Son zamanlarda çevremde sıkça görüyorum. Bebekleri spaya götürüyorlar. Bebek suyun içinde biraz yüzüyor. Ailesi fotoğraflarını paylaşıyor. Sizce bebek spası istek mi ihtiyaç mı?

Son zamanlarda çevremde sıkça görüyorum. Bebekleri spaya götürüyorlar. Bebek suyun içinde biraz yüzüyor. Ailesi fotoğraflarını paylaşıyor. Sizce bebek spası istek mi ihtiyaç mı?

Bence çocuğun sağlığıyla ilgili her şey ihtiyaçtır. Bu da çocukların gelişimi için oldukça faydalı olduğu aşikâr ama tabi bunu evinde de sağlayabilirsin. Ortamı sağlamak ihtiyaç, o ortama götürmek istek denilebilir.
İnsanların yaptığı her şey birilerinin gözüne batıyor! Bende cocuğum olunca hem cinsiyet partisi yapmak istiyorum hem spaya götürmek istiyorum anı olarak kalsın patates mi bu çocuk doğurup bırakcam mı öylece eleştirmeyi bırakın.
Cevap
10Cevap
Sadece istek ihtiyaç değil gerekli bir şey de değil açıkçası
Sadece istek
Hayatımda gördüğüm en boş eylemlerden biri. İçimdeki “aman sanki biz spalarda mı büyüdük” diyen sesi bastıramıyorum. Gelecekteki çocuklarımdan özür dilerim anneniz sizi spaya götürmeyecek.
Bizim bebekliğimizde kıçımıza muşamba bağlayıp, kıpırdamayalım diye kundaklara sarıyorlardı. Şimdikiler 1 yaşına girmeden koşacaklar!
gerçekten moda oldu bu başka bişey değil çevremde de görüyorum sırf gösteriş için gitmiyorlarsa bende bişey bilmiyorum
Para kaptırma mekanı hangimiz spa ile büyüdük para harcamak için insanlar yer arıyor neymiş cinsiyet partisi bilmem ne partisi
Bebeklerin yurumesini kolaylaştıran kaslarının çalışmasını sağlayan bir aktivite bnce her bebeğin yapması lazm
offf, safi aptallık. sosyal medyaya düştü ya, ihtiyaç haline geldi. Özentilik, görmemişlik ve aşağılık kompleksinden başka bir şey değil.
istek tabii eskiden bebek spası mı vardı bebek spalarında mı büyüdük sanki
Boynundaki yüzünden boğulmuyor mu o bebek? Kafa ayrı vücut ayrı duruyor sanki😅
İstek ihtiyaç falan değil hemde gereksiz bir istek.
En kotu cocuga bir degisiklik olur ebeveynlere de ayni sekilde
bence gereksiz saçmalıktan başka bişiy değil
Gelişimi yavaş olan erkek doğum olan çocuklar için iyi
Bence istek gösteriş meraklısı aileler kaynıyor etrafta
İhtiyaç olmadığı kesin. Biz spalarda mı büyüdük :D
Sosyal medya gösterişleri..
Boş istek 😒
İstek
İhtiyaç olduğunu hiç sanmıyorum
Istek
İstek ve para tuzağı
İstek