Elinde herhangi bi sıvı var mı bilmiyoruz ilk kendine sonra bana dokundu gebe kalır miyim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hamile kalmak bu kadar kolay olabilecek bir şey değil korkma bir şey olmaz.
Parmagi az içeri girdi haziranda regli oldum bu ayda belirti var ama blm
Soruya bak hizaya gel, kalmazsın merak etme 😄
Mizah değil ciddi hu çünkü kendine dokunduktan sonra elinde zevk suyu var mı blm ardından bana dokundu parmağı az içeri girdi
Zevk suyu ile hamile kalınmaz, o ilişkiyi kolaylaştımak, kayganlaştırmak içindir, hamile kalman için boşalması gerek. Onda bile parmağını değdi diye zor yani, kaldı ki 1 ay geçti demişsin, basit yani regl olduysa zaten olmamışsındır, olmadı test yaparsın.
Zevk suyu ile kalınır diye biliyorum ama Emin deilim
Oldukça düşük bir ihtimaldir, genelde değerlendirilmez. Ama tabi ihtimaldir. Fakat burada 1 ay geçti demişsiniz ve dokundu demişsiniz. O yüzden düşük olan ihtimali çok düşük olarak değerlendirdim. Ve sonuç olarak dediğim gibi regl durumu veya test kesin sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.
Geçen ay regli oldum bu ay gelir mi blm
Hamile kalmazsın dokunmayla hamile kalınmıyor
Senin hoşuna mı gitti yoksa parmagı dudaklarının içine girmesi
hamule kalmasan da kalmak guzel
Sorum Ciddi çünkü elinde zevk suyu var mı yok mu emin deiliz çünkü kendine dokunduktan sonra bana dokundu parmağı az içeri girdi
birsey olmaz öyle icine girse osıcaklikla evet kalma orani var ama dusuk derecede
Reglide oldum geçen ay ama blm bu ay olcak mi
ben bilmem yani sevgilim olsan parmaklamak yerine baska seyler daha guzel olurdu ama sen bilirsin korun birdakine
İdrar olmasın o 😅 insan kendini bilmez mi..
Hyr elinde zevk suyu var mı yok mu emin deiliz çünkü kendine dokunduktan sonra bana dokundu parmağı az içeri girdi ondan
Skip içine boşaldı mı
Olay anlattığım gibi Karşı tarafın parmağı azıcık içeri girdi ondan soruyorum ve elinde sıvı var mıydı belli değil
Kalmazsın
Emin misiniz
Eline boşalıp içine sokmadıysa sıkıntı yok
Eline boşalmadı ama zevk suyu olabilr elinde çünkü kendine dokundu ardından bana parmağını az soktu falan
Olmaz korkma
Eee elini sokuyorsa bırak skinide soksun ne kasıyon
Öyle değil işte parmağını çok çok ileri ittirmefi
Farketmez ki. Zar ilerde değil, deliğin etrafında. Parmakta bozar yani
Neyse sorum o değil hamile kalır mıyım kalmaz miyim
Eeee dedim yaaaaa
:) manyak mısın ya niye kalasın?
Karşı tarafın parmağı azıcık içeri girdi ondan soruyorum ve elinde sıvı var mıydı belli değil
Ondan bir şey olmaz temizledin mi iyice
Emin misiniz
Güzelce temizledin mi? Sen
Yani işte dokundu etti sonra kalktık üzerimde sperm falan yoktu
:) canım dus alırken güzelce ovaladın mı sperm olan yeri zsten korkulacak bir şey yok
Sperm hiç yoktu bii yerimde sadece işte zevk suyu parmağında var mı blm oraya dokunmadim hic
Hicbirşey yok niye korkuyorsun bu durumdan
Çünkü hamile kalmak istemiyorum malum. her şey pahalı flm
:) kalmazsın ben sürtünüp biraz daha üstüne boşalıyordum vajinaya varmıyordu :)
Ertesi gün hapı iç hemen
1 ay geçti uzerinden
Bir şey olmaz o zaman
Karşı tarafın parmağı azıcık içeri girdi ondan soruyorum ve elinde sıvı var mıydı belli değil
Karşı tarafın parmağı azıcık içeri girdi ondan soruyorum ve elinde sıvı var mıydı belli değil blm
Haziranda regli oldum ama regli olup gebe kalanda varmis
Çok düşük ihtimal olan o kalanlar
Bir şey olmaz o kadarcık şeyden reglde olmuşsun korkma
Yani bana denk gelmez mi o ihtimal
Umarım bedenim değişti gibi hissediyorum göğüslerim daha sis ve dik gibi gelio ana belki bana göredir blm
En iyisi test alıp yaptırt
Olabilir
Ella kılan
Kullanma için geç 1-2 ay oldu
Test yap
Yok kalmazsın
Sıvı olsa bile hamile kalmazsın normalde spermin daha ilerde hemde şiddetli fışkırması lazım elinde olan sıvı idrarla beraber atılır gider yani
Emin misiniz? Geçen ay reglide oldum ama regli olup gebe kalanda varmış blm
Şimdi detaylı baktım da olasılığı oaln bişey ama dediğin gibi azcık içeri girmiş ve kendisi daha önce bişey yapmadıya zaten boşalmamıştır ki bu da elinde hiç sıvı olmayacağını gösterir ve iki yönden ihtimal yok ama bir dahaki sefere şüpheye düşmek yerine Acil kontrasepsiyon (EC diye bişey ver cinsellikten 5 gün sonrasına kadar etkili alırsın kafan rahat olur
Ve şimdi de kafan rahat olsun
Evt içime boşalmadı ama kendine falan döküntü yukardan zevk suyu cikiyodu ordan da bana dokununca korktum geçen ay regli oldum ama blm işte
canım mısınız ya
Canim degil cicimmis 🙃
Anlayamadim? Karşı tarafın parmağı azıcık içeri girdi ondan soruyorum ve elinde sıvı var mıydı belli değil
O nasil bi tepki ya😂
Sanmam o zaman
İkiz olabilir
Olabilir ilaç iç
1 ay geçti içmemek için geç Karşı tarafın parmağı azıcık içeri girdi ondan soruyorum ve elinde sıvı var mıydı belli değil
Yapcak bişey yok karnın şişmeye başlarsa hamilesin öksisözesö
Hamülesin
Korunun be kardeşim
Ne bileyim aw. Sorduğun kişinin daha kendi siftahı yok 😄
ikiz geliyo