Çocuğa değer veren bir babanın önce çocuğun annesine değer vermesi iyi davranması gerekmez mi?
Ayrıca çocuğu mutlu etmek annesini mutlu etmekten geçer derler doğru değil mi?
Nedir Baba olmak? İşten eve geldiğinde çocuğunu bir kere öpüp eline kumandayı telefonu alıp köşeye çekilmek mi? Neden anne sabahtan akşama kadar çocukla ilgilendiği tabiri caizse kendini yırttığı halde bir kere çocuğun dediğini yapmasa "kötü anne pis anne" oluyor da baba sadece bir öpücük le çocuğun kahramanı olabiliyor?
Ne olursa olsun erkek kadın farketmez vakit ayırmak zorunda çocuklarına sevgisiz ilgisiz büyüyen çocuk ilerdi büyük psiklojik ve ruhsal sorunlar kişilik bozuklukları oluyor ki çocukta yapmasın böyle anne veya baba ayrılsınlar veya çocuk gelişim kitapları okusunlar sonra çocuk yapsınlar yazık gerçekten sevgisiz ilgisiz büyüyen o çocuğa yazık ki anne babayada yazık ergenliği ve ilerideki yaş dönemleri misliyle ödetecek o çocuk onlara.
Hayır detayda ki baba figürü olmuyor tabi.
Baba: eşine, çocuğuna bakmak sevgi göstermek ile yükümlü. Çocuğunun daha iyi bir birey olması için eğitmeli. İnsan olmanın ne demek olduğunu anlatmalı.
Teşekkürler Şirine ✨
Rica ederim ben teşekkür ederim yorumun için 😊
🍀✨🌸 Ne demek
Cevap
8Cevap
Babada insan kendini güvenli hissettiği için böyle oluyor. Sonuçta ona göre dünyadaki en güçlü insan babası.
Baba olmak nedir kendini unutup çocukların için yaşamaktır.
Aslında baba olma olayı çok ayrı bi konu ya , iyi bir baba olmak iyi bir koca olmaktan geçer bence.
Evet tam olarak orada başlıyor
Erkeğin çocuk sahibi olmasıdır. TDK öyle diyor. 2 çocuk mesela, daha da baba. 3üncüde, hepten baba.
Çünkü baba sadece kadının üstüne çıkıp çocuğu yapmakla baba olduğunu sanar hepsi o kadar
Maalesef öyle
Babam var ama yok benim
Kesinlikle öyle. Baban öyle biri mi? Ya da eşin?
Kimlikte ismi yazıyor işte kimisinin baba yerinde.
Benim ki de öyle. Ölsün kurban kesceğime yemin ettim
Evli misin?
Zoruna gitmesin kanki ama öyle
😐
1
Sadece 1 tane olmasına rağmen gerekli ilgiyi göstermeyince zoruna gidiyor işte insanın
6 yaşında henüz
Gerek yok 1 tane bana yetiyo 😁
Bir yaş var ben 25 o 26
Yapacak bişey yok tehlikenin içinde yaşıyoruz 😂
Haklısın
Orta dogu problemlerı😄
Çocuğa sevgisini verebilmek
Evet en basiti
Evlenme ozaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?