2 senelik erkek arkadaşımdan hamileyim. İlk öğrendiğimde söylediğimde halledicez gelicem nikah kıyalım vb dedi. Sonra da evli olsaydık çok sevinirdim ama bakamam sahip çıkamam param yok dedi. Sevgi her şeye yol değil mi çalışır yaparız sevişirken neden düşünmedin madem ki böyle bir durumun yok bu sorumluluğu alamazsın dedim. Çocuk olsun diye değil zevkim için seviştim dedi. Daha önce hamile kaldım ve aldırdım. Bir çocuğun daha canına kıyamam psikolojim yeni yerine gelmişken.18 yaşındayım ne yapacağımı bilmiyorum çalıştığım yerde haftalık 500 tl alıyorum annem hariç kimse bilmiyor annem de nikah kıyar gidersiniz sonradan oldu deriz demişt. Babam öğrenirse beni de bebeğimi de öldürür. Ama aldıramam böyle bir şey yapamam suçsuz bir çocuğa. Erkek arkadaşıma bir daha yazma dedim. Başka şehire gidip biraz çalışıp hayat kurabilr miyim diye düşünüyorum. Lütfen yardımcı olun ne yapacağımı bilmiyorum
18 yaşındasın 2 yıllık erkek arkadaşın. İşin içinde Pedofililik var.
Bebek aldırma suçu var.
Ha birde senin erkeğe güvenme gibi bir aptallığın var. Hem de bu yaşta.
Şimdi gelmişsin burada yazıyorsun. Kendi aptallığının sonuçları bunlar. Kim ne yazarsa yazsın bir şey değişmeyecek. Güvenmediğin insandan çocuk yaparsan bunlar olur.
18 yaşındasın 16 yaşından beri seninle olmalı. Eğer o kişi 18 yaşından 2 yaş büyük ise o kişi pedofilidir.
Sen burada çok korkunç bir olayı anlatıyorsun aslında.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle sakin ol kimin başına ne geleceği asla bilinmez sadece senin başına gelmiyor mantık olarak babanın öğrenmemesi lazım seni anlayabiliyorum erkek arkadaşın böyle bir durumda seni yalnız bırakmamalı belli ki tartışma sonucunda bu evreye gelmişsiniz bence arkadaşına mesaj atıp bu sorunu çözmemiz gerek beni bu durumda yalnız bırakmamalısın biz bu yükün altına beraber girdik bende istemezdim böyle olmasını ama oldu bu sorunu beraber omuzlamamız lazım artık psikolojim de kaldırmıyor bir şeyler için çabalamamız lazım demelisin eğer ki bebeği istemiyorsa mecbur aldırman lazım tr şartlarında kendine bi hayat kuramazsın şu an baban yine gelir bulur seni işler daha saçma bir hal alır mantıklı olman lazım
00 Yorumla
+1 yılSoru troll değilse diyeceğim şunlar ;
Alışmış kudurmuştan beterdir' sözü tam olarak burada devreye giriyor sanıyorum seviyorum ölüyorum bitiyorum diye sevişmeseydiniz hadi seviştiniz siz korunsaydınız hangi devirdesiniz ya? Farz edin ki evlenecektiniz ama bu adam öldü o zaman napacaktın? Aynı şey bence. Madem ikinci kurtajı düşünmüyordun aklın iki karış havada hareket etmeyecektin. Bu kadar ciddi bi konuda buradan medet ummakta aşırı ironik şahsen böyle bi derdim olsa buraya girip bunu sormak aklıma en son gelecek şey olur.. Yinede troll oldugunu düşünüyorum..
00 Yorumla
+1 yılTek başına büyütmen imkansız denecek kadar zor. Hem çalışıp hem bebeğe bakamazsın. En basitinden karnı burnunda çalışmazsın. Hem babanın bu kadar gözü üstündeyken başka bir yerde çalışmana izin vereceğini düşünmüyorum. Kafanı bulandırmak istemem ama ya çocuğu aldır ya da erkek arkadaşının annesiyle veya kendisiyle tekrar konuş. İkna etmeye çalış. Annen biliyormuş hem. İki annenin de bir araya gelip konuşma şansı yok mu?
Umarım bu durumdan kurtulursun. Umarım bir daha birinin seni kullanıp atmasına izin vermezsin. Şans diliyorum01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bilmesi lazım yani aldırmak için bile birlikte hareket etmeniz lazım.
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş ver umursama giderse gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin gibilere acımıyorum, ne yaparsan yap. İnsanda biraz akıl olur, izan olur. Beyin yerine ne taşıyorsunuz merak ediyorum. Evlilik dışı cinsellik yaşamayın diye diye dilimizde tüy bitti hâlâ aynısınız. Aynı haltı öncesinde de yemişsin ve hâlâ akıllanmamışsın. Allah'ın yasakladığı bir şeyde ısrarla devam eden birine merhamet besleyemem ben, sen merhameti hak etmiyorsun. Hayatın mahvolacak şimdi ve en kötüsü de kendi hayatını kendin mahvettin. Bak, o çok güvenip de altına yattığın şerefs*z nasıl da ortada bıraktı seni. Bak da ders çıkar. İlkinde akıllanmadın bari ikincisinde ders çıkar.
Diyelim ki karnındakini aldırmadın ve doğurdun, o zaman ne olacak? O kime baba diyecek? Başka bir şehire taşınıp yeni bir hayat kurmak falan... Hayal aleminde yaşama. Daha 18 yaşındasın, bunlar boyunu aşar. Kısa bir süre sonra karnın da belirginleşecek, nasıl saklayacaksın? 4 ay gibi kısa bir sürede taşınıp yeni bir hayat kurabilir misin? Bunları başarabileceğini hiç sanmıyorum. En mantıklısı erkek arkadaşını evliliğe ikna etmek yoksa tıpkı bir fare gibi kaçarak, gizlenerek yaşarsın. Namussuz ve onursuzca...00 Yorumla
+1 yılBu sorunun trol olmadığını farz ederek yazıyorum. Öncelikle ahlak bekçilerine bir selam çakıyorum burdan. Çok ahlaklıysanız kendi namusunuza bakın, milletin namusuna laf söyleyince artı point kazanmıyorsunuz! Bu müslüman zina yapmaz açık giyinmezciler Müslüman olan insan yargılamayı Allaha bırakır, bakıyorum da Allah tan çok Allahçılık yapıyorsunuz buda şirk koşmaktır. Dikkat edinde ahlak bekçiliği yapacam diye milletin kul hakkına girip cehennemin dibine uğramayın!
Sana gelecek olursak küçük hanım ; sorunun trol olmasını umuyorum. 18 yaşında 2 hamilelik, hadi ilkinde oldu bişey hiç mi akıllanmadın da yine aynı adamla devam ettin. Bak biriyle bir şey yaşamak istiyorsan dahil bunu bari sana kıymet verecek biriyle yap, seni çöp gibi kullanıp atacak, değersiz hissettirecek biriyle değil. Seni yargılamıyacam yaşın küçük bunu aile büyükleriyle konuş. Kendi başına elinde avucunda bişey yokken bu devirde bişeyler yapmak çok zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarım en kısa zamanda sorununa çözüm bulursun ❣️
+1 yıl18 yaşındasin yani yargilamiyorum yanlış anlama ama sözüm herkese..
Yaşınız daha çok küçük kendiniz bile çocukken yeterince olgun değilken İlişkiye girmeyin
Tamam sevgili olun sevin falan ama birine bu kadar da güvenmeyin
Kendinizi herkesten değerli tutun
Tabiki zevk için yaptim der tabiki bahaneler uretir evli olsaydik sevinirdim diye
E evlen o zaman derler adama
Yaptiginin arkasinda duramayan erkekleredir sözüm
Herkes öyle değil evet ama senin karşina maalesef karaktersiz herifin teki çıkmış
Çocuğu aldır diyemem o da can önceden korunman gerekirdi iyi tanımadığın biriyleysen
Neyse soylenecek o kadar çok şey var ki bu konularda..
Umarım iyi biter çıktığın yol..
Bence anne babasina git anlat11 Yorumla- +1 yıl
18 yaşında biri cinselliği bilir çocuk değildir
+1 yıl18 yaşındasın ve iki defa hamile kaldın. arkadaşın zevkim için sevistim dedi, annen evlenirsiniz önceden oldu deriz diyo baban öğrenirse senide bebğide öldürecek ve tüm bunlara rağmen çocuğa bir daha yazma dedin nerden geliyo aklınıza böyle şeyler
29 Yorumla
Soran+1 yılöğrendiğimden beri kavga ediyor aldıracaksın diyor istiyorum ama bakamam diyor olmaz diyor ben de daha fazla gurursuzluk yapamadım bakamazsan bakma ben bakarım yazma bidaha bizden uzak dur yeter dedim ne yapacağımı bilmiyorum daha ne yapabilirim yalvardım olmadı anlatmaya çalıştım hallederiz dedim o da olmadı kavga ettim öyle de olmadı
- +1 yıl
Bak tamam istediğin olmus baya bir yorum beğeni almışsın. gercekten inanamıyorum ama gerceksede söylediklerim için üzgünüm
- +1 yıl
@AresinOku yok ya senaristlerden biri buraya üye olsa varya ne hiakyeler çıkar😂
Soran+1 yılben kızlar soruyoru uzun bir zamandır kullanmıyordum. şu an böyle bir duruma düştüğüm için ve soracak fikir alacak kimsem olmadığı için tekrar indirip böyle bir soru sordum. Keşke beğeni almak için böyle şeyler anlatacak kadar rahat olsaydım. Ama maalesef gerçek
- +1 yıl
Eminim Şu an yazarken gülüyorsundur😂
- +1 yıl
"Ama maalesef gercek" demeseydin belki bi ihtimal inanırdım ama artık kesinlikle inanmıyorum
Soran+1 yılböyle bir durumda ve ortada olduğum için iyi ki de gerçek diyecek halim yok? Bebeğim için iyi ki de oldu, ama böyle bir durumda olmam maalesef gerçek. Oturup inanman için takla atmayacam birilerini inandırmaya değil fikir almaya geldim iyi günler
- +1 yıl
O zaman allah yardım etsin
erkek arkadaşın işsizse biraz sabırlı ol
beraber gidin nikah dairesine devlet nikahı kıyın
sadece 2 şahit yeterli
bir daha yazma deyipte işi yokuşa sürme
çocuk doğunca bir hayat arkadaşın olucak
bunun sevgisi yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılilk başta nikah kıyarız demişti şimdi ise istemiyor bakamam diyor sorumluluğu kabul etmiyor aldır diyor o yüzden ben bakarım yaxma dedim
Soran+1 yıltartışma da 2 3 aya anca gelirim demesiyle çıktı çocuk 4 aylıkken geldiğinde ben doğurunca babama 4 ay erken doğurdum diyemem bu yüzden tartıştık
Biri sizin ile sevişmek istediğinde neden direk evet diyorsunuz ki hayır diyeceksiniz
Sakın bir daha aldırma çocuk okunacağı mı bu? Hamile kal aldır hamile kal aldır karnındaki bir insan onu aldırdığında cinayet işlemekten bir fark kalmıyor
Sabır edeceksin ve annede destek al burada insanlar ne kadar anlatsa annen senin durumunu daha çok iyi biliyor10 Yorumla
+1 yılSahip çıkmamız diye bir şey yok hukuki olarak zorunda. Bebek sende diye sen bakacaksın diye bir kanun yok. İlla evlen demiyorum ama çocuk doğunca ona da sorumluluk yükle. Kabul etmezse dava aç. Ha bir erkek çocuğu istemiyor ha bi kadın çocuğu birine adama verip kaçıyor, aynı şey. Fiziki olarak sende diye tüm yükümlülük sana ait değil.
00 Yorumla
+1 yılSinirim bozuldu ya erkek arkadasinda ne akdar suç varsa sende de bir o kadar hatta daha fazla suç var daha önce hamile kaldıysan bunun bir daha yadanmamasi icin önlem alman gerek ama yok. Tamam aldırmak iyi bir sey degil ama bu durumdaysan aldırman gerekir.
00 YorumlaOfff of be kardeşim anneni bile suçlu kusura bakmayında. Bir anne böyle bir şey duyuyor ve evlenir geçersiniz diye geçiştiriyor öylemi ve bu senin daha öncede başına geldi. Yav ben bu yaşıma kadar sabrettim ve hala sabrediyorum. Rahatşa herşeyi yaşayıp sonra buraya yazıyorsunuz. Çocuğa yazık edersin bunun vebali büyük
00 Yorumla
+1 yılBirdaha aldirman gerekebilir ama sende haklisin 2. kez aldirmak istememekte. Cocukda sahip cikamam param yok diyor sorumluluk alacak yaşta değil zaten bakamaz istesede. Bilmiyorum ya cocugu büyüteceksen de babana söylemen gerekicek o da zor bir mesele. 2 seçenek var ya babanbilecek ya da aldiracaksin uzaga kacip gitsen eninde sonunda öğrenir zaten kaçmak mantikli değil.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu sorunun cevabını burada araman aşırı komik. Muhtemelen kurgu ama neyse, bir şeyler yazayım. Sevişirken neden korunmadınız? Önceden de hamile kaldım diyorsun demek ki sevişirken korunmaya hiç yeltenmemişsiniz. Başına bir kez bu olay gelmesine rağmen ders alıp dikkatli olmak yerine ikinci kez hamile kalmışsın. Burada ikinizin de aptal ve umursamaz olduğu sonucu net çıkıyor. Hadi sen küçükmüşsün, iki yıldır sevgilim diyorsun bu şerefsiz pislik seninle 16 yaşından beri sevişiyor o zaman. O kaç yaşında bilmiyorum ama küçük halinle sana göz dikmişse, muhtemelen sapkın bir ped*filidir. Kurtulman iyi olmuş ama çocuğu aldır, 18 yaşındasın daha neyi biliyorsun da bir çocuğun yükünü üstüne alıyorsun? Kendi hayatını da bebeğin hayatını da mahvetme ve bundan sonraki ilişkilerinde KORUNMAYI İHMAL ETME.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunsaysdın, neden korunmadın? Vermeseydin diyemem, çünkü ihtiyaç olduğundan ve geniş olduğundan ; seks yapman doğal. Ama korunacaktın! Erkekler, zevk almak için; korunmaz. Hat da hissetmek için, siz de erkeğin korunmasını istemezsiniz. Hap içip, korunacaktın.
012 Yorumla- +1 yıl
Korununca sanki hamile kalmayacak mk sızıyo kondomdan😀
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla, 15-17 yaşlarında iken; sevgilinle seks yapıp hamile kalmışsın Şimdi sana, Avukat olarak şu taktiki vereyim. 15-18 yaşlarında kızla seks yapmak; şikayete bağlı cinsel istismar suçudur. 2 ila 5 yıl arası cezası var. Şimdi, bulunduğun şehirdeki baronun, kadın haklarına gideceksin ve durumu anlatacaksın. Onlar da sana Avukat verecek ve onunla birlikte suç duyurusu işlemlerini yapacaksın. Adam seninle evlenip, çocuğu tanıyana kadar ; şikayetini geri çekme ve hapis cezası alsın.. Başka bir yöntem, veremem sana..
Soran+1 yıl18 yaşındayım reşit oluşum sıkıntı olmayacak mı?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk, 18 yaşında mı karnına düştü?
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıl17 mdeyken hamile kaldığımda doğum günümdeyken 8 haftalık olmuştu 18 e girdiğim gibi zorla aldırdılar sonrasında aylar sonra 18 ken yine oldu
Cevap sahibi+1 yılO zaman olmaz, geçmiş olsun. Yine de aldır
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra hamile kalacaksa, fakir erkekten kalma. Zenginden kal ve ona karşı babalık davası aç ki ; bir daha aldırmak zorunda kalma. Babalık davası açarsan kazanırdık ve o çocuğa bakmak zorunda kalır. Yine de evlenmek zorunda değil ama giderleri karşılamak zorunda..
Soran+1 yılşu an dava açabiliyor muyum
Cevap sahibi+1 yılAçabilirsin de adam fakirin teki dedin ya. Bulunduğun şehir neresi?
Soran+1 yılalman kendisi Almanya'da çalışıyor her şeyi fazlasıyla alırım ama ben istedim ki maneviyat olarak yanımızda olsyn
Cevap sahibi+1 yılAlmansa, parası çok. Ama Türkiye' de malvarlığı yoktur. Türkiye'de yaşayan bir zenginden, çocuk yapacaksın. Azıcık, aklınız olsun. Yurt dışında yaşayandan, fayda gelmez! Çocukla felan korkutamazsınız onu..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hayatı doğru yaşayacaksın doğru duracaksın onurlu şereflii olacaksın erkeklere kendini kullandırmayacaksın ben de erkek olsam evlenmeden altıma yatan kızla evlenmem zaten onu seviyorsam helalim olmadan elimi sürmem18 yaşında milletin altına yatarsan tekmeyi yersin ne bekliyordun sen hayat acımasız zinayla bir yere gelinmez daha ufacık çocuksunuz ama yediğiniz haltlar benden büyük acımıyorum sana annende anne değil yüzüne tükürmemiş geniş biri belli ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık en iyi cevabı sen vermişsin 👍👍👍
+1 yılİslamiyette hiçbir şey boşuna yasak kılınmadı
Zira Yasak kılınanlar insan
ve insanoğluna zarar veren durumlar idi
Her şeyin bir sebebi vardı
Yaratıcıyı nefislerine Ağır yüklediler
sonuçları da hüsran ⚡️20 Yorumla
+1 yılOncelikle tek basina buyutemezssin heleki bu yasta kisaca rezil olup ortada kalirsin. Kaldi ki sana git aldir diyemem aklini kurcalayip gunaha girmek istemem. ama nereden baksan cikmaz sokak sevgilinde seni istemiyor belli ki.. o yuzden karari sen vereceksin. Her seyi ölc biç ona gore karar ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yazıkki aldırmak tek çare gibi görünüyor. Çünkü ilerde çok büyük sıkıntılar yaşarsınız inanin bana o çocuğa bu hayatı zehir etmeyin yazık ben ne sana ne sevgiline üzülüyorum ama o çocuğa çok üzüldüm. Korunmadan neden ilişkiye giriyorsunuzki o ayrı konu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlama yaşın küçük ama insanlar hatayı başta yapıyor yok sevgiliyken birlikte olma vs işte evlilik öncesi birlikteliklerin olumsuz yönleri... Durumuna gerçekten üzüldüm çünkü daha küçüksün. Sana duam Rabbim hakkında en hayırlısıni versin inşallah Rabbim yardımcın olsun inşallah 🙏🏻 sende dua et Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşallah sana sen sen ol bir daha da böyle bir hata yapma evlilik öncesi
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten yapmış iş işten geçmiş 😀
Cevap sahibi+1 yılTamam anladım biliyorum zaten bir daha yapmasın kendi yoluna baksın ders çıkarsın diye diyorum zaten🙂
+1 yılSoru troll bence ama değilse de kusura bakma kendi düşen ağlamaz. İki kez aynı hatayı üst üste yapmanın bir izahı olamaz hadi madem bir halt yiyeceksin prezervatif diye bir şey olduğundan mı haberiniz yok.
00 Yorumla
+1 yılSen ona diyorsunda kendin düşünmedin mi? Ve bu olay Daha önce başına gelmiş Dikkatli olman lazımdı Şimdi tek yapman şey bebeği doğurman ! Sana acimiyorum çünkü kendin ettin kendin buldun:((( Allah kurtarsın
00 Yorumla
+1 yılKorunma diye bişey var prezervatif? Duydunuz mu hiç duymadınız bence. Benim fikrim aldırmak. Hayata gelse babasız olucak birde fakir anne. Sanki sen o çocuğa ne alıcan. Oyuncak isticek eğitimi telefonu ayakkabısı. Alamicaksın sana küfürler etcek daha mı iyi. Doğurma hiç
10 YorumlaYa aklım almıyor neden korunmuyorsun bunların olacağını tahmin etmeliydin.
Git o çocukla hallet nikah kıyın çocuğu aldırma03 Yorumla
Soran+1 yılyurtdışında ve çocuk büyümeden gel nikahı kıyalım dedim tamam dedi önce plan böyleydi şimdi de bu ay da gelecek ay da gelemem durumum el vermiyor diyor
+1 yılevlenmeden girmeyin şu işlere ağrır başın zina günahına girmişsin haketmişsin bebeğe yazık şimdi bebeği aldırsan bile akıllanmassın yine gidersin yanına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldır bence. Bi hata yapıp hamile kalmışsın. Sırf günah muhabbetleri bar diye de o ortam sağlıklı bir çocuk olacağını hiç sanmam. Kendi ellerinle bir suç makinesi yetiştirmiş olursun. Maddi ve manevi çok yorulursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. günahtan değil canına kıymak istemediğimden aldırmak istemiyorum ama hamilelik de etkiliyor düşüncelerimi
Cevap sahibi+1 yılHerkesin dini kendine kadar.
- +1 yıl
@FeyziiHusnu delikanlı kizsın helal olsun sana en gerçekçi yorumu sen yaktın
Cevap sahibi+1 yılAldır bence çocuğu. Görüyorsun bu tarz insaların içine ben olsam bende doğurmak istemem. Hep bu tarz insanlarla muhattap olmal zorunda kaldım çocuğun ne sucu var dimi bu işkenceyi çekmeye degmezzzz
Soran+1 yılKimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez madem ki aklınız bu kadar geri çalışıyor namus namus diyip kendinizi satmaya çalışıyorsunuz. Bu sorunun altında değil gidip camide dolanabilirsiniz veyahut bir evlilik sitesinde elini bile tutmadım kimsenin dersin. Ben soruma cevap istedim senin namus reklamını görmeyi değil
Cevap sahibi+1 yılSoran arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum
Kendini aklama lan boşuna erkeğin altına yatan da sensin bir bok yapmışsın ikinci kez aynı hatayı yapma mk kondom kullansaydın ya.
10 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm canım ama keşke güvenmeseydin onun annesine de nikah kıy.
10 Yorumla
+1 yılBir daha yazma deme akıllı ol de ki eğer nikah kıymazsa gidersin polise ya da onun ailesine haber et akıllı ol tek başına kolay mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun canını almak istemediğini anlıyorum ama çocuk dünyaya geldiği zaman yasayacagi hayat şartları diğer ihtimalden daha kötü değil mi? Hem daha çok küçüksün aldır bence
03 Yorumla
Soran+1 yılya öyle olmazsa diye düşünüyorum bir yandan da ya çok güzel bir hayat sunabilirsem ona
Cevap sahibi+1 yılOnun icin ekonomik özgürlüğünün olması lazim ki 18 yasindasin. Ve sonucta sorumsuz adi bir babanin onu istemediği hayat ne kadar güzel olabilir? Türkiye de yasamasak demezdim bir şey ama şu anda çift maaslilar bile zor geçiniyor
Cevap sahibi+1 yılSeni kötü etkilemek istemem eğer çocuğa güzel bir hayat sunacağına eminsen kimse sana karışamaz. Ama hayatın gerçekleri de var
kararlıysan arkandayım. çalışıp tabiki bir hayat kurabilirsin, şimdiden para biriktir bence
07 Yorumla
Soran+1 yılbabamın yanında çalışıyorum ve şimdi farketmese de karnım büyüdüğünde farkedecek üstüne akrabalar felan o yüzden farklı bir şehire gitmeyi düşündüm ama bu yaşımda karnımda bir bebekle bilmediğim bir şehre gidip ev kirası felan derken ne bok yiyecem bilmiyorum açıkçası
Soran+1 yılvar ama isteyemem bile çünkü annem o çocuğu istemiyordu bunu öğrendiğinde de sahip çıkacak diyip erkek arkadaşımı savunduğum için iyi gösterdiğim için en sonunda kabullendi gelip nikah kıysın dedi
Soran+1 yılbabama söylememeyi düşünüyorum sadece anneme anlatıp gitmem gerek diyecem geri kalanlar da kaçtım veya üniversiteye gittim diye bilsin isteyecem
Soran+1 yılbilmiyorum antalya ya da Mersin diye düşündüm
Çok zor durumdasın şu an ilişki yaşıyorsanız korunmayı bileceksiniz
012 Yorumla
Soran+1 yılkorunmak istedim ama korunmadı ısrarla ben ertesi gün hapı içtim ona söylemedim sonrasında. Ama mucize gibi bir şey yine de hamileyim ve kendimi iyi hissediyordum yanımda olmasını isterdim her şeyi yapabilecek gücüm vardı ama tek başıma bu yükü kaldıramıyorum
Soran+1 yılher şeyi geçtim almanyada çalışıyor bir aylığı burada 50 60 bine denk geliyor. Gerçekten bir insanı böyle zor durumda kalınca tanıyabilirmişiz. Fazlasıyla seviyordum ama beni karnımda bir çocukla bu şekilde bırakabiliyorsa başımın çaresine bakmak zorundayım
Soran+1 yılparası için sevmedim bir kere olsun parasını da istemedim hamile olduğumu öğrenince dahi istemedim sadece yanımda dur istedim çalışırız ben de çalışırım kazanırız dedim ama insanlar garip
Soran+1 yılonu da düşündüm ama önceki hamile kaldığımda yine bu çocuktandı ve beni zorla aldırmaya götüren de annesiydi kadının günah ya da bebek umurunda değil. Ve evet iğrenç bir insan ama bu çocuğun tek suçu öyle bir babası olması sırf bu yüzden canına nasıl kıyabilirim ki.10. haftayı geçtikten sonra annesine mi söylesem? Aldırtamazlar da ve arkasında durmak zorunda olurlar
Soran+1 yılertesi gün hapı içtim bu riski almamak için ama yine de hamile kaldım ve ona da söyledim bu çocuk bizim mucizemiz diye. Gerçekten bu kadar kalpsiz olmayı nasıl becerebiliyor bilmiyorum
Soran+1 yılküçüklüğümden beri hep kavga dövüşle büyüdük ama şu an yanında çalıştığım için çıkarlarınca iyi davranıyor çıkarsam yeni birini bulup çok daha fazla maaş vermesi gerekecek
+1 yılsucsuz bir cocugu boyle bir dunyaya getirmek daha buyuk kotuluk ama sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılHayat o kadar pembe değil güzelim öyle kolay kurulmuyor hayat daha 18 yaşında sen cocuksun
10 Yorumlaben evleneyim seninle diyeceğim ama kabul eder misin bilmem
00 Yorumla
+1 yılAcilrn cok gec olmadan hamileliğini sonuçlandırmalısın
00 Yorumlabu nasıl troll ya? 18 yaşında 1 çocuk aldırıp 2. ye hamile kalmak neyin kafası aw
neymiş annesi nikah kıyar geçeriz demiş bilse saçından sürüyüp kapıya atar seni kimden peydahladıysan ona git ağla der04 Yorumla
Soran+1 yılannem sevgimin farkında gerçekten bilmeden etmeden troll demek nasıl bir iğrençliktir
Soran+1 yılaynen öyle
bu tipleri bulmak için özelmi çalışıyorsunuz sonra ağlamayın
00 Yorumla
+1 yılOoo çok zor yeni bir hayat kurmak hemde hamile olarak vazgeç bu sevdadan
00 Yorumla
+1 yılYapmadan önce düşüncektin yaptıktan sonra bir anlamı yok
01 Yorumla- +1 yıl
Helal
Gizli Üye(30-35)+1 yılDngesiz mısın kızım sen çocuğu aldırmışsin ki akillanmamis yine altına yatmissin adamın oh oluyor sizlere aklın olsa yapmazsın zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel kurgu aferin
o oğlanın ailesinle annen ilteşim kursun ve durumu acıklasın onlarda orta yolu bulsunlar ikna etsinler... sen neden kendi başına bu sorumluluğu üsleniyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılçünkü önceki çocuğumda aldırmak için zorlayan annesiydi şimdi annesine söylersem yine aldırmak için kıyameti kopartacak o yüzden söyleyemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yasında 2 çocuk maşallah hızlısın. Baştan düşünecektin kusura bakma da
12 Yorumla
Soran+1 yılhamileliği yaş mı belirliyor bacım
Cevap sahibi+1 yılDaha çocuksun küçğksün. Yaptıysan sorumluluğu alacaksın
Gizli Üye(25-29)+1 yılO serefsizin ailesi durumu biliyor mu? Onlara soyledin mi? Bence soylemelisin. Bu çok adice
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorlar çünkü bir önceki hamileliğimde beni zorla hastaneye götürüp zorla aldırtan annesiydi o yüzden korktum söyleyemedim ama aldırma haftam geçtiğinde söyleyecem aldırmaya da zorlayamayacaklar yine sahip çıkmazlsrsa da dava açıcam
Cevap sahibi+1 yılKardeşim ben sizi yargilamayacağim diger yorumlar gibi. Olan olmuş çok karmaşık bir durumdasiniz. Ancak kendinize şunu sorsaniz iyi olur gerçekten dogacak bebege bakabilir miyim bunu kendinize sormalisiniz. Cevabiniz evetse tabiki dava acilmali. Boyle bir adilik olamaz. Ancak sureci babanizdan saklamaniz cok olasi degil ondan dolayi siz kades uygulamasini telefonuza yukleyin. Bu sizi korkutmak amaciyla degil sadece bulunmasinda fayda saglayacagini dusunuyorum. Tabi bir sekilde babanizida ikna edebilirseniz. Mesela babanizin hayir diyemecegi bir aile buyugu varsa aranizda iyiyse ilk ona konu acilsa ordan babaniza konuyu iletseniz. Aileniz sizin arkanizda kalmali bence.
Soran+1 yılkades mantıklı ama her baba gibi benim babam da böyle bir şeye maalesef onay vermez biz nikah kıyıp sonrasında olmuş gibi gösterecektik gebeliği ama bakalım gidişat neyi gösterecek
Cevap sahibi+1 yılİnsallah hem sizin hem de bebek adina iyi olur kardesim. Dirayetinizi asla kaybetmeyin. İnsallah karsi taraf biraz olsun vicdana gelir.
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılistanbuldaysan sana yardımcı olurum cocuguna ve sana bakarım
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim maalesef değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit aldır o çocuğu can kıymanın günahını düşünüceğine onu doğrup bakamayıp ziyan etmenin günahını düşün aldır o bebeğe iyilik yapmış olursun
00 YorumlaTamam erkeği yaptığı şerefsizlik ama senin hatanda çok fazla bir kere yasamıssın bu hatayı zevk için değdi mi Şu an şu durumuna hayır yaptınız bişey neden içine bosalmasına izin veriyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatarken bizemi sordun başına böyle bir bela daha önceden gelmiş akıllanmamış üstüne bir daha yapmışsın aynı hatayı bir doğum kontrol hapı ve kondom almak bu kadar zor olamaz heralde haketmişsin sen bunu hiç boşuna kafanı duvarla vurma
23 Yorumla- +1 yıl
Yorumun alnı olsa öpsem
Cevap sahibi+1 yıl@noname2024 Teşekkür ederim ne demişler kendi düşen ağlamaz
+1 yılBebek aldırmanım günah olduğunu biliyorsun da evlenmeden ilişkiye girmenin günah olduğunu bilmiyor musun? Aldırmazsan bela olacak başına
02 Yorumla
Soran+1 yılgünah olduğu için değil canına kıymak istemediğim için aldırmak istemiyorum
- +1 yıl
Babası olmadan, kıt kanaat geçireceği bir hayatla zaten canına kıymış olursun. Ona mükemmel imkanlar sunamayacaksan aldırmalısım
Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı senin ki. Öyle her seni nikahıma alacam diyenin altına yatarsanız sonucu bu olur işte. Aklınızı kullanın şeyinizi değil.
00 Yorumla
+1 yılHangi sehirdesinki? Ankara'ya gelmek istersen benimle yasayabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılhataydayım yük olmak istemem
- +1 yıl
Yok yuk olmazsin benim icin sorun yok ama sizinkiler sorun cikarmasin
Soran+1 yılailemi boş vermek zorundayım eğer ki doğurmak istiyorsam her türlü
+1 yılEğer troll soru değilse bu konuda napcağını detaylı anlatıp yardımcı olabilirim istersen
04 Yorumla
Soran+1 yıldinliyorum lütfen
- +1 yıl
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Soran+1 yılksswodgwm bu instagram ismi yazabilirsin
- +1 yıl
Yazdım
+1 yılTek başına başka şehire gidip çalışmayı çocuk büyütmeyi kolay mı sanıyosun sen ya arkadaşınla evleniceksin ya da aldıracaksın
00 Yorumla
+1 yılYatarken bize sordun mu hayır lütfen yardım edin dedin mi hayır şimdi niye yardım istiyosun ki anlamadım 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğunu doğur ve babası ben olayım ciddiyim bu sözümde
06 Yorumla
Soran+1 yılkim neden böyle bir şey istesin ki
Cevap sahibi+1 yılBabası ben olacağım sen de benim eşim olacaksın. Anlaştık mı?
Cevap sahibi+1 yılCevabını bekliyorum yoksa o cana kıyacak mısın. ?
Cevap sahibi+1 yılSenden bir cacık olmaz ama sakın o masum cana kıyma
Soran+1 yılçocuğuma kıymak gibi bir niyetim yok ama kim ve ne olduğunu bilmediğim bir insanı babası yapmaya hiç mi hiç niyetim yok iyi günler
Cevap sahibi+1 yılEn kısa zamanda tanıttık birbirimizi ama neyse. İyi günler size…
+1 yılEvlenmeden birlikte olunca böyle oluyor çocuğu aldırırsan katil olmuş olursun doğur
05 Yorumla- +1 yıl
canım
- +1 yıl
Canım?
- +1 yıl
Asıl doğurursa ve bebek babam nerede diye ağlarsa katil olmuş olur
- +1 yıl
Orası öyle ama bir cana kıymak ne kadar doğru sonuçta babası yaşıyor ölmemiş mecbur çocuğa bakacak
- +1 yıl
Naneleri yemeden önce düşüncekti
+1 yılOrtada kalmak istemiyorsan aldıracaksın bivr durum gösteriyor ki ortada kalacaksın
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 481 cevap paylaştı. Netflix de mi bu dizi
02 Yorumla
Soran+1 yılşaka gibisiniz başka hiç bir şey demek istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeşke korunsaydınız be kızım sırf şu illet yüzünden 4 kadınla yatmadım
02 Yorumla
Soran+1 yılertesi gün hapı içtim ona rağmen hamile kaldım
Cevap sahibi+1 yılkondom kullanmadınız mı
Aldır en iyi çözüm bu.
10 Yorumlabebeği başka yollardan aldırman gerekli o halde
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem