İkiz kızlarım olmasını çok isterdim ama bir yandan da çocuk sahibi olarak kendimi sorumluluk altına sokmak ve onların hayatı için kendi hayatımdan bir noktada vazgeçmek de olunca kedi sahiplenmek daha mantıklı geliyor.
Ailemle yaşıyorum ve 8 yıldır kedimiz var bir gün olsun atmayı düşünmedim. Genel olarak çocuk bakımı sadece kadınları üzerine yıkılıp bir an bile çocuğunu bırakıp kendi hayatına bakmak isteyen kadınlara da kötü gözle bakıldığı için olabilir mi acaba? Zaten nüfus 8 milyar ve hızla artmaya devam ediyor elimizdeki kaynaklar bize yetebilecek mi? Ben eğer çocuğum olursa yeterince iyi bakabilecek miyim yoksa senin gibi bir asalak olup toplum içine mi karışacak. Belki de bu yüzdendir.
Kimin asalak olduğu belli kompleksif bozukluk yaşayan tgirl seni , üretim hatasısınız Dünya 100 milyar insana yetecek kadar büyüktür git Coğrafya dersi çalış. Kendi ağzınla demişsin hayatımdan ödün vermek istemiyorum diye annelik duygularınıda kedi ile tatmin etmeye çalışıyorsun, hakaret yazmadığım halde hakaret yazıyorsun tek hücreli amip beyinli parazitin tekisindir
Öyle mi sana ne? İstersem hayatımdan ödün vermemek için çocuk yapmam istersem içimdeki sevgiyi yönlendirmek için bir hayvan sahiplenirim. Çok istiyorsan sen futbol takımı kuracak kadar çocuk yap. Dünyanın 100 milyara yetecek potansiyeli olabilir ama 21 yy da bile hala saçma sapan savaşlar yaşanırken iklim krizi kapımıza dayanmış olmasına rağmen insanların bunu umursamadan bilinçsiz su kullanımında devam etmesi, fosil yakıtlara ve hayvansal gıdaları hala vazgeçilmez görmesi. Tacizleri, tecavüzleri, cinayetleri, yolsuzlukları vb iğrenç şeyleri savunan veya görmezden gelen bir topluma çocuk yetiştirmek istememek bence benim hakkım olmalı. Bunun yanında çocuk yetiştirmek gerçekten insanın ömründen götüren ve çok fazla sorumluluk gerektiren bir şey ve niye bu sorumluluğu almamaya hakkım var. Ayrıca sadece soruyu yanıtlamama rağmen bana karşı ofansif bir tavır alan sensin.
İstemezdim ya o ne öyle iki tane aynı çocuk olacak evimde. Yok yok kalsın teşekkür ederim. Gece uyandığımda birini yatakta birini de mutfakta görürsem kalp krizinden ölürüm sanırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Es ile anlasmak onemli, cocuk buyutme noktasinda. Siz deneyimlerinizce es ile diyalogunuz ne boyutta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ayyy üçüz dogursam nasıl emzriecem hangi birine yetisecem 😬istemem