2 eşim çocuklarımı kabul etmiyor çıkmazdayım yorumlarınızla yardım ederseniz sevinirim?

42 yaşındayım, ilk evliliğimden bir kızım 12 yaşında bir de oğlum var 9 yaşında, çocuklarım annelerinde kalıyordu O da 3 ay önce vefat etti , kızım teyzesinde direkt kalmak istedi oğlum da benim yanımda kalmak istedi Oğlumun okulu babaannesine çok yakın olduğu için okullar bitene kadar orada kalmasına karar kıldım okullar tatile girdi ve ben de ikinci eşimlen yaşadığım yere okula kaydettim. Ilk başta ikinci eşim beraber yaşamayı kabul etti, ikinci eşim de şu an hamile 7ayda, Allah izin verirse bir kızımız olacak, maalesef oğlum lan yaşadıktan sonra Fikri değişti, oğlum uysal bir çocuk değil ama öyle küfür veyahut da el kaldır ma alışkanlıkları yok sadece Uysal ve sosyal değil ve bana çok bağlı, ikinci eşim Ya o ya ben diyor, ben de ikiniz diyorum o kadar dil dökmeme rağmen Fikri değişmiyor hamileyim Üstüme gelme diyor ikinci Eşimi de çok seviyorum Oğlumu da bırakmak istemiyorum büyük bir ihtimal ayrılıp kendime ve oğluma bir ev tutacağım Sizce kararında Yanlış mıyım Doğru muyum? saygılar

2 eşim çocuklarımı kabul etmiyor çıkmazdayım yorumlarınızla yardım ederseniz sevinirim?