Tek Başınıza Bir Bebeğe Bakar mıydınız?
Kendinizin veya gerek Akrabanızın gerek Komşunuzun Size Emanet Ettiği Bebekte Olabilir.
Kendinizin veya gerek Akrabanızın gerek Komşunuzun Size Emanet Ettiği Bebekte Olabilir.
bakarım tabi niye bakmayayım zaten evlensemde evlenmesemde bir kaç köpekle yaşamak istiyorum (ne alaka diyeceksen sana yavruluktan köpek bakmanı öneririm tek farkı bebek kadar gürültü yapmaması çok şükür) ve hatta evlen mesem bile çocuk evlat edinmeyi dahi düşünmüştüm de bekar adama verirler mi bilmiyorum bi de ya düzgün yetiştiremezsem ya yeterli gelemezsem her şeyine sorusu var ya yarın öbür gün bişey gelirse başına diyene kadar kafada bi dünya tilki dönmeye başladı
Cevap
3Cevap
Bakarım zaten çok baktım iyi yapıyorum yani gerçekten bu konuda mütevazi olamayacağım güzel bebek bakıyorum
Kendi çocuklarımi tek başıma büyüttüm hala da tek başıma bakıyorum ❤️❤️
Maşallah
1-2 saatliğine bakmaktan mı söz ediyoruz?
Hayir
Ömür boyu mu?
Evet
O halde hayır 😅
Baktım ve hala bakıyorum. Ben büyüttüm.
Helal
Onlar suçsuz günahsız. Anne babalarının suçunu bir bebeğe veya çocuğa yükleyip dışarı atamayız..
Kesinlikle
Ninni söyledin mi
Evet 🙂
Çok Güzel bir duygu değil mi ninni söylemek özellikle dandini ve uyusunda büyüsün
Baktığım kişi Yiğenim.. Ninniddn daha çok bana olan güveni bana olan şefkati daha güzel. 🙂😊
ben beceremezdim ama kedi olsa bakarım
bakardım zor değil başıma geldi :)
Evet bakarım
Guzel bi his degil mi 😍
Efsane çocuk bakarım
Uyuturken ne söylerdin
Ninni söylemem ki pış pışlarken sallardim karnini okşardım şıp diye giderdi teyzemin çocukları aslında benim çocuğum KAKFKDWKKEKF
Baktım çok zor
Evet zor ama masumlar demi bebekler😍
Bakmazdım
Neden
Partnerinin ölümü vb. Nedenlerle illaki bakmak zorundasın ama başka türlü olursa zor. Bi çocuğun babasız büyümesi hem onu hem ebeveynini eksik kılıyor. En azından benim için öyleydi. Akrabalarımın çocuğuna zaten bakmam. Sosyal hizmetler gerekeni yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?