Yapılmalı. Anne - babanın da bir özel hayatı var sonuçta. Ayrıca kardeşi varsa ayrı cinsten devamlı kızsa erkek kardeşinin yanında, erkekse kız kardeşinin yanında üstünü giyinip çıkaramaz. Ki okula giden bir çocuk için ders çalışması için özellikle gerekli. Gürültüde ders mi çalışılır?
Çocuğa kesinlikle yapılmalı. Kendi alanı olduğunu bilip aynı zamanda orayı derli toplu tutmayı öğrenmeli. Ama bebek için gereksiz. Bebek zaten anne baba yanında olmak ister, gece de odada tek uyutmayı güvenli bulmuyorum, şahsen ben asla ayrı odada uyuyamam.
ne zor şeymiş başkasının gözünden bakarak bir oda döşemek. hem onun gözünden bakıp ihtiyaçlarına göre olacak, hem de kendi gözünden bakıp evet işte oldu diyeceksin. oldu en sonunda ❤️❤️
Küçük çocuklara özel oda saçma ama Namaz kılmak için kütüphane tarzında bir yer olabilir hem anne ve baba çocukları ile beraber namaz kılıp kitap okuyabilirler
Bence namaz odasının içinde kütüphane yapılır ama bir yandan O çocuk odası ayrı yapılır sonuçta çocuktur çoğu vaktinin de oyunlarla geçmesini isteyecek diye düşünüyorum tabi çocuğu yalınız bırakmamak şartıyla