5 yaş voleybol için erken mi? Voleybolda ilerlemek isteyen çocuklar için 5 yaş erken mi sizce, erkense ideali nedir?

5 yaş voleybol için erken mi? Voleybolda ilerlemek isteyen çocuklar için 5 yaş erken mi sizce, erkense ideali nedir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bana erken gibi geliyor, Voleybol topu benim bile elimi acıtıyor, bence 8 yaş ideal başlamak için.
Bence voleybol için en ideal yaş 7-8
Tamda zamanı öğrenme çağı kesinlikle faydası olur ilerde daha iyi hakim olur..
5-6 yaş tam da spor İçin başlangıç yaşları olabilir😍
Öğrenmenin yaşı yoktur. Ne kadar erken tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum. Fiziksel olarak kendisini zorlamadığı sürece bir sorun olmaz ¢
Hayir erken degil, tam ogrenme zamanin etkin oldugu yaş
Gayet iyi bence ben 8 yaşında başlamıştım şimdi çok iyi oynuyorum çocukken başlamak en iyisi
7 olması lazım benım oglum gıdıyor en kucugu o sız anlayın artık
Erken falan değil gayet iyi bnc. Lise bitene kadr da devam etsin boyu uzun olur daha iyi olur
Evet. Cocuklariniz vucut gelisimi buna gore olacaktir unutmayin. Evet boyu biraz uzatabilir durusu duzelteceginden ama kaslari her zaman olacak bu sekilde ilerde zayif olmak isterse olmayacak gelisimi tamamlamasini bekleyin
Voleybol hakemi olarak görüşüm, Kemik gelişimini tamamlaması için 7 yaşına kadar cimnastik ile ilgilenebilir 7 yaşından sonra ideal👍
Küçük yaşta başlamak her zaman daha avantajlıdır. Önemli olan gerçekten isteyerek devamını getirmek.
Sporun erkeni olmaz geçi olur. Erken yasta baslamakta fayda var saglik olarak ve hobi olarak
Bence erken değil.
saçmalama
Güzel