Çocuk & Ebeveyn 2 çocuk sizin yeterli mi? Eşiniz 3. çocuğu kesinlikle istemese ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 3. cocugu kesinlikle istemiyor 2 cocuk sizin icin yeterli olur muydu? 2 çocuk sizin yeterli mi? Eşiniz 3. çocuğu kesinlikle istemese ne yaparsınız? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
sevdayadahilFenomen Takip Et Guru Yaş: 32 5 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 740 görüş paylaştı. 2 çocuğum var. Eşim 3. istiyor ama ben asla istemiyorum. Bu devirde en fazla 2 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 38 5 ay 1 tanye zor bakılıyor bu devirde. ikiniciyi bile yapamıyor millet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b görüş paylaştı. Çocuk istemiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Suelın Takip Et Bilge Yaş: 30 , eig 67% 5 ay 1 çocuk yeterli diye düşünüyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 92% 5 ay 3yeterli bence ama 1 kız 1 erkek ise oda yeterli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ÇayınaDertDinleyen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 91% 5 ay 3 idealdir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 5 ay 3. yü istemiyor kesinlikle ne yapardın Yorumla ÇayınaDertDinleyen 5 ay ikna etmeyi denerdim. olmuyorsa zorlaamzdım. hem bunda maddi durumda önemli. param yoksa zaten evlenmem bile :D Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 97% 5 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 659 görüş paylaştı. 2 yeterlidir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
__Mira63 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 5 ay 2 yeterlidir. Cocuk bakmak hic kolay değil . Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 484 görüş paylaştı. evet yeterli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
2 çocuğum var. Eşim 3. istiyor ama ben asla istemiyorum. Bu devirde en fazla 2
1 tanye zor bakılıyor bu devirde. ikiniciyi bile yapamıyor millet
Çocuk istemiyorum
1 çocuk yeterli diye düşünüyorum
3yeterli bence ama 1 kız 1 erkek ise oda yeterli
3 idealdir.
3. yü istemiyor kesinlikle ne yapardın
ikna etmeyi denerdim. olmuyorsa zorlaamzdım. hem bunda maddi durumda önemli. param yoksa zaten evlenmem bile :D
2 yeterlidir.
2 yeterlidir. Cocuk bakmak hic kolay değil .
evet yeterli
Kesinlikle yeter