Kumaşlar fiyatlara göre cok ucuz kalıyor. Kat ve kat kar ediyorlar. Dikiş kursuna gititm bu sene 20 liraya pantalon etek diktim siz düşünün ettikleri kârı
Şimdi ihtiyaç olursa alınır, birde imkan meselesi ailede maddi durumu iyi diyelim bu insan çocuğuna istediği kadar alabilir yalnız israf etmeden, bir başka aileye bakıyorsunuz durumu o kadar iyi değil ee buda bütçesine göre alacak, yani demek istediğim gereğinden fazla niçin alsın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet fazla bence de
Yok bku çıktı nerden alcaz bilmiyorum lcw 300 500 olmus en kiytirik sacma tişört 100 lira o da bulabilirsen
Daha az önce yeğenime dolaptan mont bulanşlir miyim diye bakıyordum. Yenileri çok pahalı bu çocuk ne kadar giycek zaten onu
Kumaşlar fiyatlara göre cok ucuz kalıyor. Kat ve kat kar ediyorlar. Dikiş kursuna gititm bu sene 20 liraya pantalon etek diktim siz düşünün ettikleri kârı
İnsanımız leş, üçkağıtçı, fırsatçı. Söylenecek ne kadar kötü şey varsa hak ediyor bu insanlar.
Çocukların kıyafetleri giyebileceği maksimum süre 6 ay hadi 1 sene. Kullanılan da 2 avuç kumaş nasıl bu kadar pahalı olabiliyor anlamış değilim
Sadece Bebek Kıyafetleri mi her şey akla gelebilecek her şey Haddinden Fazla Pahalı Yüksek Fiyatlar da yeter Artık Be Düzelsin artık Taş mı yiycez
Her şey pahalı hiçbir şey ucuz değil ve fiyatlar asla normal değil
Yakınlarınızdan alın ya zaten çok kısa süre giyorlar
Her şey pahalı fakirlik diz boyu elbise almak mi elimizdekine sahip çıkalım
türkiyede gereğinden pahalı olmayan herhangi bir şey var mı
Artık her şey pahalı maalesef canım ülkemde
Fiyat olarak yetişkin elbisesi kadar yapmaları çok mantık dışı gerçekten. Malzeme ve işçilik bakımından daha küçük ama fiyatlar büyüklerle aynı. 🤬🤬
Bebeklerin parası mi var sanki
Ahahah çok iyi
Sadece bir elbise 350 TL şaka gibi fiyatlar bunun maliyeti vs en fazla kaç lira olabilir ki
Alma sende yakinlarindan cocuklari olanlardan kıyafet temin edebilirsin bizimkiler öyle yapıyor ahhahahah
Bebekler aglicak siz değil
Gerçekten çok pahalı ya. Elim kadar kumaş kullanılıyor zaten 300-400 lirayı hakedecek ne var yaa
Size al diye zorlayan yok zannederim?
İllaki giyecek bişey çıplak mı gezdirelim
Şimdi ihtiyaç olursa alınır, birde imkan meselesi ailede maddi durumu iyi diyelim bu insan çocuğuna istediği kadar alabilir yalnız israf etmeden, bir başka aileye bakıyorsunuz durumu o kadar iyi değil ee buda bütçesine göre alacak, yani demek istediğim gereğinden fazla niçin alsın?
Gereği olan da alınmıyor ki 100 liradan aşağı don bile yok diyim de anlayın
Maalesef ekonomi çökmüş bir durumda, bunu getirisi bu.
Bu arada bu yeşil takımmı 349 liraya?
Öyleyse yanmışız desenize? gerçi ben bekarım ama bu sade benle bitmiyor ki, yetişkin montu olmuş beş altı bin.
Gereksiz pahalı, 2 ay sonra olmayacak zaten
Evet çünkü illaki biri alacak biliyorlar.
Tüm giyim sektörü pahalı
Nereden aldığına bağlı
Pahalı ama kaliteli de.
Evet ya pahali
Bir yetişkin mont ile bebek montu fiyatı aynı.
Fiyatlar normal sizler fakirsiniz
Bizi fakir yapanlar utansın :)
Kimseyi suçlama. Bu senin elinde 😉
pardon da bunun fakirlikle ne alakası var cahilsin bari belli etme
@makarnadelisi__ bunun cahillikle ne alakası var?
fiyatları ve alınan maaşları gördüğün halde bunu fakirlik olarak adlandırıyosan boş konuşuyosundur?
@makarnadelisi__ hayir sadece başkalarının penceresinden bakmıyorum. Kendi tarafımdan bakıyorum diyelim. (Ağla)
@rudonix ona da bencillik deniyor. (Ağla)
@1üvercinka4 her insan bencildir. Hatta kadinlar benden daha bencil ama asla bunu caktirmaz
Kesinlikle öyle ne yazık ki..
her şey pahalı artık sadece bebek değil maalesef
Fiyatları fazla son 1 yılda 2 kat zamlandı
kesinlikle pahalı
Evet pahalı. Hiç gerek yok bu kadar paraya.
Evet çok pahalı cidden minicik şey 250 350
Gereğinden pahalı olmayan bişey var mı
gereksiz pahalı ya gerekte yokta almaya
Evet oyle
Şaka mı
Çok pahallı
Pahalı
Aşırı
Sadece bebek kıyafetleri mi
Evet fazla
her şey çok pahalı
Cok cok coook