Kardeşlerin arkadaş gibi birbirine yakın olması ve iyi anlaşması için arada kaç yaş fark olmalı sizce?
Bazı kardeşler arasında 10 yaş fark oluyor ve büyük olan biraz ebeveyn gibi davranıyor öyle durumlarda sizce, nasıl olmalı?

Kardeşlerin arkadaş gibi birbirine yakın olması ve iyi anlaşması için arada kaç yaş fark olmalı sizce?
Bazı kardeşler arasında 10 yaş fark oluyor ve büyük olan biraz ebeveyn gibi davranıyor öyle durumlarda sizce, nasıl olmalı?

Fark olursa anne çocuk ya da baba çocuk gibi büyürler bu çok iyi bir şey arada fark olmaz ise ikiz gibi büyürler bu daha iyi bir şey yani her iki ihtimalde güzel.
anne çocuk ya da baba çocuk gibi olursa büyük çocuğa haksızlık olmaz mı? sanki daha çok sorumluluk alması gerekir gibi bilemedim ama abi abla olması da güzel bir şey
Cevap
9Cevap
Bence 2-3 yaş olabilir
Ben kardeslerin yakin yasta olanlarinin daha kolay buyutuldugune ve birbirleri ile daha kolay buyuduklerine cok defa sahidim. Yas farki acildikca birbirlerine destekleri azaliyor aileleri daha zorluyor yasayarak tecrube ediyoruz
aslında haklısınız büyüklerimiz iki bir arada büyür anlamazsınız derdi
1-4 arasi.. bizimkilerde tam 10yil var iyi yanlari da varama kotu yanlari da var. Ergenlik yasindaki cocuk tehlikelidir sadistlik falan yapma potansiyeli var. Benimbir arkadasim var abisi 10 yas buyukmus. Arkadasimi abisine emanet ettikleri de abisi batak falan oynarken bunu boynundan iple sandalyesine baglarmis. sonra sabah boks maci izleyip gaza gelip son gucuyle buna vururmus. Diyor ki şimsek cakmis gibi oluyordu.
O uuzden ben kucukolani asla birakmam buyugun yanina.. bizimbuyuk akilli uslu bi cocuk ama yine de risk almam
Kardeşler arası 2 yaş ideal çok iyi anlaşıyorlar, benim çocuklar arasında 6 yaş var hiçbirşeyi paylaşamıyor sürekli kavga ediyorlar.
Biraz daha büyüyünce aralarındaki anlaşmazlık biter belki
Tabiki illaki biter ama çevremde yaşları yakın çocuklar var çok tatlılar çok uyumlu ve paylaşımcı lar benimkiler beni bile birbiriyle hiç paylaşamıyor
1-2 yaş. Arkadaş olarak büyüyebilirdim kardeşimle. Yapayalnız büyüdüm.
kardeşlerin yaş aralığı yakın olunca daha bir arkadaş gibi oluyorlar sanki yaşıt gibi ortak zevkleri oluyor
Öyle gerçekten hele burçları da aynıysa misss
Kendi tecrübemden diyorum, 2-3'ten fazla olmamalı. Benim iki abiyle 10-11 yaş farkım var ve aramızda cidden dev bir jenerasyon farkı oluşturuyor bu
kesinlikle haklısınız 10 yaş fark olunca büyük olan biraz daha ebeveyn gibi davranıyor
Anlaşamıyorsun bir noktadan sonra. Abi-kardeş durumu böyleyken, böyle farkla ilişki yaşayan çiftleri hiç anlayamıyorum
Bizim beş yaş var o yüzden bana 5 iyi gibi geliyo
Bence 3-4 yaş fark olmalı.
Kardeşim yok o yüzden yorum yapamam buna 😊
Fazla olmamalı 3-4 yaş farkı ideal
2-3 yaş.
iki iyidir
en az 2 en fazla 4
max 3-4 olmalı bence
on sjshshshsh
3-4 yaş
En az 5-6
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?