Çocuk & Ebeveyn Yeni evliyim, çocuğum olsun istiyorum. Öneri verir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 2 haftalik evliyim çocuğum olsun istiyorum anneler yardımınıza ihtiyacım var bana biraz bilgi verir misiniz Güncellemeler+1 yıl Kendi istegim farkli şehire geldim ilgilencek bir bebeğim olsun istiyorum onunla büyümek istiyorum Yeni evliyim, çocuğum olsun istiyorum. Öneri verir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hayalperestmuhendis Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Acelen neeeee tadını çıkar alış bi..Çocuğa da yazık yarın öbür gün onun baba olamayacak biri olduğunu anladığında her şey çok geç olabilir 2 1 Yorumla hayalperestmuhendis +1 yıl İlgilencek bir şey arıyorsan hobi edin kendini geliştir. Cidden acele etmene gerek yok bazı şeylere Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kendine ve eşine Zaman ver bunun için fazla erken olduğunu düşünüyorum.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 yıl seks yap sonra düşün az doy acelen ne. Düzenli olarak yap az vücut rahatlasın. Sonra gebe kalırsın zaten. 2 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı. Yavrum evladım arkandan atlı mı kovalıyor bu acelen ne? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadının biride çocuk istemiyor kedi bakmayı tercih ediyor. Bence çocuk yap. 1 0 Yorumla
Doktorderdimebul Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Biraz eşinle birbirinizi tanıyın bol bol seks yapın sonra çocuk bence 2 0 Yorumla
Creppyypasta Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Gerdeğe gir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddii olamazsın gerçektenmi boylrmi yapiyuim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Acelen neeeee tadını çıkar alış bi..
Çocuğa da yazık yarın öbür gün onun baba olamayacak biri olduğunu anladığında her şey çok geç olabilir
İlgilencek bir şey arıyorsan hobi edin kendini geliştir. Cidden acele etmene gerek yok bazı şeylere
kendine ve eşine Zaman ver bunun için fazla erken olduğunu düşünüyorum..
1 yıl seks yap sonra düşün az doy acelen ne. Düzenli olarak yap az vücut rahatlasın. Sonra gebe kalırsın zaten.
Yavrum evladım arkandan atlı mı kovalıyor bu acelen ne?
Kadının biride çocuk istemiyor kedi bakmayı tercih ediyor. Bence çocuk yap.
Biraz eşinle birbirinizi tanıyın bol bol seks yapın sonra çocuk bence
Yapın o zaman ne diyeyim ki
Neyin bilgisinş verecex
Daha çok erken acele etme
Gerdeğe gir
Ciddii olamazsın gerçektenmi boylrmi yapiyuim