Ben istemiyorum bırakmak mümkün değilsede gelmesinler
Ayıp olur
Gelmesinler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben istemiyorum bırakmak mümkün değilsede gelmesinler
Ayıp olmaz bence de Düğüne çocukları almamak, toplum ve kültüre göre değişebilen bir konudur ve kişisel tercihlere bağlıdır. Çocukları düğüne alıp almama konusunda kesin bir kural yoktur ve her çiftin, düğün sahibinin veya ailelerin bu konudaki tercihleri farklı olabilir. Çocuklarla birlikte düğünün atmosferi ve dinamiği değişebilir. Eğer düğün daha sakin ve yetişkinlere yönelik bir atmosferde geçmesi planlanıyorsa, çocukları davet etmemek tercih edilebilir. Düğüne çocukları davet etmek, ebeveynlerin düğün boyunca çocuklarıyla ilgilenmesini gerektirebilir. Bu nedenle, çocuksuz bir düğün, ebeveynlerin daha rahat bir şekilde zaman geçirmelerine olanak tanır. Düğüne çocukları davet etmek, misafir sayısını artırabilir ve bütçeyi etkileyebilir. Bu nedenle, bütçe sınırlamaları düşünüldüğünde çocukları davet etmemek tercih edilebilir.
Herkes kendi çocuğundan sorumlu ister getirsin ister getirmesin ilgilenmem. Ben direkt düğünsüz nikaha yol almayı daha faydalı buluyorum :D Düğün olsun diyen çıkarsa gelsin yapsın biz oynarız :D
Yok kız niye ayıp olsun düğün senin düğünün, hem rahat durmuyorlar zaten, anası babası da salıveriyor ortalık yere hiç gerek yok ne işi var çocuğun düğünde
Ayıp olur tabii ki. Kedi- köpek değil ki birkaç saatliğine komşuya bırakılsın. Çocuk anneyi ister hele ki daha bebekse anneden hiç ayrılamaz. Bunun yerine paylaço ayarlayabilirsiniz. Bu sayede hem siz hem de çocuğun ailesi rahat etmiş olur.
Cevap
12Cevap
İyi de küçük çocuklu aile nereye bıraksın? Belki kadın emziriyor belki ateşi çıkacak düğün esnasında. Yani gereksiz akrabaları çağırmayalım dersin de küçücük çocuk bu telefon gibi sessize alınmaz ki. Belirli bir yaş grubu için söyledim tabii. Bazıları gerçekten yoruyor insanı şımarık yetiştiği için.
Gelmesinler o zaman.
Tamam sen çocuklu akrabalarına davetiye verme gelmesinler.
Keşke evlenebilsem de vermesem ama evlenebileceğimi sanmıyorum.
İki saatliğine ağarlıyacak kadar durumun yoksa anasını babasını da çağırma. Kendi başısa sessiz, sakin ve tek bı düğün dilerim
Anasi babasi cocuk olmadigi icin isterse gelir istemezse gelmez dügün cocuk parki degil
Ayıp olur. O çocuklar da senin akrabaların. Onlar için bir palyaço tutmalısın. Gerçi salonların çoğunda böyle bir hizmet var zaten.
Bı davette öyle yapmışlardı altına not olarak çocuklara iyi uykular yazmışlardı biraz saçma geldi bana
Yoo neden ayıp olsun ki mecbur değilsin çağırmaya o ortam çocuk parkı değil çocuksuz gelmek zorluyorsa gelmesinler
boş ver düğünü maldivlere balayına gidin o parayla hem çocuklar da olmaz orada hahahaha
Ikisinide yapariz
Çocuğumu istemeyen birinin düğününde ne işim olur diye düşünürdüm ve ben de gitmezdim.
Çocuğumu istemeyenin düğününe gitmem kusura bakmasınlar.
Bebek hariç çocuklar gelmese çok iyi olur bence
bence de gelmesinler onlar yüzünde hep takılıyorum uslu da durmuolar ya
Ayıp olmaz zaten çocukla gelinen düğünden bir şey anlaşılmaz birine bırakılır bakamaz ise gidilmez
Çocuklu olanları çağırırsan almıyorum diyemezsin.
Davet etmezsen tabi normal.
Çocuklar için ayrı bir yer düzenlenebilir, hani açık düğün salonlarında oyun parkı yapilabilir çocuklar için mesela
Aslinda dugunde gereksiz olmasin bence
Cogu erkek icin öyledir 😂
Sizin fikriniz efendim saygi duyuyorum bence cok hos bir sey
Ayni fikirde biriyle evlenmek önemli bir taraf isteyip diger taraf istemezse zor olur
İstemiyorsa evlenmem bu kadar basit.
O cocuklar o pastadan mahrum mu kalacak.
Kalsın bir zahmet
Yok değilm sadece sevmiyorum
Ayıp olmaz gelmesinler
davetiyeye yaz bize ne soruyon. sallama.
Çocuksuz daha iyi.
Nereye bıraksınlar
hayır ayıp olmaz
ayıp olur tabiki
Ayıp olur
Çocuklar sinir bozucu yaratıklardan gereksiz yani
Vay demek sen direk şimdiki halinle doğdun 😂
Bende öyleydim bunu kabul ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?