Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınız için çokk teşekkürler, hiçbir kan testi istemedi zaten hamile değilim gibi görünüyor suanda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamilelik şüphem çok düşük de olsa ister istemez var, yarın endokrin için doktor randevum var kan testlerinden hamileligim varsa anlasilir mi? Cok cok dusuk ihtimal oldugu hatta imkansiz oldugu icin kendim test yapmadim ama yine de ya varsa fikrine kapildim nedense
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağır ilaç kullanımı olmayacaksa doktor gebelik testi istemez ama evliyseniz gebelik testi yaptırmanızı öneririm.
Yani acaba dedim hormon testi olacagi icin o test de dahil midir daha once yapilmis , evli degilim test henüz yapmadim kendim ama boyle devam ederse en kisa zamanda yapmayi düşünüyorum
Her doktor herkese gebelik bakmaz özellikle bekar hastalarda bakılmaz.
ben karın ağrısı için acile gittim orada bile hamile testi yapmışlar endokrin testinde elbette olacaktır
Ay yandim ben cok korkmaya basladim bir sürprizle karşılasirim diye
bak sana açıkça söylüyorum bu korku sen test yapmazsan aylar boyunca sürecek. test yap yüzleş yoksa rahatla varsa erkenden çözümüne ulaş ama yeter ki sonuca gel. testte görmezsen git kişisel olarak yaptır hatta. yaptır yeter ki.
Cok ihmal ettim sonucta dedim icime bir sey gelmedi etmedi ihtimal sadece dedim ama bu kan testi olayiyla Şu an ancak yuzlesiyorum test icin gec kaldim umarim cikmaz testye istek acmazsa bile dediginiz gibi test sanirim yaptirmam lazim
ben doktor kan tahlili diyince ya bana hamilesin testte çıktı derse diye 1 bucuk saati zor geçirdim ama doktordan bunu duymayınca yeniden doğmuş givi hafifledim
Muhtemelen bana da oyle olacak ya tek olsam yine iyi kardeşimle falan gidecegiz
istersen bana mesaj atabilirsin birbirimize bu süreçte destek oluruz
Cok tesekkur ederim yarin size haber veririm umarim istemez
Acilde kuraldır yasa gereği yaşına bakılmaksızın gelen her kadın ve kız çocuğuna beta bakılır ama poliklinikte her bölümde bakılmaz özellikle bekar hastalara
ben de bu beta bakılmasını kişisel algılamıştım belirtilerim mi var diye acaba neden bakılıyor biliyor musun? @isimsizbilen
Son yıllarda yaşanan çocuk gelin olaylarından ve reşit olmayan çocuklara tecavüz edilmesi sonucu hamile kalma olaylarından dolayı beta bakılıyor. 18 yaşından küçükse ve hamileyse zaten hemen olay polise bildiriliyor.
ay anladım çok teşekkürler bilgi için
ne oldu anlat hamilelik olasiligini soyleyim
Ay dusununxe de komik geliyor ama bekar biri oldugum icin en ufak ihtimal bile korkutuyor. Bian ilk bosalmasindan sonra kondomu ters takmaya çalışmıştim ona sonra duzelttim ters duz olfu dedim ya bisey kaldiysa falan ya da ya yirtildiysa falan paranoya oldu o zamandan beri regl olmuyorum
Kendimi rahatlatmaya calistim çünkü normalde de düzenli regl olan biri degildim ama bu olaydan once 1 2 ay duzenliydim kilo aldigimdandir dedim ciddiye almak da istemedim
psikolojik gorunuyor duzenli seks yapiyo musun
Hayir yapmıyorum
merak etme spermler rahim dışı ortamda saniyeler içinde ölür senin değiştirme işlemin esnasında içindeki spermler ölmüştür
bilirkişi geldi bak dinle :)
@marilynseyes ay icime biraz olsun su serpildi tesekkur ederim, umarim yirtik da degildir cok nadir bit ihtimal sanirim o da
korkma bisey olmaz
Umarim :)
Kanda çıkıyo hepsi
Umarim yoktur o zaman ya
Niye lan bende istiyon sandim hahah
Hahahaha yok hayir Şu an en son isteyecegim şeylerden biri.. bekarim yasim cooook genc