Kızlar, yeni doğan bebeğimi emziremiyorum, biberona alıştı. Ne önerirsiniz?

Soru başlığındanda anlaşılacağı gibi bebeğim 2 hafta olacak doğalı hastanedeyken sürekli emziriyordum kızım maşallah sık acıkan bi bebek ve kilosuda gayet iyi doğdu yanlış emzirme sonucu göğüslerim yara oldu lanolin göğüs ucu kremi sürüyorum eve gelince sürekli ve baktım bi yandan emzirdikce iyileşmedi göğüslerim ve tabi iyi emzirmeme gibi sonuç oldu bu yüzdende kızımın ağlamalarını durduramıyorduk en son hastaneden hazır anne sütü benzeri mamalardan önerdiler geçici kullanmak amaçlı bugün dün biraz göğüslerim dinlendi diye düşünerek emziriyim dedim ama kızım biberona okadar alıştıkı emziririken açsa yerinde durmuyor ağlıyor memeyi bi alıp bi ağlayarak çıkarıyor sakinsede (çok acıkmadıysa) arada içip uyuyor ve şu an göğüslerim tekrar hassaslaştı ( daha önce silikon koruyucularla emzirmeyide deneme o da fayda etmedi) artık bi süre daha hazır mamalara mecbur kaldım bi yandanda elektrikli süt sağma makinesiyle sağmayı düşünüyorum bu seferde iyileşmesi için göğüslerimin gümüş göğüs ucu koruyucu aldım tek çarem bu kaldı artık sizlerinde önereceği bişey var mı kızımı tekrar emzirmeye alıştırabilmem için çok sabırsız biberona alıştığından belli?

Kızlar, yeni doğan bebeğimi emziremiyorum, biberona alıştı. Ne önerirsiniz?