Yeni doğum yaptım kaynanam sürekli bahaneyle her gün geliyor eve çok bunaldım artık bebegi özleme bahanesiyle de artık gelir bende tavrımı belli ediyorum ama gelmeye devam ediyor ne yapmam lazım gelmesin diye? Annem zaten yanımda bana bakıyor onun gelmesine gerek yok. O gelince bebekte ağlıyor negatif enerji alıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOnun gelmesi gerçekten bebeği negatif etkiliyorsa gelmesin tabii, ne yapıyor bilmiyorum ama, evde annen olmasa bahanen şu olurdu "yardım etme isteğin, eylemin, adımların için teşekkür ederim eserim, minnettarım ilgine fakat anneliği öğrenebilmem için bebeğe tek başıma bakabiliyor olmam gerekir, haftada bir gelsen? Veya takıldığım yerde senden yardım istesem olur mu?" derdin ama kendi anan her gün evde olduğu müddetçe kadın kendisini dışlanmış hissedecektir ve muhtemelen erkek de kendi anasının yerini tutacaktır. Yani kadına bunu söyle, ama annenin evde olduğu bilinmesin. Veya annen de arada bir gelsin ama diğer kadın ikisi de 3 günde 1 geliyor gibi bilsin. Her halükarda, kadın sahip çıkmasa sahip çıkmadı olur, sahip çıkıyor suç oluyor. Ülkemizde yaşlıların kendi hobileri, hayatı, alanları yok, o yüzden de böyle bebek olunca tüm ilgiyi ona kanalize ediyorlar. Bir şekilde kalp kırmadan mantıklı şekilde çözmen lazım illa rahatsız oluyorsan/ız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani çok değişik kaynanaların varlığından haberdarım. Benim eltim yeni doğum yaptı, çalıştığı için kaynanam yanında. Akşamları aradığımda hep "içeri geçtim annesiyle yalnız kalsın bebek" diyor hep, alan tanıyor onlara, yerini biliyor. Böylesine can kurban ama bi şey var ki rahatsız oluyorsun, anlıyorum. Sen de yoruluyorsun, annem burada zaten dinlen vs de istersen pek kırıcı olmadan.
00 Yorumla
Yapabileceğin hiç bir şey yok maalesef. Ekstra bir çaba içerisine girersen tadınız kaçar. Onun yerine kendi duyguların üzerinde çalışmanı öneririm. Kötü bir amacı olmadığı, torununu sevme hakkı olduğu, sizin için iyilikten başka bir şey istemediği, zararının olmadığı bilakis faydalı olduğu gibi gibi. işte sana uygun olanlardan bir paket yap
00 Yorumla
+1 yılSiz bunu dert ettikçe kaynananın her hareketi gözünüze daha çok batacaktır. Hakikaten bebeği özlemiş olabilir, belki de sizin hoşunuza gitmediğini farketmiş olabilir. inadına geliyor olabilir. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış. biraz sakinlik ve iyi niyet ile çözmelisin. o geliyorsa anneni gönder, annen dinlensin o zaman.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
29Cevap
Kendi anneniz her gün gelse, benzer bir soru tekrar soraçakmisiniz burada?
Hep kaynanalar yapmiyor işte, görüyoruz
Eşiniz böyle düşündüğünüzü bilse, sizden soğurdu..
Yani ben erkek olsam büyük bir üzüntü yaşardim bu durumdan.
Böyle dediğim için hiç sanmayin
O KV’leri ile aram iyi olan bayanlardan olduğumu. Aksine 0 ilişkim oldu maalesef
Belki rahat etmiyorsunuzdur yaninda ama, durumu farkli degerlendire bilirsiniz
Yeni doğum yapmişssiniz
Birinin yaninizda olmasi bence her türlü avantajdir.
Banyo yapa bilir, bakım yapa bilir, dinlene bilir ve nefes ala bilirsiniz. Böyle degerlendirin
İyi tarafindan bakmaya çalişin, ozaman kendinizi daha iyi hissedersiniz rahat olursunuz.
Benim kv aram cok kötüydü
Doğum sonralari kavuz gibiydi
Cok zorlandim…
Normalde cok olumlu bir insanimdir ama bu kv konusunda hiç şansim olmadi
Hiç ilişkim olmadi
Olmasinida hep istemişimdir
Sonunda boşandim ve payı cok büyüktür
Hakimida hiç helal etmem o derece
Ama böyle durduk yerede cok kadin var, sogumayin
Kvdelere, alerji olmayin
O size bir iyi oluyorsa siz 2 iyi olmalisiniz
Eyer ilişkini iyi tutmayi başarirsan
İyi bir evliliğin olma şansi daha büyük
Kesin tantana yapaçaktir
Şöyle böyle yap diye
Emzir yok şu bu ama sanki karşinda annen varmiş gibi düşün
He, tamam He de geç alerji olmayin01 Yorumla- +1 yıl
Evet
Çocuk & Ebeveyn konusunda 707 cevap paylaştı. Eşin annene nasıl saygı duyuyorsa sende onun annesine saygı duy.. tavrımı belli ediyorum ne demek? Aynı saygısızlığı eşin annene yapsa hoşuna gider mi?
Torunu olmuş kadının, annen kadar o da heyecanlı ve meraklıdır.. bırak gelsin tepende mi geziyor. Yanında olmak için geliyordur yeni doğum yapmışsın ya hani.. gelmese hiç yanımda olmadı dersiniz bu sefer.
Bir süre sonra ikisininde ayakları kesilir zaten. Aynen devam ediyorsa o zaman konuşursun.
Şu anki düşüncen çok art niyetli geldi bana.
Saygı sevgi karşılıklıdır. Sonra bana kaynanalık yapıyor demeyin.40 Yorumla
+1 yılAnnenizin yanınizda olmasından eşiniz şikayetci mi? Durumu zora sokmayın, hiç gelmezse de bak gör bizi umursamıyor deriz. Annenle arası iyiyse, o da kadın, merak eder bebeği. Sen de anne canım bu gün şu yemeği çekti benim için yaparmısın de. Ortamı sakin ve huzurlu tutmak gerek. Eğer anneniz rahatsızsa onun gelmesinde bunu size aktarıyorsa, zaten hamilelik ve doğumsürecinden geçmişsiniz sinirleriniz zayıflamış, hassaslaşmışsınız. Yormayın kendinizi boş konularla. Senin bebeğin evlenince karşı taraf sana öyle olsun ister miydin? Babannesi bebek de onu sevsin. Benim 3çocuğum var. Her iki tarafla da arası iyidir, saygılıdır. Hangi enerjiyle yüklersek beynimizi o enerjiyi kendimize çekeriz. Üzme o kadını da.
20 Yorumla
+1 yılSenin gibi gelin düşman başına. Ne kenafirlik bu annen yanında diye kadını eve mi sormayacaksın? Annen yanındaysa o da gelir torununun heyecanı vardır. Neymiş o gelince bebek ağlıyormuş negatif enerji alıyormuş bak bak laflara bak. Bebek kesin o geldi diye ağlıyordur nasıl şeytansın sinsisin sen be ayyy evlerden ırak.
79 Yorumla- +1 yıl
Helal nasıl mertçe bir yorumdu o öyle
- +1 yıl
Bebeği sevmek en doğal hakkı hem bebek ağladığı zaman eminim o kadın daha çok üzülüyordur. Oğlunun evi düşünsene birde resmen istenmediğini ilerde çocuğunu büyütüp evlendirince aynısı başına gelir bunun
- +1 yıl
@Engincan0600 böyle kötü niyetlilerden hiç haz etmiyorum. O gelince bebek ağlıyormuş bunu dediği an ipler koptu... Minicik bebek üzerinden bile şeytanlık yapıyor pes gerçekten. Böyleler de kıymetli oluyo gel gelelim.
- +1 yıl
Bebek neden ağlasin kadını görünce
Eminim kadın da korkarak geliyordur artık - +1 yıl
@Engincan0600 yani bebek insan ayrımı mı yapacak kendi uydurması. Kadın gelince ağlasın diye bebeği bile çimdiklikyordur bu sinsi.
- +1 yıl
Tabiki anne kız bir arada olmak iyidir fakat o kadının da torunu gelse ne olacak ki bir şekilde idare edilir. Ilerde aynı şeyi onada yaparlar ben buna eminim. Gerçekten kalp kirarak kapı göstererek bir şeyler çözülmüyor. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Aynen bende öyle düşünüyorum 😊
- +1 yıl
Senin ağzına sağlık. Ne güzel yazmışsın.
- +1 yıl
@beyefendiks güzel saydırmışım sonradan okuyunca farkettim 😂😂😂
burada haksızsın senin annen gelebiliyorsa eşinin de annesi istediği kadar gelebilir onun da hakkı var oğlunun evine gelmeye bu kadar da bencil olma yoksa hep kaybeden sen olursun kaynana geldiğinde bebek ağlıyormuşmuş daha mantıklı bir bahane bulamadın mı?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer kötü birisi değilse rahatsız eden durum nedir ki? Bir iki işe yardım ediyorsa ne güzel. Birde şunu bence benimsemek gerekiyor. Artık ailene bir
Aile daha eklendi. Annen neyse kayınvalide de o. (Kötü fesat bir kadın değilse). Şu temkini vermemiz gerek kendimize özellikle kadınlar. Kocamın annesi değil, benim annem o. Bu gözle bakmak gerek. Çünkü çevre ve maalesef sosyal medya kayınvalideleri şeytani kötü fesat tanıttı. Şöyle bakalım olaya. Sen erkek olsaydın senin annen gelseydi yardım etseydi sevseydi ve eşin buna karşılık gelmesini istemiyorum deseydi ne hissederdin? Ayrıca anneler senin annen dahi anaç insanlar oluyor üzerinize titriyor. Birazcık hoşgörmek gerek diye düşünüyorum. Sevgiler, allah uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip etsin ayrıca.00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılO da oğlunun çocuğu tabi ki görmek istiyordur bir de daha yeni doğduğu İçin Özlem heyecan olması normal. O da baksın gelsin. Lohusa olduğunuz İçin mantıklı düşünemiyorsunuz şu an duygusal bakıyorsunuz
30 Yorumla Her gün bir eve misafir olarak gidilmez. Hele ki istenilmeyen yerde o kişinin çok fazla durmaması lazım hatta oraya gitmemesi lazım. Zaten negatif enerji alıyorsanız demek ki doğum öncesi de çok iyi değilmişsiniz. İyi olsaydınız pozitif enerji alırdınız. O sebeple kayınvalideler gelinlerine gelinliklerde kayınvalidelerine iyi olmalılar. Ama yeni doğum yapmış birisine devamlı misafir olarak gidilmez. Kişinin yanında annesi olabilir çünkü annesinin yanında daha rahat olur. ve destek her açıdan alabilir. Kayınvalidesinden yemek yap temizlik yap benim işlerime yardım et denilmiyor dahilse kötü karşılanır ama Anneden bunlar kolaylıkla istenebilir ve anne anlayışlı olur yardımcı olur.
20 Yorumla
+1 yılGelmesi kötü bir şey değil, duygusal düşünüyor olabilirsiniz. Gelmezse bu daha büyük sıkıntı.
Ayrıca onunda torunu, oğlunun bebeği daha çok benimsiyordur, sevgisinden iyi niyetinden geliyor olabilir00 Yorumla
+1 yılSenin annenin gelmesinde sorun yok, kayınvalidenin gelmesinde sorun var? Allah eşine sabır versin.
42 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzına sağlık. Böyle gelinler düşman başına
- +1 yıl
Ne biçim kafa yapısı bu ya. Yeni doğum yapmışsın hem kendi annen hem eşinin annesi geliyor sevinmek yerine yaptığı şeye bak. Biri anneanne oluyor biri babaanne oluyor çok normal gelmesi
Ay ne kadar kindar bir insansınız. Senin annen de gelmeyecek o zaman. Annenin nasıl torunuysa kayınvalidenin de torunu o çocuk. Terbiyesizlik yapmayın. Böyle gelinim olsa bir çırpı suda boğardım.
00 Yorumla
+1 yılSenin annenin torunu da, onun torunu değil mi? Paşa paşa gelecek sende göz yumacaksın. Ya senin annende gidecek, ya da ikiside gelecek. Allah senin gibi Nalet gelinlerin başını alsın da toprak etsin.
00 YorumlaGelsin işte yardım eder sana bebeğe, sıkılınca gider zaten. Kırkın çıksın gider merak etme, yeni doğum yapanı tek bırakmayı doğru bulmuyorlar.
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş, ama annenim orada olması ve kendisinin oğlunun evine gelemeyecek olması rahatsız eder. İnsanlar böyle boş şeylerle uğraşıyor
00 Yorumla
+1 yılBebeğin babaannesi özlüyor tabi heyecan duyuyor. huysuzluk yapmak çok çirkin. Art niyeti olamaz bu durumda kimsenin.
01 Yorumla
+1 yılAnnende dinlenmiş olur birgun biri baksin bi gun biri.. torununu babaanne annenden kıskanıyo olabilir
00 YorumlaOnun da torunu sonuçta, daha yeni olduğu için sürekli görmek istiyor demek ki. Biraz daha sabret ve anlayışlı ol. Empati yapmaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılO çocuğun tek ninesi yok senin annende kaynanan da ninesi, görmeye sevmeye hakkı var. Kadın kötüyse onu bilemem ama hoş gör bence
00 YorumlaBebek niye ağlasin ve sen niye negatif enerji alıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılKaynana biz iyiyiz bu kadar gelmene gerek yok de
00 Yorumla
+1 yılKendini o kadın yerine koy Bu nasıl bir kabalık ya seni çok piss kınadım Gelin
00 YorumlaNegatif enerji 😂😂😂 senin annen gitsin ozaman kaynanan baksın çocuğuna
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin anan gelirken iyi ben olsam gündüz eve gelirdim annene direk söylerdim siz artik bu evde görmek istemiyorum diye
Kendi anneme gelince gelsin eşinin annesi gelince gelmesin 😂😂00 Yorumla
+1 yılEmpati yap senin annen geliyor eşin surat asmıyorsa senin yaptığın bencillik
00 YorumlaKendi annen gelince rahatsız olmuyorsun ama bencil olma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi. annene okey diyorsun kaynanam gekmesin diyorsun? Nasil aile anlayışı bu ya. Evlenmeseydin ozaman. Bu nasıl bir bencillik kocanda senin anneni istemesin ozaman
00 YorumlaEşine söyle annem zaten yanımda gelmesine gerek yok de hep yorulup gelmesin falan
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu ona ver anne ben bakamıyorum sen bak de gelmez
01 Yorumla- +1 yıl
ya da sürekli şuna ihtiscimiz var buna ihtiyacımız var gelirken alirmsin de
+1 yılKayınvalideni istememek hakkın. Soğuk davran ve hiç yüz verme. Böylelikle gelmekten vazgeçer.
015 Yorumla- +1 yıl
Anne olması neyi değiştirir ve ne anlama gelir? Herkes istemediği insanı evine almamak da özgür. İstenmeyenin kim olduğu önemli değil. Bana yapılsa geline hak verir ve haddimi bilirdim.
- +1 yıl
Anne olması çok şeyi ifade eder ve değiştirir.
1. Onun oğlu o büyüttü ve yetiştirdi tamam mı
2. Eğer anneye haksızlık hakaret vb şey olursa eger erkek de anneciyse o zaman gelin görür gününü. Basat tekmeyi popoya
3. Tabi sizler için hayat bu evlenelim özgürüz o gelsin bu gelmesin. Toplum olarak sorma eğilimi duymuyoruz. Belki eşim ister diye onum fikrini almıyoruz bu çok utanç verici bir durum. Emin ol bizi yaratan da bunu yanına bırakmaz yapanın
- +1 yıl
Dediklerinin hepsi kaynanın eve gelmesi için geçersiz ve mantıksız nedenler. Ciddiye alamayacağım.
- +1 yıl
Kendini o dipnotla tatmin edersin anca😂😂 gerçeklerden kaçmıyorum. Senin dediklerin değil, benim dediklerim gerçek. Gerçeklerden kaçsam senin gibi konuşurdum. Saçma sapan şeyler zırvaladığından dolayı ciddiye alamayacağımı söyledim.
- +1 yıl
İşte çok tehlikeli bir soru,
çünkü her önüne gelen sanki bir fikri varmış gibi yorum yazıyor.
Karşıdaki nsan ister istemez etkilene bilir ve o şekilde davrana bilir gerçekten ve sonraki sonuçların farkında olmaya bilir
Çoluk çoğu şurda bırakıyorum
sirf kv delerinden nefret edenler bile yanlış yorum yapıyorlar
Olan soruyu sorana oluyor
Ve onunla birlikte bir çok kişiyede
Onun annesinin orada ne kadar hakı varsa eşinin annesinde okadar hakı var.
Rahat edemez annesinin yaninda olduğu gibi ama alişmasi gerektiğini ve durumu kabul etmekten başka mantıklı bir şey düşünmüyorum tabi Kocasina değer kiymet veriyorsan
İnsan olarakta yapmaliyiz
Ama zor kv lerde var kötü olanlar
Ozaman kolay gelsin derim - +1 yıl
Ben de Türk erkeği olduğunu bilerek anlatmaya çalışıyorum. Benim durumum daha kötü:(
- +1 yıl
@yedi7k demek ki sen 18 yaşında cahildin ki her 18 yaşındakini cahil sanıyorsun. Yaş olmuş 32 hâlâ cahilsin. Madem 18 yaşında olduğum için beni ciddiye almıyorsun o zaman neden yazıyorsun? Yaptığınla dediğin birbirine uymuyor.
- +1 yıl
Fikrim olmasa yorum yazamam. Ben kadına isteme demiyorum o zaten istemediğini söylüyor. Ben istemediği için evine kabul etmeme yöntemini söylüyorum. Alışmasına gerek yok. Çocuk anneye aittir ve bu yüzden kime göstermek istemezse göstermez. Karısına kıymet veren erkek karısının annesini istememesine saygı duyar.
- +1 yıl
Ayrıca, herkes kendi kararlarını verecek akla sahip. Herkes başkasının dediğinden etkilenip ona göre hareket eder diye bir şey yok. Zavallılığından dolayı kendinden utanmalısın.
- +1 yıl
Senin gibi düşünmeyene hakaret etme ve küçümseme hakkına sahip değilsin bir cahil olarak. Bu yaşa gelmişsin daha insan ilişkileri nasıl olur bilmiyorsun. Tekrar söylüyorum kendinden utanmalısın.
- +1 yıl
+1 yılYa loğusalık sonrası enişte zaten kimseyi almaz ki eve merak etme ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda esinin annesi o kadininda görme özleme sevme hakki var. Hic gelmese ilgilenmese arayip sormasa daha mi iyi
10 YorumlaGün gelir ararsın o kaynanayı gelsin çocuğa baksın diye :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnene de ona da söyle gidin çünkü onu tek kovsan eşin buna kırılır
00 Yorumla
+1 yılsence sesim nasıl http://q.gs/FTWK8 ?🤗
10 YorumlaTorununu ve seni düşünüyor gayat normal fazla abartıyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılÇok zor çok o çocuğu sevdiğinden görmek istemiyor ama yardımı dokunmuyor mu ki çok küt kötü
10 Yorumla
+1 yılbence o geliyosa temizliğ bebeğin bakımıı hep ona yaptır ben hsatayım falan de bıktırt
00 YorumlaYerini dar mı ediyor yoksa başka sebep mi var?
00 Yorumla
+1 yılZamanla gelmez herkes yeni dogan bebegi gormek ister bu cok dogal bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen eşinin ailesine böyle yaparsan o da senin aileni istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden annen kalıyor da onun gelmesini istemiyorsun. Biraz da eşini düşünsen
00 Yorumla
+1 yılNe güzel gelsin çocuğa baksın sende dinlen
00 Yorumla
+1 yılGitmez kolay kolay oda babanne sonuçta
00 Yorumla
+1 yılsöyle açıkça ama eşine danışarak
00 Yorumla
+1 yılniye geliyir yardim etmeyemi
00 Yorumla
+1 yılyalnız bak
neden annen?00 Yorumla
+1 yılAnnen olduğu için kıskanıyor xD
00 Yorumla
+1 yılbırak getir götürünü yapsın hastaymış numarası yap
00 Yorumla
+1 yıldestek olmaya çalışıyor oda
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. Annen orada ya onu kıskanıyor ondan geliyor hergün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe var ya çok kötüsünüz
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılkocanla konus dicemde işler kötüye biner
00 Yorumla
+1 yılKötü biri değilse ne olacak ki
20 Yorumlaannen yanındaysa kaynananın gelme hakkı yok mu?
121 Yorumla- +1 yıl
güzel soru
- +1 yıl
Gelmeye hakkı yok demiyor gelmesine gerek yok diyor
- +1 yıl
Farkındayım ama sen anlamamışsın.
- +1 yıl
Sırf erkek tarafı diye gelmesin demiyor. Eğer gelin istemiyorsa gelmemeli. Kayınvalide damadığına karışmadığı için erkek tarafı/damat kaynana istemez diyemeyiz. İstememesi doğru. Herkes evine istediğini alıp almamak da özgür. Kayınvalidelere tanrı gibi tapmaktan vazgeçin artık. Sen kendi fikrini yazmadın basbaya eleştirdin ve kınadın.
- +1 yıl
tatlım gelinin kendi evi diye kadın oğlunun evine gelemeyecek mi? ki ben kayinvalide damadına karışır karışmaz bilmiyorum geline de karışıp karışmadığını bilmiyorum. burada kadını sevmiyor açıkça gelmesin diyor. bak tekrar diyorum sürekli gelmesi yanlış ama gelinin bu şekilde kendi annesine göz yumup kaynanayı istememesi de yanlış
- +1 yıl
Gelin istemiyorsa gelmeyecek. Kaynana gelin kavgaları meşhurdur ama kaynana damat kavgaları yoktur. Sevmeyebilir ve gelmesin diyebilir. Eleştiremezsin.
- +1 yıl
Kendi kaynana tapmana bir şey demiyorum genel olarak kaynanalara tapıyorsun
- +1 yıl
Anne kaynanadan üstündür
- +1 yıl
Anne kaynanadan üstün olduğu için annesini isteyebilir. Anne istenmez mi hiç?
- +1 yıl
Gelemeyecek diyorum anlayamıyorsun gelin istemiyorsa da göremeyecek. Çocuğu kimin göreceğine anne karar verir.
- +1 yıl
Kesin kovabilirim demiyorum zaten ama kovmaya hakkım var diyorum
- +1 yıl
Şimdi anladım zaten. En az gelin kadar sevemez torunu. Bir insanı annesinden daha çok kimse sevemez. Bu cümlenden sonra seni ciddiye almam mümkün değil. Aşırı cahilsin. Yaşın 40’a yaklaşmış hâlâ bir insanı annesinden daha çok kimsenin sevemeyeceğini anlayamamışsın. Seni annenden daha çok ne eşin, ne çocuğun, ne baban, ne kaynanan sever. Annenden daha çok kimse sevemez çünkü sen onun canın, kanından, vücudundan bir parçasın. Hem kaynana torunu gelinden daha çok sevecek olsa bile (ki bu mümkün değil) annesi istemiyorsa torununu göremez çünkü çocuk anneye aittir, babaanneye değil.
- +1 yıl
Bu arada sorduğun soruyu görünce çok güldüm😂😂😂 az önce kaynanama taparım diyordun sorunda keşke ölse kaynanam demişsin😂😂😂 sevgilinin ana kuzusu olmasından bıktıysan annesiyle aralarına mesafe koyman lâzım. Sorundan soru aşırı boş ve cahil biri olduğunu anladım😂😂😂
+1 yılAçık açık söyle başka türlü anlamas
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamaz
+1 yılDefol git diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılS…git de ben olsam derim
00 Yorumla
+1 yılAz surat as
00 Yorumla
+1 yılGitmesini söyle
00 Yorumla
+1 yılBabanın evine git istemiyorsan
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Yeni doğum yaptım kaynanam sürekli bizde. Ne yapmam lazım gelmemesi için?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler