Güncellemeler
+1 yıl
ya bana neden böyle davranıyorsun ya gidip sokaklara düşüp * mü olıym ya bu mu yani kız olsam sokaklara mı düşücektim bu mu yani
Güncellemeler
+1 yıl
yukarıdaki güncelleme yazısı☝️ ya neden bana böyle davranıyorsun ile başlayan, onu yanlışlıkla attım bu sorunun altına buraya gençler ya kusra bakmayın benden değil yoksa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anne ela gözlü olduğu için düşük de olsa ihtimal var.
ela da yeşil gibi bir renkli göz olduğu için mi?
öyle dediniz
Evet
genlerde var ise olur. eli ayağı düzgün olsun gerisi boşş
bir şey dicem ela renkli göz mü sayılıyor? Mesela hem anne hem de baba siyah gözlü olsa ihtimal daha zordu değil mi?
siyah ve kahve renksiz göz demek mi? :D
benim bilgim sıfır bu konularda :dd
Müneccim değiliz bizde ama renkli gözlü olacaksa bile bence ela olur yeşil renk hala teyze de vs yoksa zor yani mantıken
ama imkansız değil?
Olsa bile düşüktür diye tahmin ediyorum.
Niye sordun?
ihtimal yüzde 0 değil yani? yüzde kaç? Bu arada misal olarak sordum soruyu ama merak ediyorum
Onu bilmem, zaten çok karışık bu göz rengi meselesi, öyle çekinik bilmem ne Aa aa gibi değil farklı gen kombinasyonlarına bağlı göz rengi. Çok anlaşılmış değil bir konu değil diye biliyorum. Kahverengi gözlülerden mavi gözlü çıkmıyor pek. Renkli gözlü mü olsun isterdin?
yok ya ben soruyu misal sordum. Varsayım olarak yani. Sadece merak ettim. Sadece en azından bir ihtimal almak istedim. Yüzde kaç gibi
Onu bilemeyiz renkli göz geni taşıyorlar mı o önemli her kahverengi gözlü aynı genleri taşımıyor. Aşağıdaki arkadaş doğru dedi yakın akrabalarında varsa bir ihtimal olur.
Geçmişte yaşamış uzak bir akrasında yeşil göz varsa peki?
akraba! *
Bence çooook düşük belki de yoktur.
hmmm, peki anne ela gözlü baba siyah diyelim anne veya bu halden birisi renkli göz rengi taşıyor çocuk olur mu peki yeşil gözlü? Gen falan dedin ya
anne veya baba işte birisi renkli göz geni taşısa?
Bu son sorum
İşte hangi genleri taşıyor bilemeyiz, renkli göz geni olabilir de olmayabilir de. Annede olsa bile babada yoksa olmaz. hatta dur link atayım sana biraz açıklayıcı olsun, üşenmeyip okur musun bilmem.
evrimagaci.org/mavi-gozlu-annebabalarin-nasil-kahverengi-gozlu-cocuklari-olabilir-345
işte çok karmaşık ve hala tam anlaşılmış değil o işler, bu sorunun cevabını net verecek bir kişi yok.
göz attım makaleye. Karmaşık bir konu imiş dediğim varsayım de ihtimal dahilinde gerçekleşebilir diye anladım. Basite indirgememek gerekiyor
Gerçekte böyle bir beklentin varsa olmasın, dediğim gibi varsa dahi çok düşüktür.
tm itiraf ediyorum sorum misal değildi; ben yeşil gözlüyüm, annem ela, babam da siyah, ama ben yeşil gözlü olmak istemiyorum ya keşke ben de ela gözlü olsaydım diyorum ondan sordum soruyu da bu nasıl oldu etti diye?
İnanmıyorum. gayet de renkli gözlü çocuğun olur mu diye merak ettin.
valla şurdan şuraya çıkmak nasip olmasın öyle. Ela göz istiyorum ben, yeşil sevmiyorum çünkü. Doğuştan beri elaya büyük bir sempatim var. Kişisel bir tercihim olamaz mı? Lens falan da istemiyorum. Yeşilden haz etmem ben o kdr. Ama yeşil gözlüyüm işte. burada yalan söyleyerek elime bişey geçmez.
Bariz yalan konuşuyorsun şu ihtimal var mı diye bu kadar diretmenin başka sebebi olamaz. Hem sebep diye sunduğun şeyin sorduğun soruyla ne alakası var onu da açıklar mısın? Yeşil gözlüsün ve sevmiyorsun diyelim sorduğun soruyla uzaktan yakından alakası nedir?
bişey dicem sen saf ateist misin? yoksa agnostik, deist vb. falan mı. Klasik ateistsen senle tartışmam ztn hiçbirşeye güvenmezsin sen şurdan şuraya çıkmak nasip olmasın dedim azarladın beni üstüne
ben de dinsizim de ateist deilim yani
Pozitif ateistim. Konuyla da alakası yok.
yüzde yüz ateist mi demek oluyor o biraz konu dışına girdik ama? Yani
merak ettim. Bionu inceledim de yanlış anlama
Yani tanrı yok, olamaz da, "aman efendim varsa da bilemeyiz" demiyorum direkt net yoktur diyorum uydurmadır saçmalıktır diyorum, sebebe de ihtiyaç duymuyorum.
Hinduizm ve Budizm özelinde düşüncelerin var mı?
sen bilirsin, bunu istersen cevaplama
Antin kuntin dinler, saçmalık, banane.