Anne -babanın yetiştirme tarzı gibi mi Yoksa kimseyi örnek almadan kendine göre mi? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ailemin yetiştirdiği ve benim hayal ettiğim gibi. Ailem olsalar da beni yetiştirirken yaptıkları hataların farkındayım. Kendi çocuğumda bu hatalara düşmek istemem mesela. Her duyguyu öğrensin, gerçekten sevmeyi bilsin isterim. Düşünce kendisi kalksın, yalnız kaldığında gülebilsin isterim. Kendi başına da güçlü olması için hemen her alanda gelişmesini sağlarım. Yani orjinal biri olması için çabalar, buna göre yetiştiririm ☯
Kendine özgü olsun birine benzemesin isterim. Temel değerleri bilip öğretmek bana düşer onu nasıl uygulaması gerektiğine de en son yine kendisi karar versin diye o şekilde yetiştiririm.
Kendim gibi
Kendim gibi
Cevap
11Cevap
Dünyanın en iyi annesi gibi kendim gibi yetiştirmek isterim ben kendi yaşadıklarımı ona yaşatmak istemem.
Kendim gibi yetiştirmek
#selamgençlik 🍀🍀
Objektif bir yaklaşımla ibret almam gerekenlerden ibret, ilham almaya lâyık olanlardan ilham alarak yetiştiririm.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Yani iyi bir insan olabilmesini gerektiren ne varsa o tarzda yetistiririm ve yetiştiriyorum paylaşmayı öğretiyorum sevmeyi saygi duymayı öğretiyorum.
Özgün bir birey olması için elimden geleni yapacağım ama nasip olurda bir kız çocuğum olursa 18 yaşına kadar ki eğitim vs vs planladım hahha
Eğitim ailede başlar her zaman onlarla geçirilen zaman en eğlenceli öğretici zamandır görsel olarak da hafızaları alır
Kimseye benzemeyen kendi karakterlerinde kendi isteklerini bilen 2 kız evlat yetiştiriyorum..
Disiplinli bir insanim.. kendim gibi olmalarini isterim. Caliskan ve zeki, duzenli..
Bazı prensiplerim doğrultusunda büyütürüm. Bilimsel olarak. Kimseden yarım almadan
anne babam gibi 😌 öyle bir işlediler ki sahip oldum ama nankörleşmedim övüldüm ama ezmedim vs vs
Evleneceğim kişiyle tarzımıza göre yetiştirmeye çalışırdık
Kendi bildiğim gibi
Mümkün olduğunca atatürk ilkeleri ağırlıklı
Modern çağdaş kültürlü bir birey yetiştirmeye calisiyrm özellikle biri gbi değil
kendim gibi yetiştiriyorum.
Kendi bildiğim gibi..
Kimse gibi sadece kendime göre
Kendim gibi olsun isterim
Beni örnek almalı
Kendime göre
Annem gibi
Kendim gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?