AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Farklı cinsiyeti mi yakalamak istiyor babanla?
Bence kendi hayatına bak zaten sende ayrı bir hayat yasiycaksin onlardan bağımsız
Yaşo kac
38 .
39 mus
Ruhunu emmiş
Sen engel olamazsın babana yalvar içine boşalmasın
Yan tarafa mı
Nereye olursa artık
😂😂😂😂 Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün 1 poşet altın bu emi
Bence engel olmalısın
neden cevap vermiyorsun bana. kaç haftadır
yemeklerine doğum kontrol hapı at :)
Böyle birşeyi nasıl bu kadar kolay yazabiliyorsun? Bu başkasının bedenine müdahale etmektir ki insanlık dışı bir hareket.
@LimonluPastanınHüznü hanımefendi !
bu kadar kolay yazabiliyorum çünkü sonunda gülücük emojisi mevcut !
size ironi ile gerçeği ayırt edebilmeyi tavsiye ederim
insan hakları evrensel beyannamesine göre insanlık dışı bir harekette bulunduğum için de zat-ı Ali'nizden... neyse iyi günler.
kendini mal yerine koyman enteresan
Kardeşimden bahsediyorum zeki (!)
onlarla aynı geni taşırsın herhalde
ilk çocuk en iyi genetik özellikleri alir
acemiliktir o
Taze genleri ben aldim koçum ilerle
pek nasibini alamamış gibisin
Neyse ergen muhabeti yapmiycam
Sanane sanki sen bakacaksın Burak insanları
Sen gel ôde masraflari daha da fakirleşmeye gerek var mi masraftan baska birsey deik
Maksat miras bölünmesin 😅
Desene analar ne mallar doğuruyor
Sana ne zararı var. Yapsınlar
Babana pezervatif hediye et kanka
19-20 yaşındayken kardeşim olsun isterdim
Evde ki m. l kim sen misin? :D
Buna onlar karar verir seni ilgilendirmiyor hanımefendi
İlgikendirir bal gibi yarın ihtiyarlayınca sen mi gidip bakacan o bakacak
@panzerkopfwagen valla ben onun yerinde olsam bakmam bakmak zorunda değil gayette bakmıyorum diyebilir. Tabii o yaştan sonra çocuk saçma ama iki kişi karar verince bir şey yapamıyorsun
Peki bunu, annenin sana söylemesi 🙂
Yani çok saçma yaparsan yap kime ne
Yapsın bir şey olmaz.
boş ver yapsın kardeş iyidir
Annen kudurmus galiba
😂😂😂😂😂
Aralarında uyu 😅😅😅
Rahmine kilit vur kanka
Mis gibi işte annesi olursun
Annenle babanın arasını ac
Şeytan aramızda mna koyim
Varsa koy bebeğim
Susknk
Evlenip sen yap bitane 😂 torun sevsin
sana ne kendi karari saygi duymak zorundasin
Aile öyle bir şey değil
@met96 öyle aksini düşünen ergendir
O zaman kızda gider evlenmeden çocuk yapar benim kararım saydı duymak zorundasınız der nasıl iyi mi?
@met96 iyide evet sinirden delirsende saygı duymak zorundasın.
Cahiliğe saygı duymam
Ülkenin durumu belli Suriyeliler doldu gıda krizi olacağı söyleniyor üniversite mezunları işsiz her şey kötü gidiyor kadın kalkmış 3. Çocuk istiyor yaşı 40 olmuş bu mantıksız ve cahilce saygı duymam
@met96 zaten senin saygı duyman bişeyi değiştirmiyor. dediğim gibi delirsende gık diyemezsin.
Büyük sorunlar çıkacağını gösterirse vazgeçebilir her zaman saygı duymak iyi değildir tepki göstermek lazım
@met96 arkadaş ne tepkisi. kadın çocuk doğurmak istiyor. sanane senmi bakacaksın senmi vereceksin bakım parasını. sanki kadın ülkeyi satalım diyor. tepki göstermek lazımmış. herşeyi herkesi eleştiremezsiniz.
Anne baba olmanın sorumlulukları var sefalet içine çocuk getiremezsin evini arabasını almak zorundasın diğer türlü o çocuklar zor şartlarda çalışır hayatları berbat geçer bana evimi arabamı almadan işimi kurmadan ailem çocuk falan yapamaz doğurmakla anne olunmuyor kaliteli yaşam sunmak zorunda diğer şekilde bencilin tekidir zerre saygıyı hak etmez
@met96 evini arabanı almakmı? yahu sen kaç yaşındasin? 12 mi. benim annem bana ne evimi aldı ne arabamı aldı. şimdi yurtdışında mühendisim? keza ben 2. çocuğum abim benden çok daha maddi yönden kötü bir durumda büyüdü. ama Odtü yü dereceyle bitirdi, şimdi alman vatandaşı almanyada evi arabası son derece yüksek mevkide işi vs çok memnun..
ailen tabiki sana bakacak büyütecek okutacak ama evini arabani almak vs bunlara mecbur değil. senin beynin yokmu sen okuyup başarılı olup hayat kaliteni yükseltemiyormusun?
senin dediklerin tamamen ergenlik.
Türkiye ortalamasını abi kardeş siz mi belirliyorsunuz?
İnşaat da çalışan, markette çalışan insanlara git bak bakalım evleri, arabaları olsa hayata karşı daha dik dururlar ve daha rahat yaşarlar siz abi kardeş bir yere geldiniz diye tüm insanların aynı şekilde başaracağına mı inanıyorsun yani siz yaptınız herkes yapar öyle mi? 100 kişiden 15 tanesi kendini kurtarır geri kalanı sürünür ailesi destek olmazsa bunu bilemeyecek kadar uzun süredir yurt dışında mısın?
@met96 lan ne alakası var? benim herhangi birinden üstün yeteneklerim mi vardı da bunları elde ettim?
Kişi kendi mallığından tembelliğinden bir yerlere gelemiyor hatta gelmiyor diye annesi babası kaç yaşına gelmiş adama ev araba mı almak zorunda.
resmen annem babam köle gibi çalışsın beni adam etmesine gerek yok bana mal bıraksın derdindesin. haklısın böyle evlat olacağına hiç olmasın.
anası babası evini almak arabasını almak zorundaymış :D haspam ya.
Türkiye de doktorlar bile aldığı maaşla yoksul sınıfında hadi okudu doktor oldu diyelim o zaman bile yoksul olacak basıp gitmişsin yurt dışına rahatsın Türkiye de insanlar üresin asgari ücretle sürünsün doktor da olsa yoksul olsun umurunda olmaz tabi senin keyfin yerinde işinize geliyor işci üremesi daha çok emek sömürelecek insanlar olması
Ayrıca benim maddi durumum iyi senin gibi yurt dışına kaçarak para kazanmıyorum Türkiye şartlarında para kazanacak bir yere gelecek durumdayım gel hadi Türkiye'ye de çalış emeğini sömürsünler seni o zaman göreyim lan
Sen evlat oldun da ne oldu lan gitmişsin yurt dışına kendi g*tünü kurtarmışsın annan baban Türkiye de ne olursa olsun gece vakti hasta olsalar ruhun duymaz senin gibi evlat olsa ne olur olmasa ne olur bencil olduğun için herkesi kendin gibi bencil olmasını bekliyorsun
@met96 sen banamı bencil diyorsun :D benim annem babamın avrupada gezmediği ülke kalmadı :) hemde sadece 2 tane öğretmen maaşıyla :)
ayrıca merak etme türkiye de de çok çalıştım :) ama unuttuğun bişey var, ben kendi emeklerimle yurt dışına gittim. aynı o giden doktorlar gibi. becerebiliyorsan sende git. emeğini smürmesinler :) ha bu arada emek sömürme dedinde, benim yurt dışındaki çalışma saatlerimi gecemi gündüzümü bilsen tr de asgari ücretle çalışayım dersin :)
çokta anasını babasını düşünür gibi bıdı bıdı yapıyorsun. sömürülecek, seni doğurdukları için donuna kadar düşünmek zorunda olan insanlar senin gözünde.. bide şimdi gelmiş demagoji yapıyor :D
Lan memur cocuğu hani sizin dumunuz kötüydü hem Avrupa da gezmedikleri ülke kalmamış hem abim benden daha zor şartlarda yaşadı diyorsun anan baban memur rahat rahat yaşamışsın bir de bana bizim durumumuz kötüydü deme lan sadece asgari ücretle 2 kardeş büyümüş gibi yazıyorsun sonra anam babam öğretmendi diyorsun tuzun kuru konuşması kolay
Sen ananı babanı düşünüyor musun lan hasta olsalar hastaneye kaldırılsalar sen yurt dışında ruhun duymaz abi kardeş umurunuz da değil gitmişsiniz yurt dışına anan burada ne yaparsa yapsın. Ama seni anlıyorum bencil olman düşüncesiz olman normal onlar seni skine takmamış sende onları takmıyorsun Türkiye de ne yaparlar yapsınlar diyorsun
Gitmişsin yurt dışına bir b*k dan haberin yok aileler burada cocuğuna harçlık veremiyor evine et alamıyor meyve alamıyor bazı senin gibi beyinsizler üreyene saygı duyun diyo gel lan ülkeye bak evine et alamayan meyve alamayan ama hala üreyen beyinsizlere gel burada saygı duy ulan ne saygı duyacağım ben yoksul aç insanları görünce üzülüyorum senin gibi bencil saygısız egoist değilim
Neyse sakin bir şekilde anlatacağım bu ülkede evin araban yoksa kazandığın parayı araba taksitleri ve kiraya verirsin doktor da olsan hayatın güzel olmaz zaten herkes doktor olacak kapasite de değil yani çocuğun asgari ücretle çalışmak zorunda kalabilir ve sen o cocuğun evini arabasını almazsan aldığı asgari ücretle hayatı iğrenç olur araba alamaz ev alamaz meyve, et, yiyemez giyim alışverişi çok sınırlı olur insan gibi yaşayamaz bu sebeplerden dolayı diyorum ki evini ve arabasını alacak güçte olanlar çocuk yapsın bir ömür maaş bağlasın ona baksın demiyorum Türkiye şartlarında maaşlar çok düşük olduğu için insan gibi yaşaması için evi ve arabası olmalı umarım anlamışsındır.
@met96 evet yapar evlenmeden cocuk yapabilir gayet normal
@met96 ayrica sana ne sen mi vereceksin bakim parasini
Ülkede açlık sınırı 6 bin yoksulluk sınırı 20 bin fakirlik den intihar eden insanlar var neyse siz bunları anlayamazsınız üreyin devam edin hedefiniz Hindistanı geçmek olsun sefil yoksul ailelerin sayısı artsın böyle bir ülke gerçekten harika
@met96 sana ne sana ne dogurmak idteyen dogrur sen kendini kisirlastirirsin
@met96 bak şimdi velet, dikkatli oku, saldırmak için delirirken mantıklı olamıyorsun :)
Benim canım annem ve babam iki öğretmen abimide benide mühendis yaptı, bizde çalıştık başardık şimdi güzel paralar kazanıyoruz, onlara çok güzel bir ev aldık, bütün sağlık sigortaları hem emekli öğretmen oldukları için devletten hemde biz yaptırdığımız için özelden var. Bir benim yanıma rusyaya bir abimin yanına almanyada gidiyorlar. Öğretmen oldukları için yeşil pasaport ile vize sorunu olmadan mutlu mesut geziyorlar. Gelip torunlarını seviyorlar, sonra bir bakıyoruz başka ülkedeler :) hatta şu anda egede 2.5 ay yazlık tuttuk abi ler oradaydı dün almanyada gittiler şimdide ben eşimle oraya gidiyorum :)
Bütün bunların olması için mutlu bir aile ve çalışkan iki birey yetti. Anne baba çocuğuna araba almak ev almak zorunda değil. Büyütmek zorundadır. Adam eder hayatı öğretir. Çocukta insan olabilmişse anasına babasına bakar :)
Tabiki Türkiyede maddi sıkıntılar var. Ama bu demek değilki bu yüzden insanlar çocuk yapmayacak. Sana burada kusura bakma ama b. k yemek düşer. Sen anana babana bana araba ev almak zorundasınız diye takılacağına. Kendini ispatla adam ol sen anana babana al. O görünce üzüldüğün zor durumdaki insanlara benimde yaptığım gibi bol bol yardım et.. Öyle öyle bunları söylemeye hakkın olsun :)
Soruya gelince ailenin maddi durumu var yok vs bunları bilmiyorum. Ama kadın istiyorsa yapar, buna da kimse karışamaz. Sana saygı duy dedim. Duymayacağını söylüyorsun demagojiden yürüyorsun, git kenarda kumda oyna ozman :)
Sizin beyniniz yanmış açlık sınırı 6 bin yoksulluk sınırı 20 bin diyorum insanlar fakirlik den intihar ediyor diyorum hala saygı duy diyorsunuz git kendinle oyna umrumda değilsiniz siz de bencilce düşünceniz de
@met96 komiksin. Ülkede açlık sınırı 6 bin diye kadın çocuk büyütmek istiyor buna kilitmi vursun. Belki bol bol parası var, diyelim ki yok. Benim gibi insanlar nasıl çalışıp başarıyorsa oda çalışıp başarsın ozman. Sen daha herşeyi ailesinden bekleyen birisin, ne konuşuyorsun. Yukarda yazmışsın evleneceğin zaman dünya para gidiyor eve düğüne filan. Ben tüm bu masrafları kendim yaptım. Babamlar sadece ufak tefek şeylerle ilgilenirler. Benim gözümden kaçanlara müdahale ettiler sağolsunlar.. Ha birde takım elbisemi aldı babam. O benim hediyem olacak dedi :) hala durur dolapta :) kısaca konu fakirlik değil azim. Buda sana umursarsan ders olsun biraz düşün. Ana baba köle değil.
Selametle
Ulan 12 yaşından beri çalışıyorum boş boş konuşma bu güne kadar hep çalıştım babama destek oldum ama çocuğuma adam akıllı hayat sunmak istiyorum günde 13 saat çalıştığım dönemler oldu ailem eskiden çiftciydi tarlada yattığım zamanlar oldu yıllarca evden ayrı yaşadığım zamanlar oldu aileme yük olmadım ama bir gün çocuk yaparsam o benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum evet şu an durumum iyi istediğim konuma geldim ama bu günlere gelene kadar ne yaşadığımı ben biliyorum ve benim gibi çalışıp şansları olmayıp batan arkadaşlarım var aile desteği olsa belki şu an ayakta olurlardı yani sen, ben yaptık diye herkes yapabilir diye bir şey yok parasızlıktan hayattan bezmiş hiç mi arkadaşın yok senin hiç mi empati yapmadın
@met96 parasızlıktan hayattan bezmiş olduğunu söyleyen ama aslında tembelliğinden ya da aldığı saçma sapan kararların neticesinde patlamış olan arkadaşlarım var. Okumayanlar var. Zor diye sayısal bölümler seçmeyenler, tmde ezberle uğraşamam diyenler. Ya da ne lisesi ya diyip okullu sallayan şimdi sanayide dediğin gibi 12 13 saat çalışanlar var.
Bende universite de hem okudum hem çalıştım. Kolay oluyor kızlar filan var diye gidip barlarda çalışanlar vardı.
Gittim kurumsal firmalarda çalıştım. Sigortam yattı, mesailere kaldım. Oturmanın değil reyonlara yaslanmanın bile yasak olduğu satış işleri yaptım. Yani geç o işleri. Herkesin hayatı kendine. Tekrar diyorum annen baban sana lğt bir hayat sunmak zorunda değil. Kandırma kendini.
Bırak mani olma ülkede tüketici insana ihtiyaç var
Kaç yaşında ki anneniz
Kaç kardeşsiniz
Ne biçim konuşuyorsun mal falan kardeşin değil mi
o masada kalır zaten boş ver
Kim masada kalır
annesi
Zannetmem
Ayrıca engel olmayıp annesinin ölmesine izin mi versin
e karışsa bile annesi sonuçta napabilir
Evet de ameliyat sırasında nasıl masada kalır onu anlamadım
yaş arttıkça doğumda ölüm vakaları da artıyor ya bebek sakat ölü doğuyor ya da annesi doğum sırasında ölüyor
Vücut dayanmıyor artık
Onu bilmiyorum
Menapoza girmesi için dua et
anneni ikna et kısırlaştır
Çayına tutkal karıştır
Kıskançlık yapma
Kardeşini çok sev
Yapsın ya kardeş iyidir
Annen kac yasinda?
Mal nedir yahu🤔
Baban ise yaramıyor mu
kaç yaşında yapacak çocuğu
Kendi kararları bence sen karışma
bez ve mama fiyatları der susarım...
Bez fiyatları almış başını gidiyor
Nasıl yapacakmış?
Ne var bunda yapsın
şap al yemeklere şap kat babanın şeyi kalkmasın
Hala buna inanan var mı ya hshshshs
doğum kontrol hapı önerdim ben de daha mantıklı geldi bana :D
Ağa kulaktan duyma şeyler aman diyeyim doğum kontrol hhshshs ilimlerini kurutur
Ben 12 tane yapicam ne var ki bunda
Maşallh sizde herhalde çok zekisiniz alkışlıyorum😅😅😅😅
Annem düşük yaptı
Yapsın ne olacak.
sen yapamazsın babam yapar de :D
Yapsın istiyorsan bırak
Yasi kac annenin kac kardessin
Hayır ben yapıcam de 😅
sanane
bane ne mi
yaa bi kardeşlik olsa kötü mü olur
var zaten bir tane
kendi kararı saygı duy
Kardes her zaman güzeldir
Valla engel olabileceğini pek sanmıyorum
Olamazsin
Abla yazar mısın bana 😞
Olsun kardeş iyidir
Ekonominin kötü olmasının ailen zaten farkındadır.
Neden engel oluyorsun ki