6 yaşındaki yeğenim anne sen neden fakirsin deyip ablamı vurdu?

Ablamın 6 benim 4 yaşında bir kızım var ablam çalışmıyor eşi asgari ücret Benim eşim doktor ben de bankacıyım ablamla dün çocuklar için okul alışverişini birlikte yapalım dedi kendisi Benim aldığım kıyafetleri az çok biliyor çocukların kıyafetlerini aldık en son o ayakkabıyı aldı bir ayakkabıcıdan Ben çocuğumunkileri sarı yıldız'dan alıyorum girdik Ben iki tane spor ayakkabısı aldım çocuğuma biri bir 1500 biri 1200 yeğenim de ablamdan istedi O da biz alamayız çok pahalı dedi o zaman bir tane alalım dedi onu da alamayız deyince anne sen fakir misin deyip ablama vurdu Ablam da böyle yerlerden alışveriş yapmak zorunda mısınız çocuklar arkadaşlarından görüp bizi eziyet ediyor deyip beni fırçaladı çocuğuma istediğin yerden eşya almakta Özgür değil miyim

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben daha önce 2 defa yeğenime almıştım çocuğumla birlikte ama çocuğumu aldığım her şeyin aynısından yeğenime alamam öyle değil mi Ayrıca ben alışverişin başında ablama oraya gideceğimi söyledim en azından Ablam da bir tane alır parasını ayarlamıştır diye düşündüm yoksa bir bahane bulup gelmemesi gerekirdi öyle değil mi
6 yaşındaki yeğenim anne sen neden fakirsin deyip ablamı vurdu?