Sizce hangisi daha mantıklı oyun odası mı, yatak odası mı? çocuk oyun odasıBüyük bir çocuk odası yapıp içine işte oyun odasına koyulabilecek tarzda kaydırak falan koyup oyun odası ve çocuk odası aynı odadaymış gibi büyük bir oda yapmak mı? Yoksa çocuk odası yapıp başka bir odayı da sadece oyun odası yapmak mı?
Çocuğun oyun odası yatak odasından ayrı mı olmalı, neden?
Bence çocuk odasiymis oyun odasiymis hiç gerek yok hepsi gereksiz masraf normal bir genç odasina yakin oda yapin çocuklar zaten çok çabuk büyüyorlar okul başladığında oyun falan kalmiyor çalışma odasi yapin eğitimi için o odaya tahtalar kalemler yapbozlar eğitici hayvanlar değişik aktiviteler yapin daha iyi olur
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten o odayı henüz bebekken kullanır daha sonra ise ihtiyacına göre giyinme odası olabilir hobi odası olabilir çalışma odası olabilir gibi gibi değerlendirebiliriz diye düşündük ama bilmiyorum ayrı ayrı iki oda mı olmalı büyük bir oda mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence çocuk odasiymis oyun odasiymis hiç gerek yok hepsi gereksiz masraf normal bir genç odasina yakin oda yapin çocuklar zaten çok çabuk büyüyorlar okul başladığında oyun falan kalmiyor çalışma odasi yapin eğitimi için o odaya tahtalar kalemler yapbozlar eğitici hayvanlar değişik aktiviteler yapin daha iyi olur
Zaten o odayı henüz bebekken kullanır daha sonra ise ihtiyacına göre giyinme odası olabilir hobi odası olabilir çalışma odası olabilir gibi gibi değerlendirebiliriz diye düşündük ama bilmiyorum ayrı ayrı iki oda mı olmalı büyük bir oda mı
Tek çocuk olucaksa ayri ayri olabilir neden olmasin
Eğer oda sorunu yoksa ayrı bir oda yapmak daha güzel gibi ama kaç odalı olduğuna bağlı evin
Henüz ev satın almadık bakıyoruz şu an ama büyük bir ihtimalle 4 odalı olur 4 olmazsa da 5 olur o yüzden kararsız kaldım açıkçası
Zevkine göre dizayn et evi denersin evi alınca orada nasıl duruyor oradan oraya alırsın eşyaları güzel meşgale:)
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!