Evlenmeden önce bilseniz?
Evlenirim
Evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenmeden önce bilseniz?
Benim bir çocuğum var annesinde kalıyor ve çocuğu mevcut olmayan birisiyle evlenmek istiyorum ve çocuk yapmayı da düşünmüyorum o yüzden öyle birisi ile evlenmek benim için bulunmaz bir nimet olabilir yani şimdiki düşüncelerimle çocuk yapmayı düşünmüyorum
benimde baba olmak hakkında endişelerim var ama vesvese makamında. test yaptırmayı düşünüyorum ama şimdilik gerek yok. evlenme kararı vermeden önce yaptırırım. eğer benimde çocuğum olmuyorsa evlenmem. çocuğun oluyor mu diye soramam. bilsem ki olmuyor evlenirim ama benimde çocuğum olmuyorsa
Cevap
46Cevap
Evlenirdim, çünkü çocuk için evlenmek mantıksız. Çocuk sahibi olmanın türlü yolları var. evlatlık alınabilir ya da farklı bir tedavi. Hiç olmuyorsa da olmasın yinede evlenilir
Ben evlenirim ama benim olmuyorsa ben sevdiğim birisiyle evlilik yapmam çünkü birisini seviyorsam onun çocukları vs olsun isterim benden kaynaklı olmuyorsa evlenmesin benimle
Evlenirdim çünkü aşk ve sevgi bunların çok ilerisinde bir şey. Sevdiğim insanın çocuğu olmuyorsa evlatlık alırız. Ne olacak sanki.
Evlenirdim, sevgi varsa orasını düşünmezsin.
Evet evlenirim.
insanlar çocuk makinesi değil. biriyle evlenirsem karşımdaki kişinin çocuk ilerde yapıp yapmayacağı, cinsiyeti, yönelimi umrumda değil. önemli olan karşımdakinin iyi bir insan olması ve birbirimize güvenmemiz. zaten bu devirde, bu şartlarda belli bir eğitim almadan, farkındalık sahibi olmadan çocuk sahibi olmak bana yanlış geliyor.
Evet evlenirim. Çünkü benim için cocuk sahibi olmak demek illede bedeninden çıkarmak demek değil. Bir sürü çocuk var yuva bekleyen. Onlardan edinirdim ve kendi yavrumuz gibi severdik onu.
Kendi çocuğunun olmasını isteyeni de anlarım, saygi duyarım. Kisinin kararına kalmış hassas bir durum bu. Benim icin sorun olmazdi ama
Çocuk istiyorsam eğer, çocuk esirgeme kurumundan bir çocuk evlatlık edinirdim, yardıma anne baba sevgisine ihtiyacı olan bir çok çocuk var, benim için hiç problem oluşturmaz evlenirdim.
Evlenirim. nedir bu arkadaş genlerimi bir sonraki nesle aktarayım derdi,
her gün bir sürü insan trafik, terör ve daha bir sürü gereksizlik yüzünden ölürken biz dünyaya çocuk getirmenin derdindeyiz
Bu soru sana mı ait komutan?
Seviyorsam evlenirdim
Pek sayılmaz
Hayır kendim için sordum. Hormon değerlerim yüksek. Hani olmaz diyemem ama ilaçsız hamile kalmam biraz zor
Normalden çok yüksek. Hipofizden kaynaklı olarak. Doktor kesin bir şey söyleyemem dedi. O sebeple.
Evlenirdim, evlilik çocuktan ibaret değil. Evlat ediniriz ama bir yandan ikimiz için çok zor bir durum olurdu.
Evet çünkü ben de istemiyorum. Ama eğer çocuk isteseydim evlat edinmek seçeneği de bana güzel gelirdi. Yine de evlenirdim.
Evlenirim çünkü bende çocuk istemiyorum.
O sorumluluğu karşılıklı olarak reddetmiş oluyoruz.
Sadece çocuk için mi evlenilir sen de
Gerçi soy devam etmelidir de evlatlık falan alırız
yani evliligi zaten cocuk. icin dusunen biri oldugumdan. evlenmezdim
Peki bunu ona direkt mi söylerdin?
bilmiyorum gidisata gore bi sekilde aciklardim. ben zatwn aska kapali biriyim. 5 yildir kimseyi almiyom haytima. evlilik dusuncemde yok hic bi sekilde. bi kadina da baglanamiyom. anlicagin evlilige sicak bakmamin tek sebebi cocuk sahibi olmak.
Anladım
Sevmek, sevilmek daha güzel şey. Çocuk bir araç amaç değil asla
Evlenirim, bir veya birkaç kaç çocuğa bakıcı aile olmak daha hayırlıdır
Evet tabiki de evlenirim sevip aşık olduğum bir hatunsa hiç problem yok
Yeter ki beni anlasın sevsin bencilce sınırlar koymasın
6284 varken kimseyle evlenmem. Önce erkek düşmanlığı kalkmalı.
Başıma gelmeyen bir şey için yorum yapmak yanlış olur...
Evlat edilinebilir yuvalardan cocugu olmuyorsa onemli olan sevmek ve saymaktir..
Evlenirim çocuk sahiplerinin dünyada o kadar annesiz babasız çocuk var.
Kesin olarak cocugu olmayacaksa yani tibbi olarak o is kesinse evlenmem
Ben evlenirim diyebiliyorum çünkü kendi çocuğum olsa dahi ben hep evlat edinmeyi hayal ettim. Bir kişiye aile olmak yuva olmak istedim hep. Ama bu düşüncesi olmayanlar için zor bir soru olabilir 🌸
Evlenmem diyen erkekler. Peki sorun sizde olsaydı karşı taraf sizi istemeseydi? Biraz empati.
Öyle ama erkekler daha çocuk odaklı bakıyor bence evliliğe
Erkekler evlenmem deyip kadınların bazıları kabul etmiş. Diyeceklerim bu kadar
Bebeğimin olmasını istiyorum, fakat partnerimin bi sorunu varsa bu hayalimden vazgeçebilirim
Ben de vazgeçerim ama erkekler biraz daha çocuk odaklı bence evlilik konusunda
Kız kardeşim de infertilite hastasi. Tedaviyle de, doğal yollarla da çocuğu olmuyor. Eşi her zaman destek oldu. Sülalede patavatsız çok. Kimse sormasın diye herkese ben hastayım, benim yüzümden olmuyor dedi. Seven Destek oluyor
Kardeşin çok şanslı bence
Evet gerçekten öyle. Herkes onun gibi sevilsin diye dua ediyorum.
Ben evlenirdim eşim olacak kadın çok istiyorsa da donor egg uygulaması yapardık herhalde.
Tabiki evlenirim çocuğum olmayacaksa evlatlık edinirim ama sevdiğim adamdan vazgeçmem.
Evlenirdim.. Bu işler nasip işi. Hiç belli olmaz..
Evlenmem. Sevgili hayatı yaşamak isteyen biri hiç evlenmesin bence. Çocuk düşünmüyor olsam bile evlenmem bir adam sevdiği kadından çocuk yapmak ister çünkü
Başıma geldi ve evlenirdim ama karşıdaki meğer yaşancıymış
Öyle biri karşına çıkmadan ne ssöylesen boş
Tabiki evlenirim kimsesiz çoçuklar ne güne duruyor.
Evlenirim cocuk istemiyorum zaten isabet olur
Evlenirdim tabiki sevgi güven varsa gerisi çok önemli değil
Bir insanı seviyprsan sorun olmamalı bence. Biriyle denk düsmek özellikle bu zamanda çok zor
İstemezdim sanırım tabi yaşamadan bilemem çok çok seviyorsam evlenirdim herhalde
Evet evlenirim bu dünyaya çocuk getirmek hata çünkü
Çocuk işi nasip işi. Evlilikte ole nasipte varsa evlenirim
Aşık isem eğer tabiki evlenirim
Evet bu bir engel değil
Evlenirim. Sevmem yeterli.
Seviyorsam evlenirim.
Seviyorsam evlenirim bunu düşünmem bile
Zor bir karar
Ben zaten çocuk istemiyorum ki
Bilmiyorum yaa. Gerçekten zor bir durum.
Hayır diyorum çünkü çocukları severim.
Seviyorsam bu benim için sorun olmaz.
Sevgilim kişiyse evlenirim
Seviyorsam evleirim elbette
O benimle evlenmezdi
Evlenirim tüp bebek yaparız
Evet evlilik yaparım çünkü bende çocuk düşünmem
seviyorsam tabiiki evlenirim
Çok da gerekli değil cocuk
Çocuk istemeyenler içim ideal eş
Merak ettim cebaplari
Sevgi ve aşk başka bir şey