaman görmeye gidebilir ama akraba komşu vs 40 ı çıktıktan sonra
40 gün sonra gidilmesi daha uygundur. Annenin babanın bebeğin birbiriyle olan ilişkisine aile dışındaki kişilerin pek müdahale etmemesi gerekir.
Ziyarate gelenlere kapıyı açmam olur biter hadi eyv
özellikle erkekler 40ı çıktıktan sonra gitsin anne boşuna rahatsız oluyo
Askerlik yaşı gelince
Aile davet edince
Bebek istediğinde.
40 ı çıktıktan sonra gidilmeli diye düşünüyorum
Bebek doğmadan
En İyi Görüş