Cumartesi günü gebelik testi aldım. Öğlen vakti yaptım ama tek çizgi çıkınca (foto1.) hamile olmadığımı düşündüm. Sabah uyandım içimden bir ses al bak dedi çöpten. Baktığımda çift çizgi gördüm.
Bu sabah yeni test aldım. O zaman da böyle bir çizgi gözüktü. (foto 2)
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer hamileysem sizce kız mı, erkek mi?
Bu testler sizce doğru mu, çift çizgi var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum?
Muhtemelen gebesiniz ama bu testlerde hata payı yüksek. Negatif sonuç verip pozitif veya pozitif sonuç verip negatif olabiliyor. Bu yüzden en kısa zamanda bir kan verip doğrulayın. Hayırlı olsun ❤️
Bende de bugün aynı durum oldu. Sabah ilk idrarla yaptım. İlk üç dakikada zorla ışıkta gözüküyordu. Sonra 4 5 saat sonra siliklesmis gözle görülür du? Acaba hamilelik var mı
Bende henüz olmadı. Içimden bir ses test al dedi. Aldım öğlen yaptım (cumartesi). Baktım tek çizgi çöpe attım. Sabah uyanınca bir bakayım dedim o da ne çift çizgi. Bugün yenisinin aldım. O da çift çizgi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muhtemelen gebesiniz ama bu testlerde hata payı yüksek. Negatif sonuç verip pozitif veya pozitif sonuç verip negatif olabiliyor. Bu yüzden en kısa zamanda bir kan verip doğrulayın. Hayırlı olsun ❤️
bizde iki silik çizgi ikisi de gebelikle sonuçlandı
Yani ben yanlış görmüyorum dimi? Silik de olsa çizgi var
evet silik de olsa iki çizgi var. adetin kaç gün gecikti
Gecikmedi
o zaman yanıltır seni. ilişkiye ne zaman girdiniz? adet ne zaman olman gerekiyor?
3 gün sonra olmam gerekiyor.
ilişki ne zaman oldu?
Kanamam oldu
Hamile kalmak istiyo musun
Yaptığınız ilk dakikalarda çizgi oluşması gerekiyor üzerinden zaman geçmiş sayılmaz. Diğer testte bozuk olabilir.
Bende de bugün aynı durum oldu. Sabah ilk idrarla yaptım. İlk üç dakikada zorla ışıkta gözüküyordu. Sonra 4 5 saat sonra siliklesmis gözle görülür du? Acaba hamilelik var mı
Adet gecikmesi oldu mu?
Evet
Siz kan testi verdiniz mi
Bende henüz olmadı. Içimden bir ses test al dedi. Aldım öğlen yaptım (cumartesi). Baktım tek çizgi çöpe attım. Sabah uyanınca bir bakayım dedim o da ne çift çizgi.
Bugün yenisinin aldım. O da çift çizgi.
Yok vermedim kan testi
Bende çöpten aldıktan sonra belirginlesti. Bir kaç gün sonra tekrar denicem
Hadi hayırlısı. Sen düşünüyor musun doğurmay?
Tabikide
Ben hala emin değilim hamile olup olmadığıma. Bu testler bazen yanıltıyor ya hani ondan
Gebelik falan yok rahat ol.
Yoo olabilir. 4 defa hamile kaldım. Eğer hamileysem bu 5ci olacak
Bebiş yola çıkmış geliyor.
😊🙏🏻
Ben yanlış görmüyorum dimi? Silik de olsa çift çizgi var.
2. Çizgi silik çıkıyor zaten, ilki kadar çok kırmızı olmuyor.
Gözün aydın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. 😊
Kanamam oldu :(
Çoğunlukla doğru çıkıyor. Yanılma payı az
Hamilesin
Yani yanlış görmüyorum dimi? Silik olsa çift çizgi var. Hamilemiyim?
Evet
Hamile olabilirsin
Hamilesin
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim. Hayırlı olsun gözünüz aydın❤️
Tebrikler hamilesin
Gerçekten mi? Ben yanlış görmüyorum dimi?
Yok 2. Çizgi silik çıksa bile hamilesin. Daha önce birine yaşattın iyi biliyorum bunu
Yaşattım*
Anladım. Peki az da olsa gelen kanama neyin nesi? Regl değil miyim
Kanama mi. Ya doktora bir görün kanaman varsa düşük yapma ihtimalin olabilir. İlaç falan versinler. Evlisin zaten sanırsam
Evli değilim ama düşük olmasını istemiyorum. Babası şehir dışında. Ne yapabilirim şu an? Ölme ihtimalimiz var mı?
Çocuk ölürse seni de zehirleyebilir. Aldirman gerekir o zaman.
En yakın hastaneye gidip ultrason yapayım mı?
Ya hamile değilsem eğer. Doktor gülmez mi bana? Bu ne hamile değilsin sırf böyle çizgi çıktı diye koştura koştura gelmişsin
Neden gülsün. Teste göre yüzde 99 hamilesin. Yani kesin arkadaşım 😂🤪
😁👍🏻
Hayırlı olsun 😄😄😂🤪 başka sorun olursa sorabilirsin
Teşekkür ederim 😊🙏🏻
Rica ederim 😄🥱
E hamileysem nerede doğacak bu çocuk?
Uzun konular istersen özelden gel