Çocuk & Ebeveyn Dün doğum yaptım, hala ağrım çok. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün eve geldim ama ağrım çok Normal doğum yaptım ne yapmalıyım? Dün doğum yaptım, hala ağrım çok. Ne yapmalıyım? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Geçmiş olsun Doktorun bellinilaclar vermiştir. Normal o kadar ıkınma vs tüm kasların gerildi kasıldı vsvs ağrı olması normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zayıfım oda etkiledi Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Geçer 3- 5 güne yatıp dinlenmeye bak Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doktora sormadan ağrı kesici falan içme bence 0 0 Yorumla
Fjkfldg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Geçmiş olsun bebeğini de Allah analı babalı. Büyütsün Doktoruna danış Doktora danışmadan ilaç filan alma 0 0 Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Çocuğunu ye 😂👍🏿😉🇬🇷❤️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Allah bağışlasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saolun Yorumla
Aşkkerkeği Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kocana seninle ilgilenmesini söyle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kocam yok Yorumla Aşkkerkeği +1 yıl Nasıl yok anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Boşandım Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 953 cevap paylaştı. Ağrı kesici için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun
Doktorun bellinilaclar vermiştir. Normal o kadar ıkınma vs tüm kasların gerildi kasıldı vsvs ağrı olması normal
Zayıfım oda etkiledi
Geçer 3- 5 güne yatıp dinlenmeye bak
Doktora sormadan ağrı kesici falan içme bence
Geçmiş olsun bebeğini de Allah analı babalı. Büyütsün Doktoruna danış Doktora danışmadan ilaç filan alma
Çocuğunu ye 😂👍🏿😉🇬🇷❤️
Hahahahaha
Geçmiş olsun doktoruna danış bence
Ağrı kesici al yarına geçer
Allah bağışlasın
Saolun
Kocana seninle ilgilenmesini söyle
Kocam yok
Nasıl yok anlamadım?
Boşandım
Geçer geçer
🙄