Çocuk & Ebeveyn Pozitif mi bilenler yazsın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Adetim 5 gün geçikti test yaptım sonuç bu bilenler lütfen yazsın mide bulantımda oluyor Pozitif mi bilenler yazsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
huuhubengeldim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hamilesin normalde negatif olsa ikinci çizgi hiç olmuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl korkma hamıle değilsin kimseninde burada özeline gitme kandırırlar doktorum merak etme testinde sorn yok 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. Evet pozitif hayırlı olsun hamilesiniz ☺️ 0 0 Yorumla
qSiyahİnci Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İkinci çizgi hafiften belli canım bende 8 aylık hamileyim benim testimde bu şekilde çıkmıştı kan tahlili ver istersen net bir sonuç almak istiyorsan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
melissaecee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Değil ama sen bir daha test yap nolur nolmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hamilesin normalde negatif olsa ikinci çizgi hiç olmuyor
korkma hamıle değilsin kimseninde burada özeline gitme kandırırlar doktorum merak etme testinde sorn yok
Evet pozitif hayırlı olsun hamilesiniz ☺️
İkinci çizgi hafiften belli canım bende 8 aylık hamileyim benim testimde bu şekilde çıkmıştı kan tahlili ver istersen net bir sonuç almak istiyorsan
Teşekkür ederim
Değil ama sen bir daha test yap nolur nolmaz
Çift çizgi değil yani olumsuz
Değil. Çift çizgi olmalı.
Pozitif
hayırlı olsun
evlimisin