Uyurken orada duruyorsa kucağa alışmış olmuyor senle birlikte uyuyor aslında öyle düşün kucakta taşımak mesela sürekli ayakta dolaşırken oluyorsa bu kucakta taşımak oluyor
Oyy maşallah ❤️ alışır. Alışmış bile :)) ki alışsın da zaten. Hayattaki en huzurlu en rahat yeri orası. Varsın alışsın. Büyüdüklerinde avcumuzda istesek de tutamicaz zaten.. 1 yaşında kızım var yok alıştırma yok kucağa alma iş yapamazsın vs canım saçma konuşanlar oldu dinlemedim. Koala gibiyiz hala ve iyi ki! 😍 Kızımın huzur daha önemli
Bebeklerin kucağa alışması ve kucakta büyümesi gelişimi için daha iyi. Bunu bana psikiloğum söylemişti. Çünkü çocuk ilk anne karnından çıkınca bir ayrılık yaşadığı için sonra kucakla telafi edilmesi gerekiyor mantığı bu. Öyle söylendiği gibi "aman kucağa alışmasın" olayı doğru değil. Bırakın alışsın daha iyi.
Kucağa alışmazda dikkat edin bi tek size alışmasın benim küçük kardeşim annemin saçına dokunmadan uyuyamıyor bunlar daha önemli şu an 1. Sınıfa başladı ve inanın annemden kopmamak için her gün kusuyor aşırı bağlılık çok kötü maalesef sizde olduğu kdar babasında da dursun
Yaaa inanılmaz tatlıııı 😍😍😍 Allah bağışlasın, analı babalı ve nasipli büyüksün ufaklığı. Kokunuzda uyumaya alışmıştır, bence bu kucak meselesi değil. Bunu şimdiden dert etmek için fazla küçük. Bırakın doya doya kokunuzu çekerek uyusun 🤍 ilerleyen aylarda düşünürsünüz kucağa alışmaması durumlarını vs.
Maşallah. 1 - 2 aylık bile olsa alışabiliyorlar. Tabi ki annenin kokusunu, şevkatini arıyor, onu hissetmesi lazım ama yatağına bir an önce alışmalı. Unutmamak gerek: 1 günlük bebek bile hepimizden çakal olabiliyor. :D Daha küçük, daha bebek deyip geçmeyin :)
maşallah. ben ilk haftadan kucağa. 2 aydan sonrada telefondan çocuk şarkılarına alıştırdım. şimdi 2 yaşında gece gündüz telefondan pepe falan izliyoruz. siz sakın bu hatayı yapmayın emi. yoksa sizde kırmız balık kaç, kaç diye uyuklarsınız.
Aayy siteden sizi taa askeryareni nickinizle hatırlıyorum, bir de bebişiniz mi oldu? Tebrik ederim, çok güzelsiniz.🥰😍 Bebeğiniz kucağa alışabilir, alışsa ne olacak bir şey olmaz. 😌
Alışırsa da alışsın güvende hissetsin kendini. Zaten bilmediği bir yerde şu an bir de kucağa alışır laflarıyla uzak tutmaya çalışmayalım çocuklarımızı büyüyünce zaten istemiyorlar 😅
yaaa çok tatlıııı. Allah analı babalı büyütsün ^^ bu ilk zamanlarda zaten hep uyuyacak, ama çok fazla kucakta uyutmayın derim. beşiğinde uyusun mümkün oldukça.