Bebek Bakımı 2 ay İkiz bebeğiniz olmasını ister miydiniz? MotherDiaryFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İkiz bebeğiniz olmasını ister miydiniz? Sevmek için gerçekten çok tatlış ama bakmak çok zordur :D İkiz bebeğiniz olmasını ister miydiniz? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
BayanOlricFenomen Takip Et Guru Yaş: 28 2 ay Çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem yok.Yıllardır insanlara sinirlenince o kadar çok ikiz ikiz doğur dedim ki korkmuyor değilim 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Alacabulaca 2 ay Kim bu deli ya, neredeyse gördüğüm her yorumunda eksileyip durmuş seni. Sinir oldum gerçekten 🤦🏻♀️ Yorumla BayanOlric 1 ay Valla haberim yok:) Yorumla
hayatkaradag Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Yaaaaaa🥺Ben istiyorum tâbi ki 🥺Allah'ım lütfen lütfen ikizlerim olsun 🤲🏻🥺 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Içimden bi ses hep ikizlerim olacak diye dusunuyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mysteriaa Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 95% 2 ay İstemezdim ikisine birden bakamam çünkü 😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 29 , eig 98% 2 ay Hayır çocuk sevmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Kız olacaksa ikisi de evet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hayatimbok_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Bilemiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Xper 1 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Yok ıı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meryyc Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 100% 2 ay istemezdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 34 , eig 48% 2 ay Çok isterim ya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
OnlinePleasure Takip Et Xper 4 Yaş: 18 2 ay Hayır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem yok.
Yıllardır insanlara sinirlenince o kadar çok ikiz ikiz doğur dedim ki korkmuyor değilim 😂
Kim bu deli ya, neredeyse gördüğüm her yorumunda eksileyip durmuş seni. Sinir oldum gerçekten 🤦🏻♀️
Valla haberim yok:)
Yaaaaaa🥺
Ben istiyorum tâbi ki 🥺
Allah'ım lütfen lütfen ikizlerim olsun 🤲🏻🥺
Içimden bi ses hep ikizlerim olacak diye dusunuyor
İstemezdim ikisine birden bakamam çünkü 😀
Hayır çocuk sevmiyorum
Kız olacaksa ikisi de evet
Bilemiyorum
Yok ıı
istemezdim
Çok isterim ya