Liya ya da İlya kulağa daha hoş geliyor mersa deran derhal ise kulağa sert geliyor liya İlya ya da İlya liya iki isimli daha mantıklı liya İlya çok daha hoş önemli olan sağlıklı bir bebek olması liyayi secerdi bence ☺️
0
5 Yorumla
Soran
2 ay
Bende ilyayı ilk çok beğenmiştim Liyada cok güzel ama çok kararsız kaldım yaaa
Tekrar tekrar söylersen liya kulağa daha hoş geliyor İlya biraz daha sert gelirken liya daha yumuşak daha saf ve duru biçimde insana duyunca bile huzur veriyor karar yinede size ait sağlıkli bir ömrü olsun kaç aylık şu an
Allah sağlıkli ve kolay bir doğum nasıl etsin Allah eşiniz ve kizinizla mutlu huzurlu bir hayat sunsun size sağlıklı güzel ömrü olsun isim babası olsaydım liya derdim yinede karar sizin eşinizle konuşup karar verirsiniz
millet hiç kimsede olmasın diye değişik değişik isimler koyuyor bunları boş bir odada seslenerek kaydet ondan sonra seç deraannnnn çoraplarını yere atma gibi :))
0
4 Yorumla
Soran
2 ay
Yaaa ama okadar da duyulmamış isimler deği oysaki😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Liya ya da İlya kulağa daha hoş geliyor mersa deran derhal ise kulağa sert geliyor liya İlya ya da İlya liya iki isimli daha mantıklı liya İlya çok daha hoş önemli olan sağlıklı bir bebek olması liyayi secerdi bence ☺️
Bende ilyayı ilk çok beğenmiştim Liyada cok güzel ama çok kararsız kaldım yaaa
Tekrar tekrar söylersen liya kulağa daha hoş geliyor İlya biraz daha sert gelirken liya daha yumuşak daha saf ve duru biçimde insana duyunca bile huzur veriyor karar yinede size ait sağlıkli bir ömrü olsun kaç aylık şu an
Evet kit daha yumuşak. 8. Ayımdayım az kaldı doğumuma 🤭
Allah sağlıkli ve kolay bir doğum nasıl etsin Allah eşiniz ve kizinizla mutlu huzurlu bir hayat sunsun size sağlıklı güzel ömrü olsun isim babası olsaydım liya derdim yinede karar sizin eşinizle konuşup karar verirsiniz
Çok teşekkür ederim eşimde ilya dedi ama bana bıraktı ismi ilya liya aynı harfler göbek adı ilya olur 🤭
millet hiç kimsede olmasın diye değişik değişik isimler koyuyor bunları boş bir odada seslenerek kaydet ondan sonra seç deraannnnn çoraplarını yere atma gibi :))
Yaaa ama okadar da duyulmamış isimler deği oysaki😏
Ben ömrü hayatımda ilk defa duydum 31 yaşındayım.
Allla bende ilk defa duyuyorum ama bir kaçını ben duyduktan sonra duymaya başlıyorsun 🙄
Yemin ediyorum unuttum bile hiç biri aklımda kalmadı ama deraaan çoraplarini buraya atma dediğim için o kalmıs aklımda
Bende kızım için isim düşünüyorum umay ismini düşünmüştüm ama liya da çok güzelmiş
Evet liya daha güzel ama öneririm bende ilya düşünüyorum ya da liya :)
Şimdi eşime dedim baktı ve Arapça ben kızıma koymam böyle bir isim dedi 😞
Ne alaka Arapça olunca ne oluyor ki
Öz Türkçe olucakmış Lohusa halim ile ona inat ben gidip kimlik çıkarıcam
Hey alllam tarkanın kızının isminde liyaymış
Bune kızım Kafir isimleri gibi
Yaaaa 😂aşk olsun değişik isimler buldum seçtim en güzelllerini🤭🤭🤭
Tamam da bu isimler yabancıların isimleri cok özenti olmayin. Özünüz olun kendiniz olun
Özenti olmayin derken ne alakası var yahu
Çöl alakası var valla
Anlamlı mersa
Güzel liya
Mersa ( sığınacak liman)
Seçenek yok mu hepsi kasvetli üzgün kadın ismi
Yaaa neden kasvetli olsun ya 😏