Doğum yapmak cildi yeniler mi?

Yok canım kim dedi onu 🙄🤣
Normal doğum ile ilgili öyle söylenir ama doğruluğu ne kadar esas bilemicem
Görüş
16Görüş
Yakınlarımdan böyle bir duyum almadım hiç ama geçenlerde Bergüzar Korel'in bir konuşmasına denk geldim ve son doğumundan sonra yeni saçlarının çıkmaya başladığını söylüyordu.
Bazı doğumlardan sonra ve bazı kadınlarda bu şekilde hücre yenilenmesi gibi etkileri olabiliyor demek ki.
Doğum yapmak cildi yenilese kadınlar cilt olarak erkeklere göre bebek yüzlü olurdu oysa tam tersi olmasa bile sakal tıraşı yüzünden erkekler kadınlara oranla çok daha şanslı 👍 demek ki neymiş?
Cilt ile doğumun değil tıraş olmanın alakası varmış 👍👍 haydi tüm kadınları tıraşa bekliyorum 🤣😅😁🤣🤣😅
Sanmıyorum kadınsal hastalıklar için evet faydası olabilir ama cilt doğum ile yenilenmesi mümkün olmayan bir yapı
doğum değil de reglin vücudu yenilediğini biliyorum
Doğum süreci bildiğim kadarıyla kadını yıpratıyor ama yeniler mi orasını bilemem.
Doğum yapmak vücutta deri çatlakları oluşur.. vücudu yenilemez aksine zarar verir.
Böyle olduğunu düşünmüyorum aksine bu süreç kadınları çok yıpratır..
Bence bu bir şehir efsanesi. Olabilir de olmayabilir de
Kadınlar için yorucu ve yıpratıcı bir süreç oluyor
Öyle olsaydı doğum yapmış kadınlar teyzelere dönüşmez , lolitaya dönüşürlerdi.
Normal doğumun anne ve bebekte sağlığa faydası vardır ama ciltte deformasyonlar oluşturur.
Hayır, bence kadınların karınlarına zarar verme eğilimindedir, bu da çatlaklara neden olabilir.
Öyle derler inşaallah 12 tane çocuğun olsun
İmkansız
Doğum kadının içinden geçen bir mesele
İlk defa duydum :D
Cildi bilmemm de hucreleri evett
Tam tersi cildi bozuyor 😂
Yenileyebilir
Normal doğum için böyle bir sözü duydum.
hamilelik ve doğum yıpratıri, tüketir
En İyi Görüş