AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Bunu önceden hastaneye gidip belirleyin ve söyleyin. Benim de başıma gelmesini istemediğim bir şey.
Hastanın her zaman doktor seçme hakkı vardır. Kullanabilirsiniz bu hakkı.
Adam günde sende olandan 50 tane görüyor merak etme seninkini yemez.
Ne saçma soru troll geldi bana. Doktorun kimse o girecek doğuma 9 aydır kim ilgilendi seninle
Doğuma doktorlar girmez genellikle ebeler girer erkek ebe çok çok azdır
Tabi ki gelir, tıp çok ilerledi. İnsanlık hala aynı ama olsun tıp ilerledi.
Not: son dakikada değil önceden ona göre doktor seçmelisin
Özelde doğum yaparsan gelmeyebilir. Ama devlette yaparsan bin kişi girer artık erkek kadın bakmazsın zaten o zaman o ağrıyla bunları düşünmüyosun bile
Aynen hatta kan tahliline bile kadın baksın. Erkek doktorun senin kanına bakması haram kocanın kalbini kırma lütfen. Kıyamam ben o minnoş çomara..
Senin A…. Na merakı yok kimsenin.
Bütün gün görmekten mideleri bulanıyor zaten.
devlette seçemezsın dıye bılıyorum özelde seçilebilir bence
Gunah degil ayip degil erkek doktorun girmesi dinimizce yolu var sorun etmeyin
Normal doğuma doktor girmiyor zaten ebeler giriyor sezaryen olursa doktor girer
İstediğiniz doktor gelirde o an bunu düşüneceğinizi sanmıyorum.
doktor seçme hakkın var varsa hastanede kadın dr
Doktor seçimi size ait bir şey. Sağlıkla kavuşun bebenize inşallah!🤗🌷
secebiliyon diye biliyom sanki yaa - zorlar gibi de "hayir erkek girecek oyle ya da boyle mecbur erkek, isine gelirse yani" - diyecek degiller ya..
Tatlim devlet hastanesi ise sem dogurana kadar 50 farkli kisinin eli girecek şeyine 😃 en son bebeği biri cikarcak secme şansın yok 😃
neden cinsiyet ayrımcılığı yapıyorsunuz acaba bunu erkekler yapsa kıyamet koparırsınız
Saçma bir düşünce Erkek doktorlar her zaman daha cesaretli ve daha doğru doğum yaptırıyor diye biliyorum tabi bayan doktorlar da iyi ama bu bir doğum doktorun cinsiyeti bir şeyi değiştirmez sakın buna kapılma
Sana çok kötü bir haberim var sen yobazlık ve cahilik hastalığına yakalanmışsın
Sen ortaçağdan mı geldin? Neden bu insanın düşüncesine saygı duymuyorsun? Sırf senin gibi düşünmüyor diye "yobaz" diyorsun. Mağarana dön. Yobaz olan sensin.
@Helajas şu sebepledir ki...
Eğer yiyecek başka hiç bir şey yok ise
Domuz eti bile yenilebilir bu dinde...
Asıl olan hayatta kalmaktır
@Freddy1616 ya din ne alaka domuz ne alaka abi siz kafayı mi yediniz?
Özelde bunu seçersin ama cidden bu bu kadar önemlimi. Adam doktor, umrunda mi senin vaginan
Sen yazılan kötü eleştirilere bakma, herkesin kendi tercihi saygı duyulmalı. Ancak şöyle düşün onlar zaten bu işin içinde günde kaç kadın doğum yapıyor sadece sana özel seninkini görmüyorlar onlar alışık
Yorumda boş yapan bir sürü m a l var
Kadın özel bölgesini herkes görsün istemiyor erkek görsün istemiyor bundan daha doğal ne olabilir abi cidden eğitilmezsiniz ya
Sanki kulak burun boğaza gitmiş de erkek olmasın demiş
doğruda zaten çok kanlı oluyor ve bence o an sadece sağlıklı olmayı düşünürler
Erkek doğurtabilir diyen erkklere sormak istiyorum sizin eşinizn doğumuna erkek bir doktor girse tepkiniz ne olurdu?
Abi bunda ne var girerse girsin sanki pavyona gönderiyoruz çocuk doğacak hastaneye gidiyoruz ne yapalım erkek diye yok vazgeçtik doğmayacak mı çocuk diyelim
Ne alaka? kadın oraya oynasmaya gitmiyo.. doktor da günde bilmem kaç tane iğrenç vajina görüyo da bı onun karısına kalmadı. doktorunda o durumda kadına bakacak halı yok kadıninda.. sacmalamissin kusura bakma da.
Adamın işi o ya. Sırf sizin küflü a mınızı görmek için 12-13 sene okula gitmiyor.
@yusufyldz7 sanane kadın istemiyor belki
@lebowski148 Terbiyeni takında gel. Edepsiz
Senin karının küflü * bakmasn o zamn
Ben baksın diyorum a q okuduğunu anlama yok galiba sende
Düzgün konuş edepsiz terbiyesiz önce bi terbiyeni takinda gel.
ya cahilleri sizinle aynı ülkede yaşamak acı verici umarım sadece aynısı başınıza gelir erkek doktor olur ve kocanız sizi erkek dokturun yanına sokturmaz geberrıp gidersiniz sonra
@yusufyldz7 doğacak çocuğu doğdurmaz bu görüşün sahibi :d
Aynen
Valla doktor bulmakta zorlanıyoruz seçim hakkı bir lüks artık bence bu kafadan çıkmaya çalışın. Sadece doğum için de değil.
Erkek doktor senin eşinin vaginasina meraklı değil merak etme o sadece işini yapıyor. Hekime hekim gözüyle bakmayı öğrenin😡
kişinin doktorunu seçme özgürlüğü war zaten kadın doğumcuya gidersin olur biter
Ablam da oyle istedi son dakka erkek doktor girdi yapacak bir sey yok gibi
Hekim seçme hakkı diye bir kanun var. Hiç mi hastanede gözünüze ilişmedi..
Doktor cinsiyetini seçme iyi doktor çıksın sağlıkla doğur kurtul erkekmis kadinmis bsve ryeterki iyi yardım etsin sana bnede utanirdim erkekdne ama okadarda abartma
Evli olmadığın ve bu işlerden anlamadığın o kadar belli ki
Trol soru muhtemelen provakatif amaçlı sorulmuş..
@ffsbcd bence öyle değil. Bilmiyor. Yani canım soru değil bu. Bilmiyor kimin gelip gelmicegini
Evet seçebilirsin. Bunu önceden seçip ayarlayın
Seçemezsin yobazlık yapma bence, kim napsın senin kukunu
Sen ortaçağdan mı geldin? Neden bu insanın düşüncesine saygı duymuyorsun? Sırf senin gibi düşünmüyor diye "yobaz" diyorsun. Mağarana dön. Yobaz olan sensin.
Devlette çok zor. Bide bunu dile getirsen yobazmışsın gibi davranırlar iyice kötü olur
Sezaryen doğumda tercih yapabilirsin aksi takdirde zaten doğumun saati yeri belli olmayacağı için seçemezsin
Ama erkek doktor neden istemediğini anlayamadım doğrusu
kusura bakmada kimse senin bir tarafina meraklı değil. Bu arada doktor değil ebe.
Skskskks
Dogru yani
Hay ben öyle ebeyi😂😂
Ne saçma sapan yorum yapmışsınız awk sizene isteyen istediği doktoru tercih herkes secim hakkında özgürdür. O doktor günde 100 kişiyi görebilir ama o kadın günde 100 kişiye göstermiyor rahatsız olabilir bu gayet normal.
Eger kadin doktor varsa tercihin kadin doktordan yana olmali ama eger yoksada erkek doktor girer dogumuna
Onlar alisiktir bu işlere, çoğu özel seçilmiştir. Onune geleni kadın dogumcu ve asistanı yapmazlar. Degisiktir onlar
allah korusun seni tecavüz eder kesinlikle kadın olması lazım siz iyimisiniz?
Sen ortaçağdan mı geldin? Neden bu insanın düşüncesine saygı duymuyorsun?
Hastahane de görev yapan varsa gelir dışarıdan gelme imkanı yok
Ben normal doğum yaptım doktorum erkekti çok da iyi bir doktordu
Bayan doktor seçebilirsiniz ama ani bir doğumda hangi doktor varsa o doğum yaptırmak için gelir doğumhaneye
Çomar kocan mi istiyor?
Evet , ikimizde çomar sensin bu arada saygısız!
😂 OK
Özel hastanede doğum yaparsan önceden, istesen mahremine özen göster
Birazdan bacak arası yol geçen hanına dönmüş seküler laikler linçe başlar seni
Oldu paşam 1.80 de olsunmu? Hani sarı saçlı falan? Şefimiz 36 ayak numaralıları tavsiye ediyo
Böyle şeyleri gerçekten saçma buluyorum ama illa istiyorsan seçebilirsin
Doğum doktorunu zaten sen önceden seçiyorsun ya Mars’ta mı yaşıyorsunuz siz
Yani elbette doktor seçme hakkınız var. Rahatlık ile dile getirebilirsiniz
Sağlık alanında ayıp olmaz ama öyle rahat ediyorsan değiştirilebilir
Allah yardımcınız olsun böyle kocadan🤦♀️
Kadın doktorlar hıc iyi degıl ve çoğu kafadan kontak en rahat guvenılır erkek doktorlar iyi dusun
Girebilir cinsiyet belirlemiyo
Girebilir erkek ebelerde vardır
Erkek istemiyom
İstemediğini belirt o halde
Öyle yapcam da ya kabul etmezlerse
Bilemiyorum çok düşünme utanç bu fazla sürmez zaten o meleği alınca kucağa dünyadan uzaklaşacaksın
Eşim hiç kabul etmiyor napcam bilmiyom
E aman dağ ayısı değil ya dünya etrafında dönmüyor anlayış gösterir sen kafana takma
Cok kıskanç asla kabul etmez birde mahremiyete çok önem veriyor
O zaman sen içinde büyüt çocuğu
Seçebiliyorsun benim bildiğim
Inş. Ya
Yani boşuna korkma knk seçersin özelde yap zaten devlet sıkıntı
Aynen öyle yapcaz eşimde dedi özel en iyisi bayan doktor secebilirsin dedi
Yok devlettede seçebiliyorsun sanırım ama özelde tanıdık doktor varsa bide mis hemde rahat güzel benim abilerim hep eşleri özelde oldu hep
Teşekkür ederim
Rica ederim sağlıklı günleriniz olsun hayırlısı olsun
Bu nasıl bir yobazlık cahilliktir anlayamıyorum
Evet sonrasında da kızını okutma...
Haklısın bu mantıklı kızı erkeklerle muhabbette eder
Ne alaka ya cahil misin?
@Helajas evet cahilim kusura bakma sen harika zeka seviyesine sahip olduğun için benim seviyeme düşemedin.
Ala ala tamam öyle yapalım
Parasını verdinmi olur