Çocuğunuz size çekerse şanslı olur mu? Tıpa tıp aynınız olsa onu nasıl bir hayat bekliyordur tahminen :) 

Hayır dünyanın en şanssızı bile olabilir ne güzellik açısından ne de kişilik olarak. Ahım şahım bir güzelliğim yok kişilik olarak da yaşanması zor bir kişiliğim var yani hayat geçmez böyle kişilikle
deme ya öyle :(
Cevap
6Cevap
Bazı huyları bana benziyor, şanslı olduğunu düşünüyorum :)
süper :D
Anası gibi olacak inşalla dkdkkkd. Her b*ka bi laf yani djdjdkjs
hahahah çok iyi
kendini ezdirmez :D
Zekası bana çekse iyi olur. Zaten çocuklar zeka genini anneden alıyormuş
o zaman iyi :D
lütfen inadı çekmesin Rabbim 😀😂 çekeceğim var demektir
hahahahahh bilemeyiz :D
Benden bir tane daha zor oluruz. Beyefendi zorlanabilir.😂
hahahah geçmişler olsun o zaman :D
Şansım olduğunu düşünmedim hiç ama bana çekerse disiplinli çalışkan ve planlı bı birey olur o kesin
Oğlum maalesef ki bana cekti ve cok sansız ( köprücük kemikleri yok öyle doğdu bende de olmadığı gibi )
Aa ilk kez duydum
Evet cok değişik bir şey zaten hastalığın adı hiperdonti diye gecer bu bir diş rahatsızlıgıdır aslında ve bu haftalığa sahip olan nadır insanlarda da bu köprücük kemikleri olmadan doğabiliyorlar anneannem annem ben ve şimdide oğlum öyle oldu
Özgüvensiz utangaç ve saçma olayları kafasına takan bir çocuğum olmasını istemem
istediğin gibi olur umarım
Tip olarak bana çeksin ama huy olarak bana benzemesin ahahahhs
Huyum derken hangi konuda, gülmen biraz ürkütücü
Ya biraz fazla gururluyum ve biraz inatçıyım hislerimi fazla belli edemem içimde yaşarım bunlardan bahsettim benim için kötü huy
Bende aşırı merhametliyim kimsenin üzülmesini sevmiyorum ama piyango bana patlıyor
Ay fazla gururlu olmak da iyi olmuyo ya doğru
bir de inatçılık vay haline :D
@FirariHayat o da zor :D
Ağzıma ettiler birde bu yönünü bilipde üzerinde hakimet kurmak isteyenler olunca ee bunlar 18 20 yaşlarında anlamıyorsun
@FirariHayat maalesef
İnşallah Çekmez snsjsj
inş diyelim. D
Şansız bahtsız olur :))
Yazık :( nie öyle
:)) dedim ya merhametimi kimse üzülmesin kimse kırılmasın zor duruma düşmesin dedikçe hep olan bana oldu, ama şimdi bunu yapanlar niye böyle yaptım. Diye beni suçluyorlar :))
doğru evet :(
olur
güzel kendini şanslı hissediyorsan :D
Evet
süper
Olmsz çünkü ben tipsizim boyum kısa
üzdün
Hayir olmaz
neden peki
Ben doğuştan cenabetim bana cekerse falan hic sansi yok yani cocugun gelecegini karartmaya gerek yok
Hemde çok
O zamn güzel :)
Evet
Sevindim o zaman adına :)
Evet
çok iyi
olur tabiki
İyi bari :)
Hayir batar
neden öyle ya
Depresifim
aağğ