Evet hepsi masum hepsi ana baba kuzusu. Ama her bebeğe ya da çocuğa kanınız kaynar mı? Kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş elbette kendi evladımız bizim için en güzelidir fakat başkalarını nasıl görüyorsunuz? Ben mesleğim gereği hepsini seviyorum objektif yaklaşıp hepsini kucaklıyorum, sevgi göstermeye çalışıyorum. Siz her bebeği ya da çocuğu sevebiliyor musunuz?
Bebekte çocukta çok severim ama bazılarının içinden canavar çıkabiliyor o zaman da insana sevgi sorgulamasını ister istemez yaptırıyorlar. Açıkçası şımarık çocuk hiç sevmiyorum Allah affetsin ama napayım sevemiyorum.
nordun_gadasi | Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Selam gadası 🙃
Oldum olası çocukları bebekleri çok severim. Hemen her çocukla aram çok iyidir. Onlarla hemen uyum sağlarım.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
вуηαяcσѕ | Çocuk & Ebeveyn konusunda 229 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ya şimdi linç yiyeceğim * ben pek çocuk sevmiyorum. Fakat onlar tabi ki bana göre melekler. Her çocuk ve bebek çok tatlı. Fakat sese gelemiyorum artık.
Akıllı, zeki ve uyanık çocuklar hayata 2-0 önde başlar. Çocuk ayrımı yapmak istemiyorum ama bazı çocuklar tatlı olmasa da huyu güzel olsun ve kötü yoldan ayrılmasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1215Hayır tabii ki de değildir genel olarak hepsi tatlıdır ama her bebek her çocuk o kadar da sevimli olmuyor
Bebekte çocukta çok severim ama bazılarının içinden canavar çıkabiliyor o zaman da insana sevgi sorgulamasını ister istemez yaptırıyorlar. Açıkçası şımarık çocuk hiç sevmiyorum Allah affetsin ama napayım sevemiyorum.
Her çocuğu sevemiyorum. Her bebeği bile sevemiyorum. Bazıları bebek değil gibi 😂 koca adam gibi suratları oluyor.
yetiştiren suçlu oluyor biraz dövecek adam olacak
Her bebek tatlıdır ama tabiki en tatlısı kendi bebeğindir
Geçen bir bebek gördüm anne olmak istedim o derece.
Çoğu evet ama bazısı da hiç sempatik gelmiyor yani allah günah yazmasında
Maalesef hepsi tatlı gelmiyor. Özellikle şımarık çocuklardan hiç hoşlanmıyorum.
Hepsi tatlı değil
evet hepsi çok tatlı
tabi ki 🙃
Hayır bazıları
hayır.
Selam gadası 🙃
Oldum olası çocukları bebekleri çok severim. Hemen her çocukla aram çok iyidir. Onlarla hemen uyum sağlarım.
Ya şimdi linç yiyeceğim * ben pek çocuk sevmiyorum. Fakat onlar tabi ki bana göre melekler. Her çocuk ve bebek çok tatlı. Fakat sese gelemiyorum artık.
Ben de soruyu sorarken korkarak sordum :) ses kısmını çok iyi anlıyorum kafa kaldırmıyor bi zaman sonra
Komşuların çocukları var evlerken ırak :D
Kendi cocuklarim haric hic bir bebegi kucagima almiyorum birsey olur diye.. severim neden sevmiyeyim ama biraz mesafem vardir.
Ben de severim bütün bebişler çocuklar çok tatlılar.
Tatlıdır tabii ki. Masum olan her şey tatlıdır
Hepsi tatlı olmuyor. Fakat mavi gözlü, beyaz tenli, sarışın çocuklar daha tatlı oluyor.
Akıllı, zeki ve uyanık çocuklar hayata 2-0 önde başlar. Çocuk ayrımı yapmak istemiyorum ama bazı çocuklar tatlı olmasa da huyu güzel olsun ve kötü yoldan ayrılmasın.
Tabiki her çocuk ve bebek tatlıdır
Hayır sadece kız çocukları tatlıdır