Çocukken aklıma gelirdi acaba büyüyünce nasıl biri olucam diye? Yüzüm değişecek mi, mesleğim ne olacak diye düşünürdüm. Sizin aklınızdan hiç böyle şeyler geçer miydi?
Hiç “Büyüyünce nasıl olacağım? “ diye düşündün mü?
Elbette, büyümeyi dört gözle bekledim. Ses çıkaran topuklu ayakkabılar çok hoşuma giderdi örneğin. Büyüyünce hep giyecektim. Şimdi ise terlikle geziyorum adeta.
Kücüken çok hayal kurardım, ne olcam diye. Ve bence benim Hayal kurma gücüm çok yüksek ve Evrene çok net bir sekilde mesaj yalıyorum. Kücüken ne hayal etiysem Şu an aslında tam olarak oradayım. 11 yaşından beri istedim mesleği yapıyorum istedim yerde. Bence hep biseyi nekadar istedine bağlı olması icin. Biseyi gerçekten icden diliyorsan ve evrende sana uygun görüyorsa inanki o şey olur. Ben buna çok inanıyorum. Insan istedi herseyi yapabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ileride fabrikator olmak istiyordum. Icimde hala biyerlerde bu arzu yasiyor, bisey olacak. Şu an mi, 5 sayfa ozgecmisiyle issiz yuksek mimarim
Çok düşünürdüm ve büyüdüm hala düşünüyorum. Yaş 27 :) Henüz kendime tam bir hayat kuramadım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
çok düşünürdüm büyüyünce daha mutlu daha güzel olucam diye kendimi motive ederim büyüdüm ve hiç hayal ettiğim gibi olmadı her şey daha da kötüye gidiyor