Çocuk & Ebeveyn Bebeğinize Ah Yine O Menekşe Gözler Aralı Ninnisini Söyler miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu Ninniyi Bebeğinize Söyler miydiniz Uyuturken? Söylerdim Tabiiki de Söylemezdim Asla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bebeğinize Ah Yine O Menekşe Gözler Aralı Ninnisini Söyler miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Söylerim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dandini Dandini mi bu mu
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ghjbo 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Efendim? Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Sylemezdim Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Hangi Ninniyi Söylerdin Peki Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Imm seyy Yorumla Soran +1 yıl Lafı geceleme istersen Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Nenni yavrum nenni nenni Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Geveleme* Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Dedim ya Yorumla Soran +1 yıl Dandini Dandini dastana peki? Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl O klise Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nereden esti bu şarkı ve soru aklına?
Söylerim.
Dandini Dandini mi bu mu
Ghjbo
Efendim?
Sylemezdim
Tamam
Hangi Ninniyi Söylerdin Peki
Imm seyy