Erkekler tek başına çocuk bakabilir mi sizce? Annelerin bu konuda daha iyi olduğunu düşünüyorum ben :)

Erkekler tek başına çocuk bakabilir mi sizce? Annelerin bu konuda daha iyi olduğunu düşünüyorum ben :)

Bakar, ben 2 erkek kardeşime çok baktım :) bekar olduğum için kendi çocuğuma bakmak nasip olmadı. Ama bir annenin yeri bambaşkadır. En iyi erkek sadece en iyi destekçi olabilir. Anne başkadır. Ondan dolayı insna annesinin ve eşinin değerini bilmeli 🙂
Anneler elbette bu konuda doğuştan duygu vreflekslere sahiptir. Lakin babalık sonradan öğrenilen bir kavram olsada, kaliteli ve kalbi geniş babalar için evladına tek başına bakmak sorun olmayacaktır.
Cevap
39Cevap
Evet bakabilirler
Ben bu konuda fikrinizi katılmadığımı beyan etmek istiyorum bu iş cinsiyet işi değil insan içinde olacak olan bir iş eğitimle de olabilecek bir iş ama insan genetik faktörleredan dolayı
Benim babam bakmaya çalışıyor bir anne eksikliği hep var ama bir baba olarak da annemi kaybettigim yaştan bu yana babalık görevini elinden geldigince üstlendi. Bize anne de baba da olmaya çalıştı.
Sürekli bakabilmek çok zor.
Anneler 9 ay karnında taşıyor aradaki bağ daha güçlüdür sanırım.
bakar niye bakamasın... emzikli değilse çocuk çok da rahat bakar.. diğer türlü mama veya sağılmış anne sütü de iş görür...
Anneler kesinlikle daha iyi tabiki. Ama erkekler tek başına çocuk bakamaz lafı bütün erkekleri kapsamamalı... Ben çok iyi bakarım mesela ;)
Bakarlar neden bakamasınlar? Siz böyle güvensizlik duydukça onlar da fırsattan istifade kendilerini geri çekip "bakamayız"diyorlar.
Kardeşim boşandı kesinlikle çok güzel bakıyor çocuklar anneyi bile istemiyor
Çookk baktım
Annem teyzelerim bana bırakırdı kuzenleri
Tek basina zor ya bi kac saat felan bakabiliriz
Kadınlar kadar başarılı olamayız ama günü kurtarırız. (emzirme hariç!)
Erkekler de bakar ama anne gibi bakamaz tabi
Erkekler her haltin ustesinden gelir islerine geldikce tabi.
Yani tabii ki bir annesi kadar olmaz Ama ihtiyaç olduğu zaman bakabilir
Ben kadın veya olarak düşünmüyorum, merhametli olan ve bakmak isteyen bakabileceğini düşünmen yeterli sonuçta hiçbirşeyi annemizin karnında öğrenmiyoruz. :)
Bu soru en az 10 bin defa sorulmuştur burada gına geldi artık
Ben bakarım emzirme işini yapamam gerisini yaparım valla
Annesinin yetiştirme tarzına göre baka bilen beyefendiler var
Her kadının çocuk bakmayacağım gibi her erkek de çocuk bakamaz. Kişiden kişiye değişir
Geneli bilmem, ben bakabiliyorum.
gayette güzel bakıyoz bence
Bakar ama anne gibi olmaz
Bakar neden bakmasın?
Gül gibi bakar hemde :D
Bakabilen vardır da azdır
İşi ne baksin öğrensin
Bakamazlar, annesiz olmuyor ya
hmde super bakakabılır
Çokta güzel baktım yeğenlerime.
bakamazlar bebekler emzirilmek ister :D
bakabilir tabi yeterince bilgisi varsa
Bakar
Evet
Ben bakarım
Bakabilir
Elbette evhayt
Hepsi bakamaz 😅
Bilincliyse evet
Yaparım ama bakmam
Bakamaz
Baba ise bakabilmeli
bakar tabiki
bekar ama süt yerine çorba içirir 😂
Bakarlar
bakar şöyle düşünmeyin
Evet bakabilir
Sanmıyorum annelik iç güdüsü farklı bir evren.
Bakarda önce öğretilmesi lazım
Çokta güzel bakarım
Cokta güzel bakar
Evet
Bakar niye bakmasın
Neden bakmasin ki
Bakar
bakar
Anneye göre zor olur
bakar
Bakamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?