Çocuk & Ebeveyn İkiz bebeğiniz olmasını ister miydiniz? MotherDiary Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkiz bebeğiniz olmasını ister miydiniz? Sevmek için gerçekten çok tatlış ama bakmak çok zordur :D İkiz bebeğiniz olmasını ister miydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BayanOlric Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem yok.Yıllardır insanlara sinirlenince o kadar çok ikiz ikiz doğur dedim ki korkmuyor değilim 😂 0 2 Yorumla Alacabulaca +1 yıl Kim bu deli ya, neredeyse gördüğüm her yorumunda eksileyip durmuş seni. Sinir oldum gerçekten 🤦🏻♀️ Yorumla BayanOlric +1 yıl Valla haberim yok:) Yorumla
hayatkaradag Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yaaaaaa🥺Ben istiyorum tâbi ki 🥺Allah'ım lütfen lütfen ikizlerim olsun 🤲🏻🥺 0 0 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl İstemezdim ikisine birden bakamam çünkü 😀 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 391 cevap paylaştı. Hayır çocuk sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem yok.
Yıllardır insanlara sinirlenince o kadar çok ikiz ikiz doğur dedim ki korkmuyor değilim 😂
Kim bu deli ya, neredeyse gördüğüm her yorumunda eksileyip durmuş seni. Sinir oldum gerçekten 🤦🏻♀️
Valla haberim yok:)
Yaaaaaa🥺
Ben istiyorum tâbi ki 🥺
Allah'ım lütfen lütfen ikizlerim olsun 🤲🏻🥺
Içimden bi ses hep ikizlerim olacak diye dusunuyor
İstemezdim ikisine birden bakamam çünkü 😀
Hayır çocuk sevmiyorum
Kız olacaksa ikisi de evet
Bilemiyorum
Yok ıı
istemezdim
Çok isterim ya