Ben 23 yaşındayım eşim 30 yaşında bu konuyu konuşmuştuk şu anda zorlamıyor ama istiyor hissediyorum. Ben 28-35 yaşımıza doğru düşünüyordum ama geç mi?
Eşimin çocuk istemesi normal mi?

Ben 23 yaşındayım eşim 30 yaşında bu konuyu konuşmuştuk şu anda zorlamıyor ama istiyor hissediyorum. Ben 28-35 yaşımıza doğru düşünüyordum ama geç mi?
Bu dünyanın en normal şeyi. Bu kararı ortak almanız gerekiyor ancak eşinin yaşı da senden büyük. Yani sen 28-35 yaş diyorsun ancak eşin o zaman kırklarında olacak ve onun için geç olabilir. Bunu konuşup ikiniz için de orta yolu bulmanız gerekiyor.
O kısım yanlıs anlasılmks ben 28 yaşındayken eşim 35 olacak o sıralar mantıklı geliyor en kötü 25 26 yaşında anne olmak ideal gibi
nu ikinizin ortak alacağı bir karar.. ama şu var. eşin istiyorsa ve bunu açıkça dile getiriyorsa. senin bunu uzak bir geleceğe ertelemen orta vadede problemler çıkarabilir. orta yolu bulmanız daha sağlıklı.. ve açıkçası genç bir anne olmak daha iyi olacaktır. çocuğunuz yetişkinliğe eriştiğinde yaşlanmış bir insan olmak mı istersiniz gerçekten? 5 - 10 yıl ertelemek uzun bir dönem.. bir kaç yıl olsa neyse ama. eşinizle güzellikle ve önyargısızca konuşun bu konuyu ve unutmayın ki bebeğinizi kucağınuza aldığınız an zaten aşık olacaksınız o bebeğe ve ömür boyu bitmeyecek bu aşk. Allah vergisi bir şey bu.
Öncelikle teşekkür ederim. Okulum bitti ve biz evlendik kendisi Almanya’da yaşıyor vatandaşlığımı oraya aldıracağız bunun oraya alışma süreci var dil kısmı var mesleğimi icra etme kısmı var bunlar benim gözümü korkutuyor en kötü bi 2 senesi var ben de anne olmayı istiyorum o evlat aşkı var içimde ama gözüm korkuyor kolay bir şey değil
Görüş
33Görüş
Emin ol oldukça normal
Normal, evet geç olur
İsteyebilir
Bence ne kadar genç o kadar iyi. Eşinden sana destek çıkacağı hissini alırsan çocuk çok güzel bir şey. Biz neredeyse 40 a geldik evlenemedik. Artık elin çocuklarını seviyoruz 😞 bence bunu konuşun ve sanki çocuğunuz olsa evlilik daha güzel olur. Yani benim düşüncem bu tabi siz bilirsiniz
Aslında düşünce süzgecinden geçirmekte haklısın bu meşakkatli bir iş.. Ama annemden dinlediğim kadarıyla kadını ruhen bedenen iyileştiren sifalandiran şeydir çocuk. Annem de erken anne olmuş beraber büyüdük diyor. Onemli olan bu evreleri sakinlikle dinginlikle tatlılıkla neşeyle huzur ve sağlık içerisinde geçirmek.. Size dua edicem.🙏🏻🌼🌸🤗🥰
Eşinin istemesi normal çünkü kendi 30 yasina gelmiş ve senin pencerenden bakamıyor hayata. Cok fazla yaş farkı olan ilişkiler bu yüzden iyi değil. Hayattan beklentiler farklı kafa yapısı farklı.
Okulum bitti ve biz direkt evlendik kendisi Almanya’da yaşıyor vatandaşlığımı oraya aldıracağız bunun oraya alışma süreci var dil kısmı var mesleğimi icra etme kısmı var bunlar benim gözümü korkutuyor o da gezelim yeni yerler görelim evliliğin tadını çıkartalım derdinde ama istediğini de hissediyorum
Bence en az bi 2 3 sene ertele. Dediğin gibi gez evliliğin keyfini çıkar basbasa vakit geçirin sonra cocuk yaparsınız zaten. Etrafımda gördüğüm kadarıyla cocuk olduktan sonra büyüyüp belli yasa gelene kadar hicbirsey yapamaz oluyor çiftler sadece çocukla gidilebilen yerlere gidip çocukla yapılabilecek aktiviteler yapılıyor.
Evet çok haklısın benim gözümü korkutan da bu büyük bir sorumluluk ve hayatımı bu yaşta birine adamak istemiyorum. Çocuğum mümkün olduğunca geç olmalı diye düşünüyorum.
Maddi durumunuz olanak veriyorsa yapabilirsiniz. 25-32 iyi bir yaş aralığı anne olmak için hem fiziksel hem zihinsel açıdan. Baba büyük çokta yaşı geçmemeli bence :)
Teşekkür ederimm
Yani senden bikaç yaş büyük olduğu için istemesi normal. Sen 28 yaşında olduğunda o 35 yaşında olucak. Bir de bu ay korunmadim hamile kalcam diye bişey yok ki. Korunmadigi halde bebeği olmayanlarda var bide onları düşün. Ama tabi sorumluluğu da büyük
Yirmilerinin sonraları da dusunebilirsin 35 geç gibi çünkü eşinin yaşı baya ileri olacak.
Yok eşim 35 yaşında oldugu sıralar demek istemiştim aslında
ister adam yaşım geçmeden baba olayım ilgileneyim derdinde tabi sengenç daha :d
Esim de genç 😄
genç ama işte senin yaşın daha genç. D
Senin yaşın daha genç olduğu için biraz daha ileri tarihlerde düşünüyor olabilirsin. Fakat şu ana kadar gördüğüm çoğu erkek yaşının ilerlemesini kadınlardan daha çok kafaya takıyor. 35 yaşında çocuk sahibi olmak çok geç kalınmış bir olay gibi geliyor. Kendi eşimde en azından bunları gözlemledim.
Eşin de haklı biraz yaş farkınız var. Kendi yaşının geçiyor olduğunu yaşlandığını hissediyor olabilir. Bemce kırma eşini
Bence çocuk yapmayın neden mi? Çünkü,,, ayrılık olursa zor olur
Bnce eşinin istemesi normal. Hem sen bu yaşta anne olursan cocugnla abla kardeş gbi olursunz ve bnce daha iyi olur erken yaşta anne olmak
Sen sus pakize
Sana atlicam bn
Normal tabiki insan evladi olsun ister ama bence sart degil
2 sene daha ertelenebilir bence. Senin de olgunluk döneminde olmasi iyi olur.
bence bereket olur normal istemesi tabi yaşında müsait
Eğer şu an doğurursan 30 yaşında daha rahat edersin
Niye normal olmasin ya shshdhhdhdjdhdhd Konuş esinle düzgünce hazir hissetmiyorum de
Ben olsam bende isteriim ne kadar erken olması o kadar iyi
En İyi Görüş