Kocam çocuğum olmuyor diye yetimhaneden bir bebek getirmek istiyor ama ben istemiyorum. Onu nasıl ikna edebilirim?

3 yıllık evliyiz bir takim rahatsizliklarim oldugundan evlat sahibi olamiyormusum lakin doktor tup bebek tedavisiyle bunun mumkun olabilecegini soyledi bizde bir kere denedik basarisiz oldu yani hastanelerle bayaği uğrastik doktor doktor gezdik kocam da bu sure zarfinda yetimhaneden bir bebek evlat edinmek icin ugrasmis Istemedigimi soylememe ragmen beni manipule ediyor yok cok tatli yok cok masum ve lutfen bakalim bunun hayriyla bir bakarsin bir evladimiz olur diyor.
Ama ben kendimden olan birine annelik yapmak istiyorum baskasinin cocugunu sevemem ugrasmak istemiyorum. Cunku birgun benim de bir bebegim olacak ve tum sevgimi ona vermek istiyorum ilk seyleri ona saklamak istiyorum. Kocam bunu anlamiyor bir turlu.
Kocam çocuğum olmuyor diye yetimhaneden bir bebek getirmek istiyor ama ben istemiyorum. Onu nasıl ikna edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
@pinkmom. @ksRehberTesekkurler.
Güncellemeler
+1 yıl
@KızlarBirAdımÖne