Erkekler babasının traş köpüğünü, kızlar annesinin makyaj malzemelerini, kıyafetlerini, ayakkabısını vs. Kullanır mıydınız? Annemin çekmecesi vardı. Hep orayı karıştırırdım, yüzüklerini takardım 😅Kızımda göz kalemimi sürmüş şimdi 🤦🏽♀️ Siz özenir miydiniz?
ooo neler yapardım var yaaaa çok küçükken annemin makyaj malzemeleri ile makyaj yapmaya çalışırdım topuklularını giyer elbiselerini bluzlarını giymeye çalışır konserler verirdim evin içinde 😂 hatta bir kere babam anneme ruj almıştı bak hatırlıyorum onu çalıp arkadaşıma götürmüştüm o da kırmıştı annemde anlayıp çok sinirlenmişti 😂
Hayır hiç özenmedim 14-15 yaşıma kadar ruj nedir bilmezdim makyaja, süse falan hiç düşkün değildim ergenliğimde bi ara depresyona girdim ayna karşısına geçer makyaj yapardım ve o günden beri makyaj yapıyorum😅 ne zaman üzülsem, ne kadar yorgun olsam bile gidip kıyafetlerimi giyip, makyaj yapıp resim çekerim sonra mutlu oluyorum🙄
Ahahaha evet o yüzden annem saklardı makyaj takımlarını 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Annemin topuklu ayakkabısı pek fazla olmadığı için, ben halamın topuklu ayakkabılarını çalıp eve kadar onlarla yürürdüm. Şimdi düşününce komedi resmen. 5 yaşındaki çocuk 38 numara topuklu ayakkabı giyerek yürüyor 😁😁 Annemin de bir çantası vardı bütün makyaj malzemeleri ondaydı. İçinden alıp arkadaşımla değiş tokuş yapardık. Keşke yapmasaydım da onlar dursaydı şimdi. 🤷🏻♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de annemin rujlarını kremlerini falan sürüyomuşum hep