Çocuk & Ebeveyn Çocuklar kaç yaşında spora başlatılmalı? OyunKuzusu Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence her çocuk küçüklükten itibaren bir spor dalına yönlendirilmeli. Siz ne düşünüyorsunuz? Çocuklar kaç yaşında spora başlatılmalı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Annesivekuzusu Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bence anaokulundan itibaren gitmeliler. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. 8 yaşından itibaren olabilir 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. 4-5 yaşından sonra istiyorsa gönderilmeli hrm enerjilerini de attıkları İçin daha sağlıklı oluyor 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl 5 yaş iyidir bence.Masa tenisi ve savunma sporu düşünüyorum ben. Ama küçük yaşlarda yüzme daha iyi olabilir 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl 4 yaş itibari ufaktan başlanabilir küçük kurslara, ilkokul çağında ise takım sporları vs 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl 8 yaş bence ideal kız çocukları kısa boylu oluyor erken yaşta spor beslenme yapmazlarsa 0 0 Yorumla
sprx77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yuruyebildigi andan itibaren gulle atmaya baslamali diyorum 0 0 Yorumla
ahmetişteknk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl 12-13 olabilir. Ergenliğin başlangıcı oldugu için bol bol büyüme hormonu sağlar ve bu da çocugun normalden daha da uzun olmasını sağlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence anaokulundan itibaren gitmeliler.
8 yaşından itibaren olabilir
4-5 yaşından sonra istiyorsa gönderilmeli hrm enerjilerini de attıkları İçin daha sağlıklı oluyor
5 yaş iyidir bence.
Masa tenisi ve savunma sporu düşünüyorum ben. Ama küçük yaşlarda yüzme daha iyi olabilir
4 yaş itibari ufaktan başlanabilir küçük kurslara, ilkokul çağında ise takım sporları vs
8 yaş bence ideal kız çocukları kısa boylu oluyor erken yaşta spor beslenme yapmazlarsa
yuruyebildigi andan itibaren gulle atmaya baslamali diyorum
Çocukken ben ona imkan sunarım ama ilgisini çekmezse zorlamam.
12-13 olabilir. Ergenliğin başlangıcı oldugu için bol bol büyüme hormonu sağlar ve bu da çocugun normalden daha da uzun olmasını sağlar.
Yuzde sonsuz katiliyorum
4-5 gibi bence
7-8 uygun
5 gibi falan
6 iyidir
10 13
Ola bildiğince erken
En erken 4 olabilir
7-8 en geç