Çocuk düşünmeyen birinin ileride fikri değişir mi? Sevgiliniz çocuk düşünmediğini söyleseydi yine de evlenir miydiniz?

Çocuk düşünmeyen birinin ileride fikri değişir mi? Sevgiliniz çocuk düşünmediğini söyleseydi yine de evlenir miydiniz?

Sevdiğim adam çocuk istemiyorsa eğer onu baba yapamam. Sevdiğim adam çocuk istiyorsa eğer gerçekten babalık sorumluluğunu yerine getirecekse onun ile her konuda ilgilenecek ise sevdiğim adamın baba olmasına fırsat verebilirim. Öylesine bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum şahsen.
haklısın valla
Değişebilir bu neden istemediğiyle ilişkili. Evlenilebilir tabiki evliliğin tek sebebi çocuk değil. Seni anlayan, saygı duyan ve bir ömür yanında olmasını isteyeceğin bir insanla o zamanı geçirmek.
haklsıın
çocuğum olsun isterim bir yandan da istemiyorum sevdiğim adamla evlenirdim istemese bile kısmet ilerde fikri değişir ya da olması gereken çocuğumun olmaması belki de
belki de
Çocuk düşünmeyen bir arkadaşım iki eşinide aldattı yakalandı ve boşandı. 3. evliliğini yaptı şimdi dünyalar güzeli bir kızı var. Şimdi soruyorum o iki kadının ne günahı vardı
Bunu da aldatır yakalanir
Yok yapmaz. Çünkü diğerlerini aldatma sebebi çocuktu
InsaAllah yapmasin
Cevap
12Cevap
Değişebilir değişmeyebilir. Ve zaten cocuk şart değil fikir değişmek zorun da da değil. Erkklerin bir %80 i cocuk istiyordur genelde kadınlar istemez. Çünkü doğum öyle hop diye bir şey de değil. Kararına saygı duymanız gerek. Mutlu mesut yaşayın evlilik 2 kişilik cocuk olunca dikkat ona geçiyor eşlerin arasında soğuma olabiliyor. Hem zaten cocuk büyütmek zor boşverin.
Ben düşünmüyorum fikrimin değişeceğini de düşünmüyorum. Bu yüzden benimle olmak istemeyen birini düşünmeyi bile düşünmüyorum. dhhejejje
hahahah :D
İnsanın kesimlikle fikri değişir ama benim fikrim cocuk doğup 5 aylık olunca değişti bende hiç cocuk istemiyordum
yaa 5 aylık olana kadar da istemiyor muydun
Yabancı gibiydi bi komsu gibi yani hissedenedim onu acıkcası ama 5 ayda felan 4.5 -5 ay felandı işte bi aşk geldi ama gercekten aşktan daha üstün bir şey suanda o benim herseyim yani cok seviyorum. Ondan öncesi alışmak gerekıyordu bir anda cocuk oldu cok anı gelişti hersey bide şey derler lohusa sendromu diye olabiliyormuş doğum yapıpta cocugu istememk ama zamanla cok guzel oluyor gercekten. Gebe kalırsan sakın aldırma duşurme. Beni eşim ve annem engellemişlerdi iyi ki engellemişler diyorum
Erkeklerin vites teklemeye başlayınca; kadınların da menapozu yaklaşınca fikirleri değişiyor tabi.
öyle evet genelde
Öyle bi insanla sevgili mi olunur ya çocuk kadar süper bişey varmiki bunu bilmiyorsa boşuna çabalama yol ver gitsin
çocuğun var mı
Değişebilir şartlara ve senin ikna kabiliyetine bağlı ve o kişinin inadım inat biri olmamasına
katılıyorum
Ben evlilik istemiyorum ama çocuk istiyorm benmi anormalim
neden evlilik istemiyorsun
Baja göre değil
Umarım değiştirmez ilerde fikrini değiştirirsen ayrılık sebebi benim için
Fikrinin değişecegini sanmıyorum bu konuda anlaşamayacagımız için de evlenmezdim
sen istiyorsun sanırım çok :)
Evet istiyorum
Düşünceleri sizinle zıt olan insanlarla boşuna vakit kaybetmeyin. Hayat biri için harcanacak kadar değersiz değil.
Düşünürüm sorarım ve bilmem ya galiba nedeni önemli
Bazı şeyler düşünerek olmaz. Düşünmezsin olur düşünürsün olmaz. Bilmem anlatabildim mi!!!
aynen öyle
Yaş ilerledikçe insanın fikirleri değişir merak etme
bana da öyle geliyor
Aynen öyle
tabiiki ozaman popon başın güzel deildir şimdi göhüs kalça ince bel iyidir 90 derece döner erkek kurt gibi uuuuuuu ceker birde 🤣🤣
İnsanlar değişim içindedir yani değişebilir
anladımm
Hayat bu neler neler değişiyor...
doğru bu
Kimin başını yakacaksın yine
merak etttiğim için sordum
Sonuçta merakının altında annelik içgüdüsü var
Evet fikirler her zaman şartlara göre değişebilir
doğru
Ben istemediğim için sorun etmezdim
anladım
Zaman içinde insanlara fikirleri değişebilir