Hassasım zaten. Her şeye alınıyorum. Evet heves ediyorum ve yapıyorum. Ne olmuş yani?

Hassasım zaten. Her şeye alınıyorum. Evet heves ediyorum ve yapıyorum. Ne olmuş yani?

Tam olarak bunları kaynananla da paylaşmalısın. “Hevesim var almak istiyorum, bana bu konuda müdahale etmenizi istemiyorum, hevesimi kırmayın hassas bir dönemdeyim” gibi şeyler söyleyerek kaynananıza durumu net bir şekilde belirtin. Hem belki sizi anlar ve üstünüze gelmez. Baktınız anlamıyor o zaman ona göre tavır almanızı tavsiye ediyorum.
haklısın aslında öyle yapmak lazım
Allah anneli babalı büyütsün sizide hayırlı bir şekilde kurtarsın.
Elbette ki alışveriş yapılacak alınması gereken neyse alınacak doğuma ne kadar süre kaldı bilmiyorum ama büyüklerimiz doğmamış bebeğe don biçilmez derler. Sakın yanlış anlamayın karı kocanın yapacağı hiçbir şeye kimsenin müdahale etme hakkı yoktur.
Allah korusun yuva yıkılacak duruma gelindiğinde büyükler araya girer yuvayı yıkılmaktan kurtarmaya gayret ederler.
Cevap
3Cevap
hayır denmez. moralini bozmasına izin verme
gerçekten bozuyor
Alışverişe ya tek çık ya da eşinle. Kayınvalide ile çıkınca böyle şeylerin olması muhtemel
online da söylüyorum, o varken kargo gelince söyleniyor
İşin zor :((
Annen hakli canım o dogurucak tabikde söz hakkı var
Fay terbiyesiz kaynana vay hiç öyle kelimeler söylenilir mi usul adap Erkan bilmez
Genelde kız annesi alır ya fazlası gereksiz olur diye demiştir
o açıdan hak veriyorum
Kaynanamla aranızdaki samimiyet vs nasıl bilemem ama bize de söylerlerdi hep bizde kızardik ama biz de hevesle dolu dolu en pahalı şeylerden alırdık ama sonradan anlıyorsun gereksiz olduğunu
Kıyafetler mi?
Yoksa doğmadan alındığı için mi gereksiz oluyor?
kaynanan ne karışıyor ya
işi karışmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?