Kaza gecirdim mecburen rahmimi aldilar simdi uzun sure esim benden uzak durmasi lazim artik anne de olamam esim benden bosanir mi bu sebepten tamam bende istemezdim boyle olmasini ama o derse ben baba olmak istiyorum diye o zaman ne yapacagim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bahsettiklerinin hepsi olabilirde eşini tanımıyorum sen tanıyorsun neler olabileceğini tahmin etmen zor olmaz çocuk ailenin vazgeçilmezidir bundan sonra senin politikan evlatlık üzerine olmalı onuda razi ederek evlatlık edinebilirsin ya da taşıyıcı anne vasıtasıyla kendi çocuğunuzu doğurtabilirdiniZ ya da eşin başka bir yumurtadan spermiyle çocuğunuz olur sen bakarsın.. aslında rahim ameliyatlarında yumurta sağımı yapılmalı saklanabilirmi sormak lazımdı neyse geçmiş olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok geçmiş olsun.
Bu bir kaza ve sizin sağlığınız her şeyden önemli.
Evlilik akitinde hastalıkta ve sağlıkta denir birazda bu durumlar için.
Bu eşinizin zihniyetine ve sizi ne kadar sevdiğine göre değişir.
Çocuk tabi ki istenebilir, evlilik mutlaka çocuk yapmak demek değil ama.
Çocuk özleminin bir çok yolu da var ayrıca.
Eğer eşiniz bunu sorun ederse zaten sizi hak etmiyor demektir.
00 Yorumla
+1 yılBu herkesin başına gelebilcek bir şey o nikahta o imzayı attında hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde yanında duracağına söz verdi şimdi sözüm arkasında durmalı vede anne baba olmak için illa senin dpğuö yapmana gerek yol yetimhanede bir sürü kimsesiz çocuk var onlardan birinin annesi babası olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHastalıkta sağlıkta diye evet deniliyor. Sonuçta kaza sonucu olmuş evlilik bitirmek için gerekçe olmamalı. Hem dışarda aile bekleyen çok çocuk var.
Ayrıca çok ama çok gelmiş olsun00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
44
- Özel Günler & Hijyen konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin önceliği sadece çocuksa evet evliliğiniz biter. Eğer sizseniz sevginizse asla bitmez
10 Yorumla
+1 yılNabiz ölçmek için böyle soru sormanız bile sinanmaniza sebep olabilir etmeyin. Troll sorularinizdan yorulduk.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık günümüzde çocuk o kadar önemli bir durum değil hatta bu dünyaya lüks bile. Çocuk yok diye evliliğin bitmesi sadece bahanedir. Kendinde hata arama yani. Çocuğu olabilen ama olmasini istemeyen onca insan var.
12 Yorumla
Soran+1 yılOyle de ailesi falan kalabalik ustelik esimde istiyordu yani
Cevap sahibi+1 yılÇok istiyorsa bosanicam derse boşan. O adamdan hayir gelmez zaten. Hayir yani bir erkegin cocuk istemesi çok saçma tüm eziyeti kadin çekiyor geceleri kadin uykusuz kalıyor her b. kuyla kadin ilgileniyor bi aksam 2 saat çocuk sevecek diye kimse çocuk dogurmak zorunda değil. Komşunun cocugunu sevsin gelsin çok istiyorsa
+1 yılBence bitmez, biterse çok saçma olur yani zaten böyle sağlıksal bir durum için sevdiği kadından vazgeçmez yani böyle bir sebep için biterse üzülmemelisin çünkü konu senin sağlığın ki zaten biyolojik bir çocuğunuz olması zorunlu değil. evlat edinebilirsiniz:)
032 Yorumla- +1 yıl
Bak bunu bu anlık karar veriyorsunuz bu birincisi çok mantık la bakılan ve unutulacak bir şey değil hakikati gör herkes yanında nur çocuk dururken sen de bu olmuyor ben şahsen bir yerden sonra isterdim
- +1 yıl
@TheTurkishMan evet bunu herkes isteyebilir bu gayet doğal ancak sağlıksal bir problem olduğunun farkındasın değil mi bunun için yapılabilecek bir şey olmadığı için gerçekten seven birinin ayrılabileceği akıl almaz bir şey olduğunu söylüyorum farkındaysanız (?)
- +1 yıl
Bende bu bir yerden sonra gerçekten şu an tamam deyip. Yarın bu kararın arkasında durulup Durulmayacagina şüpheyle bakarim yani kesinlik arz etmez
- +1 yıl
@TheTurkishMan bence de vazgeçmek bu kadar kolay olmaz ki zaten olgun insanlar aldıkları ciddi bir kararsa onun arkasında olgun , kedinden emin bir şekilde durmak önemlidir değil mi?
- +1 yıl
Bunu zaman gösterir böyle kararın devamlılığı nekadar doğru bilmem
- +1 yıl
@TheTurkishMan Bunu zaten kimse bilemez ancak severek evlenmek denilen bir şey vardır aynı zamanda gerçekten bakabileceklerine inanıyorlarsa, bunun üstünden gelebileceklerine eminlerse ve aynı zamanda bunu gerçekten çok istiyorlarsa evlat edinebilirler/koruyucu bir aile olabilirler ben bundan söz ediyorum.
- +1 yıl
Ne denir biliyormusun, mevlam görelim neyler. Neylerse güzel eyler
- +1 yıl
@TheTurkishMan Anlamadım?
- +1 yıl
Diyorum ki Rabbım herseyin en güzelini ihsan etsin
- +1 yıl
@TheTurkishMan haklısın.
- +1 yıl
Genelde haklı olduğum konularda konuşurum :)))
- +1 yıl
@TheTurkishMan :d
- +1 yıl
Adın ne senin :))))
- +1 yıl
@TheTurkishMan @napcanismimii
- +1 yıl
fırsatçılık yapmayalımmm :)
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
Şaka yaptım ya kasti nickine atıf da bulundum
- +1 yıl
@TheTurkishMan tamam o zaman :D
- +1 yıl
Bak bunda bile :) tokezledin yani derin konular seni aşar abisi sen biraz ince işlerde kendini yor hadi Allaha emanetsin
- +1 yıl
@TheTurkishMan Sen bence kendini gözünde çok büyütüyorsun.
- +1 yıl
Yani bir çok noktada iyi olduğumu biliyorum :) vesselam
- +1 yıl
@TheTurkishMan ama fazla egolusun diyorum. Biraz mütevazi mi olsak?
- +1 yıl
:))) ben böyle iyiyim sence :)) egolu değilim hakikatciyim :)
- +1 yıl
@TheTurkishMan peki benden bu kadar :D
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
:))) tanışalım mı :))
- +1 yıl
@TheTurkishMan yok kalsın :)
- +1 yıl
Kalmasin korkma adam yediğim gorulmemistir
- +1 yıl
@TheTurkishMan İSTEMİYORUM!!!
- +1 yıl
Tamam tamam tirstim
- +1 yıl
@TheTurkishMan yanii
- +1 yıl
Yanisi istediğin olsun ben korktum
+1 yılEvlatlık edinebilirsiniz eğer durumunuz iyise. Hiç üzülme tek değilsin senin gibi olan çok kadın var. Eşleri sadık ve ona bağlı sana bağlı ise çocuğu sorun olarak görmemeli. ❤️🌹
00 Yorumla
+1 yılEvlatlık alırsınız belki eğer isterse eşinin seni bırakıp bırakmayacağı tamamen kişiliğiyle tercihiyle alakalı aşırı derece de baba olma isteği yoksa bence bırakmaz
00 YorumlaCok sacma boyle bir sebepten dolayi boşanılırmı hiç boyle birseyin olmasini istemezdin eğer boşarsa yol ver gitsin seni degil anneligini sevmiş olur
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyse bunu sorun etmez.
Evlatlık alabilirsiniz masum birisinin hayatını kurtarmış olursunuz :)00 YorumlaSizi gerçekten seviyorsa kalır. Ha babalık. duygusu. agir basiyorsa. birakin gitsin onun tercihi. olur
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun bu endişeni bence eşinle paylaşip etraflica konuşun. Herşeyin en iyisini yaşamanı diliyorum 🌸
00 Yorumla
+1 yılYaaa adamsa sana destek olmalı. Evlilik iyi günde kötü günde.
10 Yorumla
+1 yılRahminizin alınmasına sebep ollan kaza neydi. Öylle kolay-kolay rahim alınmaz ki
01 Yorumla- +1 yıl
trafik kazası olabilir :)
canın evlatlık almak her zaman daha iyidir hem annelik doğurmakla değil büyütmekle olur
00 YorumlaGeçmiş olsun... seni gerçekten seviyorsa boşanmaz
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden terk edecek bir erkek bırak gitsin zaten sen hiç üzülme <3
00 Yorumla
+1 yılEger bu yuzden boşanırsa... boşluğu uygun kelime/ kelimelerle doldurun
00 Yorumla
+1 yılYaaa geçmiş olsun bence bu durumlarda senin yanında olması lazım
00 Yorumla
+1 yılBaba olmak isteyebilir ki en doğal hakkı, hakkında hayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bi sorunun bile trolunu yapıyorsunuz yazık size iğrendim hergun farklı versiyondaki trol sorularından senjn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzüldüm çok geçmiş olsun dilerim her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
+1 yılHastalıkta ve sağlıkta diye attığınız imzayı, aynı şey eşinin başına gelse onu bırakmayacağın gibi onunda seni bırakmaması gerekir
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişi seni bi rahim olarak görmüyorsa evliliğin bitmez. Görüyorsa da bitsin boş ver daha iyii
00 Yorumlakocan ile koruyucu aile olma fikrini konuşabilirsin belki kabul ederse öyle de çocuğu muz olur
01 Yorumla
+1 yılSeven insan boşanmz eşin çocuk yapmak için seninle evlenmedi ya
00 Yorumla
+1 yılseviyorsa bırakmaz. inşallah bitmez
00 Yorumla
+1 yılÇocukları seviyorsa boşar
00 YorumlaEvlendiğin kişinin karakterine bağlı
00 Yorumla
+1 yılTaşıyıcı anne bul
00 YorumlaGeçmiş olsun kötü bişey
00 Yorumla
+1 yılyumurtalık duruyorsa taşıyıcı anne bulursun
00 Yorumla- Daha fazla (14)
Daha fazla(29)
Erkekler Ne Diyor
53
Seni sen olduğun için sevdiyse eğer sadece çocuk için sevmediyse emin ol evliliğin devam eder.
Bu arada neden, nasıl oldu diye soranlara lütfen takılma çözüm üretecekleri yere nasıl olduğunu soruyorlar konu o mu sanki?00 Yorumla
+1 yılYuva kuranlar "iyi günde, kötü günde" diyerek yemin ederler..
Sadece çocuk olarak bakmamak lazım. Başka hastalıklar, kazalar da olabilir idi. Böyle bir durum yüzünden eşini terk eden karakterini sorgulasın..
00 Yorumla
+1 yılBak Allah göstermesin evli değilim eşim başına böyle bir şey gelse evlat edinirdim çok ciddiyim Allah kimseye göstermesin seninde sınavın buymuş her şey Allahtan eğerki seni bunun için boşanacam derse boşan
00 Yorumla
+1 yılBu sitede nasıl oluyor da her sene bir kadının başına bu olay gelebiliyor? Ben artık tiksinç buluyorum bu troll sorularınızdan. Her şey de konu edilmez arkadaş
11 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun öncelikle. Eğer eşiniz sizi gerçekten seviyorsa sizi terk etmektense yanınızda olur. Bu konuda endişeniz olmasın. Aksi hâlde, sizi gerçekten sevmeyen birinin elvedası sizi üzmemeli.
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyse sorun etmez ve evlatlık alabilirsiniz sonra gidip baskasıyla ilişkiye girecegine seninle olması daha iyidir Allah her türlü kapıyı açar sabretmek lazım
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 336 cevap paylaştı. Aaa üzüldüğün şeye bak Antalya devlet hastanesinde kadavradan rahim takıp anne olanlar var istersen bi araştır her birşeyde çare tükenmez üzülmeye değmez herşeyin bi oluru var
00 Yorumlaçok geçmiş olsun, sıkmayın canınızı inşallah aranızda herhangi bir sorun çıkmaz daima mutlu olursunuz
00 YorumlaNasil bir kaza bu, rahmini aldiriyor? Ayrica kocan seviyorsa neden ayrilsin, ayrilirsa zaten rahminle evlenmis demektir, ayrilsin,
01 YorumlaBitebilir bu eşinin çocuk konusundaki takıntısı ve isteğine bağlı ama hayat bitmez. Dik dur geçmiş olsun
00 YorumlaHer erkek baba olmak ister bu onun en doğal hakkıdır evliliğin biter ya da ikinci kadına razı olacaksın troll
00 Yorumla
+1 yılKaza bu kabul edecek. Çocuğunuz da olmayacak. Olması gereken bu. Boşanmak istemesini anlaşılır kılmaz kılıf olamaz
00 Yorumla
+1 yılYumurtalıkların hala duruyor ve sağlam ise taşıyıcı bir anne bulup hala çocuk sahibi olabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda alindi
- +1 yıl
O zaman çocuk evlat edinebilirsiniz kanınız aynı olmasada sevgi ile bağlanabilirsiniz
+1 yılÇok geçmiş olsun bacım yaa valla çok üzüldüm şu an önemli olan sağlığın maalesef olan olmuş
01 Yorumla- +1 yıl
Valla esin konuşunca bir şey diyemem bu bir ihtimal ahh canım yaa vallahi yeminle çok üzüldüm
Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Anahtar kelime; anlayış ve farkındalık.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş sana bu konuda anlayış göstermeli
00 Yorumlabitmez. Bitmemeli. Kocan sana daha çok destek olmalı
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişi çocuk yapman için seninle evlenmiş ise zaten viter ama emin ol değildir bitmez
00 YorumlaEşinin sevgisi gerçekse sorun etmez diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm :( ALLAH Yardımcınız Olsun Eşiniz Durumu İnşallah Anlayışla Karşılayacaktır.
00 YorumlaEğer overler duruyorsa taşıyıcı anne ile anne olabilirsin
00 YorumlaÇocuk için mi evlendi seninle yoksa sevdiği için mi sorarsın ona çocuk derse sen boşa bence onu
00 YorumlaAkdeniz Ünüversitesin de rahim nakli yapıyorlar haberiniz olsun.
00 Yorumla
+1 yılSoyu devam ettirme kafasında biri değilse ve çevre baskısı olmazsa sorun olmaz gibi. Geçmiş olsun, sağlıkla kalın.
02 Yorumla
Soran+1 yılO oyle degilde ailesi oyle
- +1 yıl
Ailesini dinleyen biri mi? Hangi şehirde çocukluk yaşamış?
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Yani kocan eninde sonunda çocuk isteyecektir. O yüzden boşama ihtimali var
00 YorumlaÖncelikle çok geçmiş olsun
Eşin seni seviyorsa neden boşanmak istesin ki.
Demek ki evlat sahibi olmanız nasibinizde yokmuş.
Evlat edinebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEninde sonunda baba olmak isteyecek üzgünüm ama durum maalesef bu 👍👍
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@tgnunacc Nedini mi var?
Kadınlar anne erkekler ise baba olmaya programlanmış, içgüdüsel bir şey
Cevap sahibi+1 yıl@tgnunacc ilk zamanlar sorun olmasa bile zamanla karı koca bir birine doyuyor ve bu doygunlugun meyvesini istiyor. Kusurlu olan taraf kendini suçlu hissediyor, diğer taraf çocuk sahibi olmak istiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@tgnunacc Sen sağlıklı taraf olsan anne olmak istemez misin? Tabi ki istersin.
Bitmez bence tabi eşin daha iyi bilir ama. Rahminiz alınmadan çocuk sahibi olacağınızın garantisi de yoktu sonuçta
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Çocuk sahiplene bilirsiniz eşine gelecek olursak sevmemişse seni terk eder ama terk etmese bilki sana çok aşık
00 YorumlaÇok geçmiş olsun ama bu eşinize bağlı bir durum. Bence öyle bir şey olmayacak
00 Yorumla- Daha fazla (23)
Daha fazla(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Rahmim alındı artık anne olamayacağım, evliliğim biter mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım