3 yıllık evliyiz bir takim rahatsizliklarim oldugundan evlat sahibi olamiyormusum lakin doktor tup bebek tedavisiyle bunun mumkun olabilecegini soyledi bizde bir kere denedik basarisiz oldu yani hastanelerle bayaği uğrastik doktor doktor gezdik kocam da bu sure zarfinda yetimhaneden bir bebek evlat edinmek icin ugrasmis Istemedigimi soylememe ragmen beni manipule ediyor yok cok tatli yok cok masum ve lutfen bakalim bunun hayriyla bir bakarsin bir evladimiz olur diyor. Ama ben kendimden olan birine annelik yapmak istiyorum baskasinin cocugunu sevemem ugrasmak istemiyorum. Cunku birgun benim de bir bebegim olacak ve tum sevgimi ona vermek istiyorum ilk seyleri ona saklamak istiyorum. Kocam bunu anlamiyor bir turlu.
Güncellemeler
+1 yıl
@pinkmom. @ksRehberTesekkurler.
Güncellemeler
+1 yıl
@KızlarBirAdımÖne
Kocam çocuğum olmuyor diye yetimhaneden bir bebek getirmek istiyor ama ben istemiyorum. Onu nasıl ikna edebilirim?
haklısın bende istemem zamanı gelince olur. her şey zamanında olur. bir kere o yabancı gelecek sana eşine gelmez anladığım kadarıyla rahat olamazsın o evde kendi kafasına göre getiremez diye biliyorum
bakıyorum da insanlar fikir vermek yardımcı olmak yerine yaptıklarını yargılıyorlar. neyse öncelikle iki seçenek var evlat edinmek ve tüp bebek tedavisi görmek. evlat edinmek konusunda açıkçası pek bir bilgim yok ama tüp bebek konusunda size yardımcı olabilirim. teyzem 4 defa denedi olmadı sonra farklı bir hastaneye gittik çok övdüler ve ilk tedavide başarılı oldu.
Çocuğun olmuyorsa bir çocuğu evlat edinmek çok iyi bir fikir aslında. Kimsesiz bir çocuğa yuva, aile olacaksın. Öyle düşün.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşin çok istiyor ise kendisi bekar biri olarak evlat edinsin. Çocuk durumları böyle emrivakiler ile olmaz. Ayriyetten sen kendin de diyorsun istemiyorum falan diye... Bu durumları eşin anlamıyor mu? O çocuğun babası o olucağı kadar annesi de sen olacaksın. Bu yüzden bence bu durumlara girişme derim. Çünkü, başkasının çocuğu ve senden bir parça olmayacak. Hem artık tüp bebek durumları baya ilerledi. Millet kaç defa deniyor da kaçıncı da oluyor. Eşin ile doğru düzgün görüş. Olmuyor ise ayrıl... :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sana sonuna kadar katılıyorum herkes kendi canından kendi kanından kendisine ya da eşine benzeyen çocuğunun olmasını ister hamile kalmak karnında taşımak ister emzirmek ister hem doktor hiç olmaz dememişki belki 2. denemede tutar seray severin 8. denemede olmuş
Seninde rızan olmadan evlat edinemez. Ama onunda seninde gönlünüz olsun koruyucu aile olun. Hafta sonları 2 gün bir çocuk misafir edin. Sen kendi bebeğini dogurana kadar beklersin eşinde o süre içinde çocuk sevmekten mahrum kalmaz
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kocam çocuğum olmuyor diye yetimhaneden bir bebek getirmek istiyor ama ben istemiyorum. Onu nasıl ikna edebilirim?