Son çıkan teknoloji ile birlikte ebeveynler akıllı saat ile çocuklarını takip edebilmekte sizde Çocuğunuzu bu yöntemler ile takip eder misiniz? Etmek ister misiniz?

#selamgençlik 🍀🍀
Kime güvenerek insanların arasına gönderilebilir ki bu çağda çocuklar? Çocuğum olmadığı hâlde düşüncesi bile tedirgin ediyor. Çocuklar hem özgür ve yetişkin insan olarak hayata hazırlanmalı hem de ebeveynleri çocuğun koruyucu kahramanı olarak kuşbakışı daima etrafında olmalı fikrimce. Nedeniyle güzelce izah edilirse bence çocuk da bundan memnun olur.. 🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀
Geçmişte akıllı saatten takip ederdim oğlumu. Şimdi tlfu var, uzaklaşacaksa hareketli konum atar. Belli bir yaşa kdr öyle olmak zorunda. Zaman kötü. İmkan varsa kullanmak gerek.
Kullanmam. Ufakken nerede olduğunu bilirim , bilmiyorsam demek ki yeterince sorumlu bir baba degılım demektır.
Ergenlik donemınde kullanırsam da çocuğun üstünde çok fazla baskı olur ve bunu hiç istemem
Arabam, cep telefonum ve kol saatim akıllı. Birbiri ile senkronize. Çok zevkli ve faydalı. Çocuklarımız İçin de aynı teknolojiyi kullanabiliriz, hatta eşimiz için bile… 😃😎
Cevap
37Cevap
Selam gadası 🙃
Takip etmek adına değilde eve geç geleceği zaman merak etme dürtüsüne karşı güzel bir uygulama olurdu.
Kullanırdım
Baba olduğunu görürsem hatırlatırım 😂
😯😂
Dijital isin icine giriyorsa emin olun sizin disinizda baskalari da onu takip edebilir. O sebeple o tarz seyler kullanmazdim. Daha makul ve mantikli tedbirler alinabilir.(kucuk cocuklar icin)
Ben kullanılabilir buluyorum. Bunu yaparken çocuğa takip ediliyormuş hissi vermeden de yapılırsa bir sorun yok bence
Teknoloji güzel şey ama bu kadarına gerek yok belli bir yaşa kadar evet takip edilebilir ama belli bir yaşa gelince çocuğa işkence olur bu...
Ben çocuklarıma güveniyorum. İletişimimiz gayet iyidir ve benden bir şey saklamazlar. Takip etmeye gerek duymam
Black Mirror'da bununla ilgili bir bölüm vardı Aklıma o geldi Hiç sağlıklı bir durum olmaz
Evet netten satış yaptığım için biliyorum aileler alıyor
Mültecilerin fazlalaştığı bu dönemlerde. Gerekli birşeydir.
Etmek isterdim. Çünkü ortalık o kadar kötü hale geldi ki kimseye güven kalamadı.
Kullanılmalı. 24 yaşındayım yaşadığım şehirde tek başımayım ailem başka şehirde kardeşim se başka şehirde arkadaşlarımı tanımıyorlar ben bile olası bir durum için kardeşime konum paylaştım
Tabi ki ederim. yetişki n olup kendi kararlarını verene kadar benim gözetimimde olmalı
Evet alacağım çocuklarıma değil insanlara güvenmiyorum
Çocuğun daha sağlıklı büyümesi açısından sürekli takipte kalıp, sorunlu birey olmasından kaçınırım.
Mutlaka kullanirim hayatin ne getirceginden emin değilim.
Aslında böyle bir teknolojik aleti kullanmak gerekir devir kötü
ilerde olursa neden olmasın :) deri altına gps taktırabilirim belkide şidslfi
Hayır ya o kadarda değil
Çocuğum Yok 🤭🙈 Ama Olsa Nerede olduğunu tabi bilmek isterdim
Dünyanın bin bir türlü hali var. Kullanırım ama belli etmeden.
Buna gerek olmadığını söylüyor bazı insanlar, yakında hepimize çip takılacakmis zaten :-)
8 yaşında kızım var ilerleyen zamanlarda böyle bir teknoloji almayı dusunuyorum
Evet kullanırım gayet sağlıklı ve mantıklı bir uygulama
Çok güzel bi sistem kesin kullanıcam
Söz konusu çocuk olunca gerisi teferruattır.
Tabiki takibetmek isterim.
Evet kullanırım
cok kullanan aileler mevcut. mantıklı.
Kullanırım çok mantıklı
Kullanmam herhalde veya kullanırım bilemiyorum
Evet knsinlikle takip ederdim.
Bence mantıklı ya.
Alıcam evet saatlerden
Kullanmam ha bakar hüzünlenirim yaş oldu 95 bee😞
Yanlış okumuşum be uykulu uykulu🤭 hayır gerek yok
😂😂😂😂
Onun güvenliği için evet