Çocuk & Ebeveyn Çocuğunuzun her gün abur cubur tüketmene müsade eder msiniz? BayanOlric Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmesini sağlardım sanırım Çocuğunuzun her gün abur cubur tüketmene müsade eder msiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır tabii ki de etmem hafta en az bir kere pardon en fazla bir kere daha fazla değil çünkü gerçekten sağlıksız böyle şeylere özendirmek istemiyorum. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hergün yemesine izin vermem. Onun yerine ara ara beraber az olacak şekilde yemesine eşlik ederdim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Kendi kararı 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Etmem, edemem.Onu ondan fazla düşünmeliyim :) Lessie her gün vermiyorum :) 1 8 Yorumla BayanOlric +1 yıl Lessie akıllı çocuk :) Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Babasına çektiğini söylüyorlar :) 🙄 Yorumla BayanOlric +1 yıl Kim diyorsa yalan söylüyor 😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Çok sağol ya80 milyonun önünde bana slk dedin şu an kalbim kırıldı :) Yorumla BayanOlric +1 yıl Hayır öyle falan demedim şımarık dedim 😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Bilemicem :) Yorumla BayanOlric +1 yıl İşine gelmedi de ondan 😂 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Olabilir :) Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Mümkün mertebe korumaya çalışıyorum abur cuburdan. Atıştırmalık istediğinde sevdigi kuru yemişlerden veriyorum ya da meyve hazırlıyorum..😊 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl çocuğa karışmamak lazım 🙋🏻♂️ Ben her gün Abur cubur yerim mutlaka 2 -3 adet enerji içeceği kek vs vs 🙄 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tabiki hayr. Sağlıklı beslenmesi gereken çocuğa hergun abur cubur vererek yapılacak en büyük kötülük budur. 1 0 Yorumla
uçanterliktürbülansl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır. Sağlıklı alternatifler üretmeye bakarım 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etmem o neymiş öyle hergün çikilata cips otursun brokoli yesin 1 0 Yorumla
ozii31 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sağlıklı olmadığını çok iyi bildiğim için asla böyle birleye izin vermezdim 1 0 Yorumla
Sudddess11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sağlıklı şeyler yapardım onun için ama yinede tabiki bende çocuk oldum izinde veriridim 😂🥲 1 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etmem hergün abur cubur tüketmek sağlıklı değil 2 0 Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuğuna zehir verir misin diye soruyorsun. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her gün az az tüketebilir sorun etmem 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 319 cevap paylaştı. yapmayın . hergun olmaz . 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hayır ne kadar az tüketirse o kadar iyi 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sağlıklı beslenir 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olmayan çocuğumla oturup karşılıklı yeriz 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 796 cevap paylaştı. Et ürünleri tüketiyor 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 386 cevap paylaştı. Çocuğum olursa müsade ederim 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 334 cevap paylaştı. Etmem 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 344 cevap paylaştı. Hayır , etmem 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 947 cevap paylaştı. Hayır müsade etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır tabii ki de etmem hafta en az bir kere pardon en fazla bir kere daha fazla değil çünkü gerçekten sağlıksız böyle şeylere özendirmek istemiyorum.
Selam gadası 🙃
Hergün yemesine izin vermem. Onun yerine ara ara beraber az olacak şekilde yemesine eşlik ederdim.
Kendi kararı
Etmem, edemem.
Onu ondan fazla düşünmeliyim :)
Lessie her gün vermiyorum :)
Lessie akıllı çocuk :)
Babasına çektiğini söylüyorlar :) 🙄
Kim diyorsa yalan söylüyor 😂
Çok sağol ya
80 milyonun önünde bana slk dedin şu an kalbim kırıldı :)
Hayır öyle falan demedim şımarık dedim 😂
Bilemicem :)
İşine gelmedi de ondan 😂
Olabilir :)
Mümkün mertebe korumaya çalışıyorum abur cuburdan. Atıştırmalık istediğinde sevdigi kuru yemişlerden veriyorum ya da meyve hazırlıyorum..😊
Tabiki hayr. Sağlıklı beslenmesi gereken çocuğa hergun abur cubur vererek yapılacak en büyük kötülük budur.
Hayır. Sağlıklı alternatifler üretmeye bakarım
Etmem o neymiş öyle hergün çikilata cips otursun brokoli yesin
Sağlıklı olmadığını çok iyi bildiğim için asla böyle birleye izin vermezdim
Sağlıklı şeyler yapardım onun için ama yinede tabiki bende çocuk oldum izinde veriridim 😂🥲
Etmem hergün abur cubur tüketmek sağlıklı değil
Çocuğuna zehir verir misin diye soruyorsun.
Hayır etmezdim
Müsaade etmem zararlı bence
Her gün az az tüketebilir sorun etmem
yapmayın . hergun olmaz .
Tabi ki hayır. Her şeyin sınırı var
Müsaade edilmemesi gerekiyor
Hayır ne kadar az tüketirse o kadar iyi
Sağlıklı beslenir
Öyle eğitirim ki kendi istemez
Olmayan çocuğumla oturup karşılıklı yeriz
Et ürünleri tüketiyor
Çocuğum olursa müsade ederim