Arkadaşlar prensesim dünyaya gelecek 3 ay sonra ellerinizden öper şimdi isim koyması kaldı 3 tane isim var aklımda bunlardan birini koyacağım ona sizce hangisini koyayım
Sündüz
Nedamet
Döndü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunlar nasıl isimler mk adam gibi bir şey koy çocuk büyüyünce sana sövmesin
Aleyna dilara vs klişe isimlerden gayet güzel bence nesi var
Klişe koy demedik zaten Türkçe bir şey koy bari bunlar 80 yaş teyze isimleri
Ee büyümeyecek mi gardaş bu çocuk nine olmayacak mı olacak konu kilit
Ne koyarsan koy birader hem soruyorsun hem boş yapıyorsun çocuk büyüyünce ona verirsin hesabını bana ne mk
Korkunç 😂
Nedir korkunç olan anlayamadım?
Nedamet ne 😂
Rahmetli dadımın ismiydi severdim çok kendisini öyle aklımda kalmış
Sen onu Nedime yap daha anlamlı vari troll prensesine DEDEnin ismini yakışmaz 😂
Dede değil dadı dedim farkındaysan ve troll lafını üzerime almıyorum zirra haddinden fazla ciddiyim teşekkür ederim
Ha çok farketti dede veya dayı olması pardon dayı😂
Cahilliğin karşısında eğiliyorum , dadının anlamına bakmalısın
😒😒😒
@Siyahkadaryalnızım troll soruuu yalnız sataşıyorum dalgaya alıyorum sen niye ciddiye aldın 🤣🤣
@35ksk96 oyun istiyor
Oyun istesem karınla oynardım.
@Siyahkadaryalnızım lan edebin hudutunu aşma mk evladı s*kmeyeyim bacını senin p*ç
Adam ol o zaman yoksa karını elinden alırım
@Siyahkadaryalnızım senin bacını g*tünden ssiikkeyim mk oğlu nerelisin lsn sen nerede yaşıyorsun?
şu an eşinle kahve içiyorum sonra konuşuruz hahahahaha
@Siyahkadaryalnızım senin ben kutsal anneni s*keyim bağrına bastığın bacına sokayım aşık olduğun kadına attırayım sakalsız kardeşim seni
Hahaha nasıl kudurdu hamile karısını duvardan duvara vura vura ziktimin oğlu.
Sen işteysen her gün karın yanımda sen hala buralarda takıl ahahahahahahahha.
@Siyahkadaryalnızım tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın * evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini popon *.. ananla karşılıklı * ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini popon *... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon *... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya calısan abinin popon kamyonla gireyim.. kilotlu corapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar *..
Karına cidden hastayım ama o çocuk senin değil dostum haberin olsun sen işteyken türbanlı karınla uyuduğunuz yatakta neler yaşadık bir bilsen..
Git bir DNA testi yaptır çocuk doğunca çünkü çocuğunun gerçek babası benim
@Siyahkadaryalnızım ananın * kolumu sokar kücük kardeşlerini cıkartırımananı neil amstrongla beraber aya cıkartıp * hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın * sokarımananın * harry poterin assasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın * pandora kutusu sokar icinden tavşan cıkartırımananın * duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü *. ananı national geographic belgeselinde * insanlar arslan ciftlesmesi görür.. ananın * 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirimananı hollandadaki altın portakal film festivaline götürür * portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra * c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte * du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın * sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya calısırqene diye fotograf cektiren bacının * sörf tahtasını sokarım
Ya nerden geldim ben buraya 2 takılayım dedim başıma gelmeyen kalmadı bi susun be
Endıdjejxıcjdjejdjdjdjdbx
Bu karısını ziktiğim susmuyor ya iyi ki bir yattık eşiyle mk
@Siyahkadaryalnızım ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak * barnebau stadınnın orta sahasında * 70 milyon ispanyol ollaaaaa diye bagırır.. ananla karşılıklı okey oynuyum okeyi ananın kafasına vurayım beyin trawmesi gecirriken * * polis jobu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırımananı hamit gibi 365 gün * geriye kalan 6 saatte direğe vururumananı ağrı dağının eteğinde * ibrahim tatlıses halay çekerananın * kemençe sokar üzerinde horon teperimalt alta ben bacım cocuguyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan bacım cocuguananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururuminşaat direğinde striptiz yapmaya calısırken bacagını kıran ananın kafasına kiremit atar bayıltıp *"
Karın ♥️ Ben
Sen bunları şu an düşünüp yazamazsın ya sdfhjkl
Kopyala yapıştır yapıyor , bu onunla uğraşırken bende karısının sırtına mum damlatıp acı ile karışık haz veriyorum.
Ulan keşke senin gibi arkadaşım olsaydı karısını ayarlamak 2 dakika sürerdi hahahaha
@35ksk96 bu kardeşim tipine bakarak ilham aldım bunun ben anasının buruşmuş * tefal ütü basıp dümdüz edecem
Karının içine boşalıp çocuğunu boğacağım senin sjxısbdb
Oooaaağağğh diye kükrerim karına boşalırken mk gavaaadı seni
Karısını köy meydanında satan gavâd
@Siyahkadaryalnızım.. googleye türbanlı karı * yazan dedeni popon *. camiden tabut calıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde * öldürürüm... ananın * kolumu sokar kücük kardeşlerini cıkartırımananı neil amstrongla beraber aya cıkartıp * hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın * sokarımananın * harry poterin assasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım kardeşim seni
Senin karının mağara olmuş pıttığını kül tablası gibi kullanırım gavad
Karının içini keban barajı gibi dölle doldururum
Off karısına laf yemeyi nasıl da seviyor sövdükçe çiçek kalkıyor yakında karını düşünerek 31 çekicem o derece yani karın 31 malzemesi olacak
anneni ikinci abdülhamit ‘in saz ekibi sevsin.
Türbanlı karını eritirim
Beni burdan aldın @soran beycim lütfen yorumumu siler misin hepimiz kökten gidelim burdan birimiz bile kalmasın
Babzbzbsjsjwjdjdıej
Kız yazdığına pişman oldu mk djxjd
Bu soran şahsın karısının 95c memelerinin arasına yüzümü gömüp Sivas’ın yollarına türküsünü söylüyorum şu an
@Siyahkadaryalnızım ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında *
Karını 31 malzemesi yaptığın için sana minnettarım keşke burada olsaydı da görseydi kocasının nasıl bir gavad olduğunu ahauahauhahaua
@Siyahkadaryalnızım canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim
Karının koca kalçalarını öpe öpe bir hal oldum
Sen doyuramıyormuşsun kadıncağızı minik pipinle gerçekten gözü gönlü açıldı
@Siyahkadaryalnızım senin gelmişini geçmişinıi, testinden su içmişini, kapı önünden geçmişini, ayakkabını silmişini, ceketini dikmişini, cemi cümleni, sülaleni. s**eyim
SUSUUUUUNNNN bi durun bi susun beee
Karısına 2 posta daha atayım hemen susuyorum doğmamış çocuğunu ziktiğim
Şerife daha iyi
ayy hiçbiri
C şıkkı