AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Yani en özel günün batırılmasını istemezdim gelmeyen de gelmesin yani
Bende olmasın diyorum. Sızlanma ağlama sıkıntılı bir durum anne babalar için.
Ayy valla yapmak istedigim. Istemiyorum etrafımda kosan yere yapisan o anı mahveden cocuklar dogru duzgun ne fotoğraf cekiniliyo ne de video guzelim anılari mahvediyolar
Düğün yapiyoruz egleniyoruz protokol toplantisina dönüştürmek neden
annem biz ikiziz diye belli yaşa gelene kadar bizi bi yere götürmemiş, çünkü zapdetmek zor oluyomuş, insanlar da öyle belli bi yaştan sonra götürse ve yanında tutsa sıkıntı olmayacak
Sahip çıkmayanlar oluyor sonra bir sürü olay oluyor
Tabiki düğünümde çocuk istemem. Birinin düğününe giderken çocuk götürmeyide istemem.. Son derece doğru bir davetiye
ben de düğünde otobüste uçakta... çocuklardan hiç hoşlanmıyorum
Adult otel konseptine hedi neyse derim de, adult düğün nedir yaa?
Millet saçmalıyor. Çocuk gelmesini istemiyorsan kendi aranda düğün yap olsun bitsin.
Çok sorun olamayacak çocuklar ise sorun etmezdim
Çocuklar için bile o gürültü hata, malum birine bırakamadım gelemedim derim.
Kusura bakmasın öz kardeşimin düğünü olsa gitmem böyle
Yanlış çocuklar gelmese nereye bırakacaklar
Ya çocuklu aileleri davet etmeyeceksin ya da mecbur katlanacaksn bu ne saçma davetiye 🤯
ben böyle saçma davetiye hiç görmedim şahsen anne değilim ama evladım olsa ben bu düğüne gitmezdim
Yeni bir şey değil bu ama ben de çocuğum olsa gitmem
Davetiyeye bakılacak olursa davetli kişilerin birçoğu muhtemelen bakıcı çalıştıracak güçte insanlar gibi düşünüyorum.
Ben böyle bir fikre saygılıyım insanların özel günü sonuçta istemiyorsa getirmemeliyiz insanlar bir kere evleniyor sonuçta sorun olacağını düşünmüşler demekki
Bende cocuk istemiyorum
Çünkü cocuklar dugune engel
bi kadın çocuğunu birakıp düğüne nasıl gider bu ne saçmalık o zaman çağırma kimseyi kendi kendine yap düğünü
Temsili 1 kişi gelmesi yeterli olur gibi. Bence 100-200 kişilik düğünler saçmalık. Her aileden temsili 1 kişi olması yeterli
@Semih041 sen karını bırakıp şehir dışı düğüne gidermisin ya da eşin seni biraksa nikah en mantıklı 10 15 dakika
Bilmem, takıyı bırakıp geri gelmesini isterim. Ne öyle 2 saat düğün saçmalıktan ibaret.
@Semih041 ben eşimi tek salmam düğüne bekar değil yanı
Vala bende istemem düğünüme o ne pisti bozup duruyorlar
Ben de çocuk istemezdim. oradan buradan çıkıyorlar koşuyorlar çarpıyorlar ediyorlar gereği yok evde uyusun çocuklar
Doğru olduğunu düşünüyorum
Yaa ben ciden sevmiyorum ve düğün yaparsamm palyaço tutacamm kenarda çocukları oynatsinn
Mantıklı
Çocuk neşedir ya :) istenmez mi?
Düğün videolarında etrafta koşuşturan çocuklar bir bana sevimli geliyor galiba 🤣 romantik düğün isteyenleri bilemem tabi ama ben eğlenceli düğün istediğimden çocukta isterim :)
Bence gelsinler yaa o ortama ayrı bir neşe katıyorlar bence hem ben olsam çocuğumu bırakıp da eğlenmeye gitmem.
Aslında silahlı düğünlerde doğru bence çocuk getirilmemesi ama düğün salonu vs olur ise yanlış çocukların zarari olmazki
Yani biraz kaba olmuş ama bazı zamanlarda düğün de çocuklar olmasa iyi olur yinede tamamen gelmesin denmez
Kokteyl düzenlenen bir düğünde alkol çok fazla olur ve çocuklar olumsuz etkilenebilir
Ben direkt düğün yapmam aslında. Düğünlerden ve çocuklardan nefret ederim
İyi kendi cpcuklari olunca da goturmesinler bakalim. Ben gitmem oyle bi dugune.
Tabiki de doğru değil kadın nereye bırakacak çocuğunu
Bence doğru ne aileler düzgün eglenebiliyor ne de gelin ve damat
Çocuklar nesidir her yeri renklendirirler tabi bazıları hariç
Cocuk oyun yeri olan dugun salonu tutulsun daha iyi
çocuğunu bırakmıyosan yapışık yaşa banane sizin çocuğunuzdan napıyım çocuğunu düğünümde
Çocuk istemiyolarsa düzgün bir üslubla yazabilirlerdi ama haklılar çocuklar çok sorun çıkarıyor ben de istemezdim
Tek düğün sahipleri için de değil sağa sola salinan başı boş çocuklar garsonlara çarpabiliyor emin olun hiç kimse merhametli davranmıyor
Valla çok doğru Fuzuli kalabalık
Hem haklılar hem haksız karar veremedim djghd
Ben direkt düğün sevmiyorum. Hiçte sevmem boş iş
Ha ama. Davetiyeme dip not olarak düşerdim. Kendi düğünümde tabi. Çocuklarımızla geleceksek ilgilenmeyi unutmayalım ilginiz için teşekkürler yazdırttırırdım. Baktım uymayanlar var. Kızarım. Gerekirse kovarım. Kimsenin özel günümü zikmeye hakkı yok. 1 kez güvenlikten alır uyarısını yoksa direkt attırtırım.
Uyarıyı da mikrofonu elime alıp bizzat kızarak ben yaparım. Baktım çocuklar hala yaramazlar pastaya vs zarar geldi ya da balonları patlattılar. Kavga çıksrtırım. Düğünümü rezil ettikleri işin şikayetçi , davacı bile olurum. Yiyorsa yapsınlar en güzle günümde böyle şeyler….
Çocuklarımızla geleceksek dersen çocuğunu alan gelir senin en özel günün mahvolur öyle diceğine direk 2 kişilik davetiye ver olsun bitsin
Bence çocuk her şeyin neşesi ya
Gerçekten ya, düşünsenize etrafta kovalamaca oynuyorlar, dökülen paraları topluyorlar, pasta yeme heyecanı yaşıyorlar.
Çocukluğum aklıma geldi 🙂
Çok güzel ya kızmasınlar bence, ben düğünümde çocuklar olsun isterdim
Pastaya saldırıyorlar düğün balonlarını patlatıyorlar :)
Saldırsınlar Allah aşkına küçücük çocuktan ne zarar gelebilir ya ?
pastama saldırmasınlar ya sdjdj
ama balonlar sıkıntı değil ne olcak
Olması gereken.
Çocuk mu eğlendirecekler orada?
gelmeyin kardeşim istemiyoruz çocukları ahrrr
Gelecekteki düğün davetiyem ahhshshshs
Alınmasın zaten doğru bir karar
Paso kalabalıktan başka nişry değil ya
Çünkü düşün yemekli. Ben olsam gitmem o düğüne
Ben düğüne karşıyım kafam rahat
düğün hepten gereksiz bi şey
Ben çocuklarımı bırakıp düğüne gitmem
valla ben bırakmam o düğüne de gitmem
Çocuklardan nefret ediyorum bence ideal davetiye
Neden kaynaklanıyor bu çocuk nefretin?
Kuzenimden ötürü
Sorun nedir özel degilse cokmu yaramaz
Çok uzun hikaye ama dinleyen herkes sinir olup nefret ediyor ya ondan ya çocuklardan
İlginç bir durum doğrusu bir bayan olarak bu genç yaşta çocuklardan nefret etmen değişik bir duygu olsa gerek
Hiç değil çocuk sahibi olursam nasıl yetiştirmem gerektiği vr çocuk psikolojisi üzerine bir sürü kitap okuyup araştırma yaptım çünkü insan kendi çocuğundan nefret edemez ama arkadaşlarımın ay ne tatlı ayy diye sevdikleri tüm çocuklardan hele annelerini görünce tiksiniyorum
Sen psikolojikmen etkilenmişsin çocuklardan ve bu düşünceden kurtulman sanırım çok zor...
Zor ve kurtulmak istemiyorum çünkü o zaman kendi çocuğumu yetiştiremem
Peki ewlilik düşüncen var mı yakın zamanda?
@Oskibey yakın zamanda hayır üniyi bitirmem lazım önce
Anladım hangi bölüm okuyorsun?
Çocuksuz düğün mü olur ya
Bence asiri dogru bir haraket.
Ben düğün taraftarı değilim
Cocuksuz lazım ya😅😅
Ne kadar saçma çocuksuz düğün mü olur
Çok ses yapiyo veletler🥴